BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 azmeden adam yapar arkadaş... helal olsun doğan görünümlü şahini de aştı adam[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 roflmao nasıl yaptığını tahmin edebiliyorum[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 şahin alacam bende yapacam :) yada corvette görünümlü şahin yapacam :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lol taksimi bu be sari renk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tamda yazıcaktım taksi sarısı bu diye[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 y6a o kolay bee biz zamanında anadol alıp içini en kralses siytemiyle döşemeyi planlıyorduk baktık kapıyı kıran içeri girebiliyor vaz geçtik :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Silthanas, 20 June 2003 01:23 tarihinde demiş ki: taksi sarisindan daha cart.. ama ugra$ilmi$.. super olmu$.. bodrumda da ustu testereyle kesilmi$ anadol war.. daha bomba o..[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- Anadol'un fiberglas'tan olduğunu ve güneşte bıraktığında eridiğini biliyo muydun ? =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tekne sürekli denizde olduğundan ıslanıyor ve busayede ısınmıyor o yüzden eriyecek kadar ısınmıyor höööööhhh beeeee *!yüzyılın yazışını atmıştır kendideinanamamaktadır*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yanlız merak ettiğim bir şey var. O araba gerçekten şahin mi yoksa Regata mı? Şahinse bayağı bir uğraşmış adam diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 anadol'u keçiler yer. hiç duymadınız mı? cidden.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Yok anadolu keçi yemez o baya bi uydurmadır, ayrıca fiberglas çok sağlam bi maddedir. Ama anadolda malzeme kaliteli değil pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 fena değil güzel olmuş ama o arabaya o kadar masraf ıhhh yane[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben bunun gerçeğini bi kaç kere gördüm. Buarabanın ta kendisi değildi ama bikaç değişik cabriolét <- doğru yazayım şahin) gördüm. Bir tanesini zeytinburnunda görmüştüm. Adam dört kapılı bırakmıştı arabayı ama tentesi bayaa kalitetliydi BMW gibi nerdeyse hatta kapı camlarının çıtaları bile yoktu ehehe hepsini elektrikli yapmış herif (kelebek camları da dahil)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yalnız iş yapıyor o arabalar :) bi tane daha var turuncusundan bizim arka sokakta otuyor adam çok güzel kızlar atıyor arabaya aynalı gözlükle dolaşıyor paso :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 fiberglas saglamdır ancak inekler yer olayı espri içinde presslenmiş sunta-saman olduğu için yer hesabı.Ama ağzına tutsan kaputu yer mi yemez mi bilmiyorum denemedim =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bunlar neysede ben şahin veya doğan a bmw motoru veya porş motoru takıp elaleme ışıklarda dikiz aynasından bakan veya otobanda mercedeslere falan selektör yakanlara ayar oluyorum:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sen daha Murat 911 i duymamışsın snırm drak yarışlarının efsanesi izmirli bir herifin[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 E tabi abi Şahin CC =) bide zar asıcan bi çift aynana olmadı cd =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bide tek kapı yapmış artık lehimliemi tutturdu kapıyı ne yaptıysa :P bende geçen bunun kırmızısını gördüm acaba aynı adammıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 uhahua yarıldım :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bu topicin Türk halkının yaratıcılıkta sınır tanımamazlılığının timsaliolarak sürekli olarak Sticky durmasını talep ediyorum şahini cabriole yapmak Otomofil Sanayii çalışanşlalrı için bir dönüm noktası ve önyargıların kırılma noktasıdır[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar