Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlar Kaça Ayrılır..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Walla güzelmiş.
Kız arkadaşım olmadığı için herhangi bir sınıflandırma yapamıcam..[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Zaten kız arkadaştan bahsetmiyor kadınlardan bahsediyor :)[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 25 Haziran 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
SERVER tipi kadın bence yanlış tanımlanmış euheuhe

katılıyorum :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Bütün kadınların içinde Bi HARD-DİSK'lik vardır bence. Ama benimki özellikle bir hasta. Maşallah + sonsuz hafıza var.

Kısaca HARD-DİSK + INTERNET 28k[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
Olayı basite indirgemeye çalışın, Kompleks tanımlarla kafanızı bulandırmayın.

Kadınlar ikiye ayrılır.

Sarışınlar ve de Esmerler.

Yok Hard Disk miş, yok internet, yok server .. sadeleştirme yapın :-P[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Mesaj tarihi:
said:
Arlooax, 25 Haziran 2005 18:12 tarihinde demiş ki:

Kadınlar ikiye ayrılır.

Sarışınlar ve de Esmerler.

kumrallar ne oluyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
HardDisk
Server
İNTERNET!!!!!

ama seviyorum napiym O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look

[Bu mesaj Ancalagan tarafından 25 Haziran 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kadın 6 ana daldan 3 kola ayrılır. Bu 3 koldaa 7 renge ayrılan kadınlar 12 alanda da faaliyet gösterir. 19 sınıfa ayrılmayıda bilen kadınlar hiç bir zaman kategorizasyon sevmez..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Haziran 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 25 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Kadın 6 ana daldan 3 kola ayrılır. Bu 3 koldaa 7 renge ayrılan kadınlar 12 alanda da faaliyet gösterir. 19 sınıfa ayrılmayıda bilen kadınlar hiç bir zaman kategorizasyon sevmez..

baba ne yaptın sen ya işin derinligine inmişin..:lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
1-susan kadınlar
2-susmayan kadınlar
3-boş boğaz kadınlar
4-kendini erkek zanneden kadınlar
5-fetişh i meslek edinen kadınlar
6-adabı muhaşere nedir bilmeyen kadınlar
7-anasının dizinin dibinden ayrılmamış öyle bir örf adetle yetişmiş kadınlar..

*7 tane cıktı..*[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
  • Yeni Oluştur...