Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Money in the Bank maçlarında sahte vuruşların falan bir önemi kalmıyor zaten. İki merdiven üst üsteyken, ordan fırlatılıp ringin dışındaki betona çakıldıktan sonra adam ha iki yumruk eksik yemiş farketmez xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yahu bu işin çoğu sahte tamamda, şampiyon fln nasıl belirleniyor? Sezon başı aralarında "kısa ipi çeken" fln mı yapıyorlar onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 elemanın birini ringin üstünde ayakta olan merdivenden, ringin dışındaki barlara yaslanmış olan merdivene fırlatmışlardı. hatta eleman beyaz saçlımıydı neydi. dedim orda kesin öldü bu diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 pazartesi cinayet var kesin=b triple h,orton'ı öldürür o sinirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bir de undertaker'ın edge'i cehenneme gönderdiği maç harikaydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 -alatariel- said: pazartesi cinayet var kesin=b triple h,orton'ı öldürür o sinirle. Aslında zamanı gelmişti bence :D Tam dayaklık o adam ya. Apis said: Yahu bu işin çoğu sahte tamamda, şampiyon fln nasıl belirleniyor? Sezon başı aralarında "kısa ipi çeken" fln mı yapıyorlar onu merak ediyorum ben. Bana şöyle geliyor. Baştan ünlü veya ünlenmesi istenen karakterler için senaryolar yazılıyordur. Diğer elemanlar ise sonuca çok karışılmadan dövüşüyordur. İşte free takılanlar belli bir başarıya ulaşınca onlarada senaryo veriliyordur o arada kemer için falan pazarlık yapıyorlardır falan filan. Olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 salı günkü ecw'i izliyorum şimdi Evan Bourne dönüyormuş. ahah bir de boogie man'ın katie lea'yi çektiği sahne süperdi=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ezel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 the rock vardı bir ara hastasıydım herif hollyood'a sardı hulk hogan gibi, bıraktı güreşi falan. adam haklı bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sen olmadigini umuyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 herkes değişik değişik tabi bazıları fakülte reisi devir teslim töreni yapar, bazıları wwe izler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aquila said: sen olmadigini umuyodum =( neden herkes bu tepkiyi veriyor ki ya. egleniyorum izlerken.hoşuma gidiyor.bagırıyorum çıglık atıyorum filan.nesi yanlış ki izlememin=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şu an yayınlayan televizoyn var mı türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bilemiyorum, iliskimizi gozden gecirmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 devir teslim töreni yapcaz bize katıl şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bu adam alayını döver (kostümler felaket ama yha :(:() http://www.youtube.com/watch?v=mFXGcWvRQCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 @Eternalus yok sanırım. ben xwt 'den indirip izliyorum. buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Delikanlı kızsın Ezel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Werewolf said: Bu adam alayını döver (kostümler felaket ama yha :(:() http://www.youtube.com/watch?v=mFXGcWvRQCk YOSHITSUNEEEEEEEEAAAĞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 werewolfun koyduğu videoyu izliyorum power rangerlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 japonlar çinliler anında çakmasını yapmışlar maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ohaha bu son videodaki hareketler ne öyle =) yapan adamın bile hayat tehlikesi var. bırak yapılanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 benim bir arkadaşım var kendisini rey mysterio zannediyor gına geldi artık hayattan bezdirdi bizi SİX VAN NAYYNN SİX VAN NAAAYN sayıklayıp sayıklayıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar