Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox - Paticik

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

Klasik Butonlar Calismiyor meselesi degil sorun su ki

mesela üstteki sürekli degisen yazılar varya onların fontu farklı ve sayfa asagıya dogru sonsuz uzuyor neden bu ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..

[Bu mesaj eraygnr tarafından 06 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
@zaugna
hocam sanırım default temalarla ilgili bir ayar sorunu var. diğer browserlara uyumlu olmadığından turuncu temada yukardaki fontlar azıcık büyük.
ama alıştım şahsen ben :)

ha yok normal fonr kullanalım diyorsanız, oky'nin temalarını deneyin :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ilk gördüğümde gıcık kapmıştım yukardaki büyüklere ama alıştım sonradan. Bi de bazı imzalardaki yazılar çok çok küçük görünüyor bazen..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

evet yukardaki yazılar büyük,

başka bi yerden girdim patiye ie ile
yazıları küçük görünce ie bozuk dedim lol

bendede sadece alternavi text ler çıkmıyor[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

peki neden IE rulz?
firefox'u ne kadar süre denedin ki?
ie'nin sadece "en uyduruk kodları" bile desteklemesi yüzünden mi ie rulz diyorsun?

peki sürekli göçüp, hata veren browser ie değil mi?
tabbed browsing'e sahip olmayan browser ie değil mi?
pop-up blocking için illa win xp'ye sp2 kurulumu gerektiren ie değil mi?
hazır tema desteği olmayan browser ie değil mi?
browser hijack ve adware toolbarlarla bizi yoran ie değil mi?
open source olmadığı için bolca add-on veya extension içermeyen browser ie değil mi?

sadece iki kod desteklemedi diye "ie rulz, firefox sux" diyorsanız, hiç firefox kullanmadınız diyebilirim kesinlikle.
Mozilla, W3C standartlarını destekliyen bir browser. Ancak, IE, genel web standartlarını desteklemek yerine, kendi kafasına göre hareket eden bir browser.
Bundan dolayı, sen bir site yaparken, genel web standartlarını kullanmak yerine, tutup "ie-specific" kodlar kullanırsan, tabii mozilla o sitede uyumsuzluk çıkaracaktır.
Ancak sırf "IE-Specific" kodları kullanan sitelerde uyumsuzluk çıkarıyor diye, mozillaya çamur atmak çok yanlıştır.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

siz söyleyene kadar o yazılarda sorun olduğundan haberim bile yoktu. ie ile açtım baktım harbi öyle daha iyi. bone'un dediği diğer temalara baktım onlar da hiç hoş değil. düzeltin şu yazıları yahu :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım firefox bu "alt" tagini desteklemeyecek.
ie firefoxu taklit etsin diyolar

yanlış bilmiorsam tabi[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

firefox hem güvenli hemde huzurlu bir surf imkanı sunuyor. bir de ie ye bakın her girdiğiniz sitede bilmediğiniz o kadar çok şey yükleniyorki sisteminize haddi hesabı yok bunun. size sormadan sisteminize dosya yükleyen bir browserımı tercih edersiniz yoksa offical dağıtımında bile popupları bloklayanı mı?

firefoxla patide problem yaşıyorsan bence kaldırıp tekrar kur... tekrar ie ye yönelme.. :)[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...