Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Eskişehir][Cafe] Varuna

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Ractamainus said:

varunagezgin.com'daki evli çiftin hanım kısmı, ablan mı oluyor fistan? ya da ne gibi bir bağın var? açıkla çabuk bağını!

çok özendim lan =(

ablam evet.

senko said:

değişecek olan hangisi içkili olan mı diğeri mi?

varuna cafe.doktorlardaki.şimdiki acıktım'ın karşısında olan değişecek.
içkili olan los amigos ile del mundo aynen devam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Akhlaur said:

Del mundo da mı sizin.Oha abartmışsınız.Gezgin vardı ara sokaklarda arkalarda o noldu kapandı mı ?Bu arada şikayet belirtelim del mundo da bira çok pahalı gidemiyoruz.1 bira içip kalkmak üzücü olduğu kadar kırıcı da.

gezgin duruyor.
del mundoda niye pahalı abi bira
33lük 4.5
50lik 6 lira mis gibi.

yarın gelin metreyle içki yarı fiyatına
yani 33lük 3 liraya falan geliyor
1 metre 33lük 12 tane var içinde
Sosyal ağlarda paylaş

6 lira çok fazla değil aslında ama opsiyonlar arasında bunu 3.5 liraya verenler olunca 6 çok oluyor.5 olsa iyi aslında ama 6 olunca normalin de üstünde oluyor.5 e normal diyor herkes çünkü.

Şöyle bir durum da vardı sanırım ülke geceleri oluyordu onlarda baya iyi geceler oluyordu da o gecelerden de haberimiz olmuyordu pek.Dışarıda ki panoya yazsanız ya da imkanlarınız dahilinde bir yol bulsanız belki haberimiz olsa o geceler de boş kalan yerleri de biz doldururuz.Biz değil tabi sadece.Neyse bu kadardı söyleyeceklerim.Gitmek isteyenler için güzel bir mekan.Del mundo için konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Avrupa'da bile 2�'ya içiyorum ben klüplerde, barlarda. Üyelik indirimi falan yok mu? Bir de Los Amigos vardı, o noldu? Başka mıydı o?

los amigos barlar sokagında.
duruyor hala
varuna cafe los amigos.

Akhlaur said:

6 lira çok fazla değil aslında ama opsiyonlar arasında bunu 3.5 liraya verenler olunca 6 çok oluyor.5 olsa iyi aslında ama 6 olunca normalin de üstünde oluyor.5 e normal diyor herkes çünkü.

Şöyle bir durum da vardı sanırım ülke geceleri oluyordu onlarda baya iyi geceler oluyordu da o gecelerden de haberimiz olmuyordu pek.Dışarıda ki panoya yazsanız ya da imkanlarınız dahilinde bir yol bulsanız belki haberimiz olsa o geceler de boş kalan yerleri de biz doldururuz.Biz değil tabi sadece.Neyse bu kadardı söyleyeceklerim.Gitmek isteyenler için güzel bir mekan.Del mundo için konuşuyorum.

facebookta varuna gezgin del mundo grubuna girersen her hafta başı o günler ilan ediliyor.

aquila said:

facebook/twitter halleder o dedigin, acin bi acc varunaya.

facebook var 4 yerin de ayrı ayrı.

-Neiloth- said:

abi bu bahsettiğiniz yer böyle aslında dernek görünümünde olan yer mi? ziyaretçi kartı fln veriliyo girişte.
bi kere öyle bi yere gidip reggae manyağı olmuştuk arkadaşlarla :)

eskiden dernekmiş.
şimdi ziyaretçi kartı falan filan yok.
bildigin bar
3 katlı.
terası var
bu sogukta bile ısıttık oturuyo herkes
sigara içilebiliyor

aquila said:

yok abi sen eskisehir jamaikalilar dernegine gitmissin.

beklerim sukru.
jamaika havası var, yanılmamıs arkadas. full reggae calıyoruz cogu günler.
Sosyal ağlarda paylaş

oha adama bak ablası varunanın sahibiymiş. Eskişehirde en güzel anılarımda hep varuna var. doktorlar olsun gezgin olsun los amigos olsun hepsini ayrı severim. hatta doktorlar varunada horlamışlığım bile vardır.

gezginin baharda naneli limonatası şahane olur candır severiz. ama son gittiğimde losamigosla del mundoya gittim ikisininde müşteri kalitesinin cafeler gibi olduğunu düşünmüyorum. ne bileyim sanki liseli gençlerin mekanı gibiydi özellikle losamigos.

birde şunu belirtmek istiyorum ne istediniz doktorlar varunanın rahat koltuklarından. üst katta geleni geçeni izlemeyi pek severdim.

hep merak etmişimdir adalardaki kapanan bezginle aranızda bir ortaklık falan varmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...