Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol sınırı

xaty

Öne çıkan mesajlar

valaha arkadaslar ben bir ara world of wonders'a gittigimde 8 tekila 3 malibu sek ve ustune 2 bira içmiştim tabi cok pis sarhos oldum ve kustum biralar .ikti yani bundan sonra tobe o kadar fazla içmem :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

tatil yerlerinde herşey dahil olunca insan abarıyo tabi
bende geçen yaz 2 kırmızı, 1 beyaz şarap, 3 vodka-kola, 2 vodka-portalak, 1 cin-tonik, sayısını hatırlayamadığım da bira içmiştim. kusmuştum acaip
o günden sonra vodkaya sıcak bakmıyorum. ama hep içiyorum :( her seferinde miğdemi bulandırıyo eskiyi hatırlatarak[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

3 birada uçarım..Zayıf bünyem var...

Ama şunu bilin 4 metre uzağa işerim ve tam 12 metre ileri tükürürüm...

Hadiii hadiii ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 29 Mayıs 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç şimdiye kadar direk olaya 35 likle girmediğim için önce 2 tane miller keyif olarak sonra 35lik vodka genelde sınır gibi benim için birada sınır yok ama birada bayıyo bi müddet sonra :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

4 şişe efes normal veya 3 kutu extra
Yarım şişe 35 lik vodka
3 4 cin tonik shot [bogazım yanıyo ondan :)]

sınırlarım sayılabilir[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bira koyuyo nedense. 35lik votkayla 2 litre bira aynı etki yapıyo bende. ama sınırım şöyledir
Önce parmak uçlarım uyuşur sonra dudaklarımı uyuşur (uyuşukken dudakları ısırmak güzel oluyo :) ) sonra dişetlerim uyuşur o zaman dururum. Çok içince sapıtmam gerçi yani böyle acayip sarhoş olup da hatırlamadığım bi olay olmadı allahtan.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman, mekan, gündüz, gece, sıcak, soğuk, muhabet ortamı, tek başına.......

Bir sürü kriter var.. 2 bira ile 8 biranın aynı etkiyi yaptığı durumları biliyorum..

Ama benim sınırım, hoş olmam. Hoş ve şuh olma durumum azaldıkça dengelemek için içerim. O denge de giderim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Sosyal ağlarda paylaş

eğer önceki gün hiç uyumamışsam sınırım 35'lik vodka + 3 bira
(eğer uykusuz isem bundan fazlası çok uyukumu getiriyo)
eğer sabah kalmış adam gibi kahvaltı öğle yemeği yemişsem
50'lik vodka 5-6 bira içebiliyorum sapıtmadan kusmadan fazlası hoştan çok mayhoş ediyor
eğer biraz içmeyeceksem 70'lik vodka'yı zorlayabilirim öğünlerim tam ise çok koymaz.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ERHOT, 29 Mayıs 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
bide klavyedeki harfler bulanıklaşmaya başladığı zaman ve harflerin yerlerini karıştırmaya başladıgın zaman clgkanpdpr :)

gece klübüne klavye ile mi gidiyosun :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

ne zmaan kolum çenem uyuşmaya başladımı o zamam böle karıncalanma başlar yavaş yavaş dans edemessin sonra biraz daha içersin sonra bir speed atıp tıngır mıngır devam edersin[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

bayılana kadar içsem de kusmam.ama yataga yattıgım zaman kafmaın guselliginden başım dondugu için uyuyamam.oyuzden zorla kustururum kendimi ki rahatlıyım die
onun harici rakı vodka bira cin viski herturlu alkol var :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

şuurunu kaybetmicen,Ne yaptığını bilicen.Oraya kadar içersin =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

kusmam ben de, 1 kere kustum yani onda da insani boyutlarin üzerinde icmistim : )

aslinda cesaret eksikligi olan bir insan degilimdir ama ickinin (vodkaciyim ezelden) verdigi o sicaklikla karisik cesaret duygusu cok tatli oluyor ya : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...