quakem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 en iyi 5 fps.neleri secerdiniz -- Şöyle bir şey düşündüm arkadaşlar, seçtiğiniz oyunlara sırasına göre 5-4-3-2-1 puan verelim ve sıralama yapalım. Her halde ay yörüngesinde tatil yapan quakem kızmazdı bana edit için, burada olsaydı heh. /Silphatos -- SIRALAMA 1. Half-Life [33] 2. Call of Duty [25] 3. Half-Life 2 [23] 4. Duke Nukem 3D [17] 5. Far Cry, Quake I [13] 6. Unreal Tournament [10] 7. Return to Castle Wolfenstein [9] 8. Medal of Honor, Deus Ex, Undying [7] 9. Doom III, Shadow Warrior, F.E.A.R, Wolfenstein 3D, Quake II [5] 10. Jedi Knight: Jedi Outcast, Blood [4] 11. Battlefield 1942, SW: Republic Commando, Doom II [3] 12. Halo, Brothers in Arms, Day of Defeat, Rise of Triad, Unreal [2] 13. Postal, Redneck Rampage, Turok, Unreal Tournament 2004 [1] [Bu mesaj Silphatos tarafından 18 Haziran 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resmachine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1-hl2 2-calll of duty 3-medal of honor serisi 4-brothers in arm 5-doom-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1.Dues-ex 2.Jedi knight:jedi outcast 3.Starwars:repuclic commando 4.Halo 5.Postal[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 call of duty farcry hl ut wolfenstein (eski günlerin hatrına =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 1.hl 2.quake 1 3.hl2 4.call of duty 5.duke nukem 3d[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Zor bi soru. 1- Quake 1 2- Duke Nukem 3d 3- Blood 1 4- Half life 1 5- Far Cry (Evet ne var?:))[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 HL HL2 Doom 2 Deus Ex [birazda sanki rpg agirlikliydi ama superdi] Redneck Rampage [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 31 Mayıs 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 1-cod 2-moh 3-bf 4-dod 5-hl2 ww2 fpsleri nin benim için yeri ayrıdır cod ve moh hastasıyım.hala netten surekli bf oynamaktayım.dod çok oynamak isterdim ama içimdeki dod aşkını bitirdiler çk severdim cidden.ama harcandı [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 01 Haziran 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çok fazla alternatif de yok aslında.oyun çok ama sadece bilindik bi kaç seri kalıcı oyunlarla karşımıza geliyor. counter strike ın yazılmamasına şaştım bu arada oyun mu mod mu ? oyun abi.modtan oyun ama oyun yani.yaşam biçimi olmuş onu kabul etmişiz, moda oyun demek mi koyuyor hehe.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Haklısın bence yazılmalıydı, listemin 5. sırasını far cry yerine cdye veriyorum. Ama bir de şu var vaktinde çok eğlendikm sevdim ama şimdi hayata oynamam. Ne ben o zaman ki aktiftabletim ne cs o zamn ki cs. Anlatabiliyor muyum?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1-Call Of Duty 2-Wolfeinstein Enemy Territory 3-Unreal Tournament serisi Gerisi Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1- Return to Castle Wolfenstein 2- Wolfenstein 3d :) 3- Duke Nukem 4- HL not: HL2 hala oynanmamıştır :([signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 15 Haziran 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 1. F.E.A.R 2. Duke Nukem 3. Far Cry 4. Call Of Duty 5. Half Life[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 HL HL2 FarCry Cod Ut[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 shadow warrior (napıyım küçükken psikolojime işledi) doom 3 hl 2 farcry turok[signature][hline]- hep kel kalacaksın!! - iki ekmek kap gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 undying hl hl2 Rise of triad undying[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 O shadow warrior ne güzel oyundu yav, 3d realms'in duke dışında yaptığı en güzel şey (zaten başka oyunu var mıydı ehea). Olsa da katanamızla çeşit çeşit nincaaa kessek, ardından da uzimizle tarasak. Hmm aklımda güzel bir fikir var konu için. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 17 Haziran 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sıralamayı yaptım. Seçilen ilk FPS 5, ikinci 4, üçüncü 3, dördüncü 2 ve beşinci de 1 puan alıyor. "[]" içindeki sayılar toplam puanları sizin de anlamış olduğunuz gibi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iyi ben de oy kullanıyım o zaman 1) Quake 2 2) Unreal Tournament 3) Half-Life 4) Undying 5) Blood[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Editledim, biraz kasıyormuş sonradan değiştirmek heh. Bir de Half-Life'a oy vermemek yakışıyor mu sana ha bonecan, ayıp!![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 17 Haziran 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 1)Duke Nukem 3d 2)Quake 1 3)Half-Life 4)Unreal 5)Unreal Tournament 2004[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 quake 3 bence hala efsanevi bir oyun[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 shadow warrior'u arattım bu çıktı, güncelliğini koruyor sanırım sıralama. şimdi yapsak mw2 falan diyenler olacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Quake 2 Jedi Outcast Half Life diğer oyunlara yaşım yetmedi yetişemedim :( P.S OHA 5 YILLIK TOPİC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 görmemişim bunu vaktinde, görseydim ut ilk beşte olurdu en azından. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar