MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Klasik Butonlar Calismiyor meselesi degil sorun su ki mesela üstteki sürekli degisen yazılar varya onların fontu farklı ve sayfa asagıya dogru sonsuz uzuyor neden bu ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liarBonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIMThe_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. [Bu mesaj eraygnr tarafından 06 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 senin firefox bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sende bir problem var ben de firefox kullanıyorum, tek sorun mesaj yazarken soldaki tuşların çalışmaması.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence ikinizde de problem var, ne fontlarımda bozukluk var ne de tuşlarım çalışmıyor, herşey tıkır tıkır valla =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet senin firefoxta bir şey var bende gayet güzel çalışıyor :) Hatta bakınız imzama ne demişim :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yandaki butonlar mozilla için düzenlendi firefoxta çalışmıyorsa sizde bi sorun vardır :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bende de madalya vb. resimlerin üstünde durunca açıklama yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende de sadece madalya ustunde durunca aciklama hedesi gelmiyor herbisi calisiyor onun disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 üstteki yazıların fontları bende de büyük cıkıyor, çözemedim ne olduğunu(45 dakikadır kullanıyorum firefox ı, çözememem normal sanırım)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Fistan, 06 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki: senin firefox bozuk +1, ama üstteki yazılar biraz büyük o doğru :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bende valla hepsi çok güzel çıkıyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 @zaugna hocam sanırım default temalarla ilgili bir ayar sorunu var. diğer browserlara uyumlu olmadığından turuncu temada yukardaki fontlar azıcık büyük. ama alıştım şahsen ben :) ha yok normal fonr kullanalım diyorsanız, oky'nin temalarını deneyin :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben de ilk gördüğümde gıcık kapmıştım yukardaki büyüklere ama alıştım sonradan. Bi de bazı imzalardaki yazılar çok çok küçük görünüyor bazen..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet düzeldi düzelmesine de, turuncu theme den caymak zorunda kaldık, alışıcaz artık saolasın...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet yukardaki yazılar büyük, başka bi yerden girdim patiye ie ile yazıları küçük görünce ie bozuk dedim lol bendede sadece alternavi text ler çıkmıyor[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bırakın şu firefox u IE rulz.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 peki neden IE rulz? firefox'u ne kadar süre denedin ki? ie'nin sadece "en uyduruk kodları" bile desteklemesi yüzünden mi ie rulz diyorsun? peki sürekli göçüp, hata veren browser ie değil mi? tabbed browsing'e sahip olmayan browser ie değil mi? pop-up blocking için illa win xp'ye sp2 kurulumu gerektiren ie değil mi? hazır tema desteği olmayan browser ie değil mi? browser hijack ve adware toolbarlarla bizi yoran ie değil mi? open source olmadığı için bolca add-on veya extension içermeyen browser ie değil mi? sadece iki kod desteklemedi diye "ie rulz, firefox sux" diyorsanız, hiç firefox kullanmadınız diyebilirim kesinlikle. Mozilla, W3C standartlarını destekliyen bir browser. Ancak, IE, genel web standartlarını desteklemek yerine, kendi kafasına göre hareket eden bir browser. Bundan dolayı, sen bir site yaparken, genel web standartlarını kullanmak yerine, tutup "ie-specific" kodlar kullanırsan, tabii mozilla o sitede uyumsuzluk çıkaracaktır. Ancak sırf "IE-Specific" kodları kullanan sitelerde uyumsuzluk çıkarıyor diye, mozillaya çamur atmak çok yanlıştır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 firefox ile ie nin ne farkı var hiç anlamam kurıyımmı firefox ?[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet evet firefox kur. daha güvenli bir browser :) en azından dialer gibi şeylerle uğraşmıyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 firefox kullanıyorum ama hiç patide problem yaşamadım[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 siz söyleyene kadar o yazılarda sorun olduğundan haberim bile yoktu. ie ile açtım baktım harbi öyle daha iyi. bone'un dediği diğer temalara baktım onlar da hiç hoş değil. düzeltin şu yazıları yahu :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sanırım firefox bu "alt" tagini desteklemeyecek. ie firefoxu taklit etsin diyolar yanlış bilmiorsam tabi[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 firefox hem güvenli hemde huzurlu bir surf imkanı sunuyor. bir de ie ye bakın her girdiğiniz sitede bilmediğiniz o kadar çok şey yükleniyorki sisteminize haddi hesabı yok bunun. size sormadan sisteminize dosya yükleyen bir browserımı tercih edersiniz yoksa offical dağıtımında bile popupları bloklayanı mı? firefoxla patide problem yaşıyorsan bence kaldırıp tekrar kur... tekrar ie ye yönelme.. :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fazla spy pc usandırır derler(yada demezler)[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 derler tabi.. mynet bile başlamış..... allahım sen sabır yarabbiii...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar