Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 en iyisi, herkesin oh no dedigi dava sahnesinde o surahinin patlayip OH YEAH! demesi, sonra bi yerde tekrar OH YEAH! diye firlamasi olabilir oyle anlik olaylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 pek bi dandikti bugün kü bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kafasının nasıl o hale geldiğini görmek isteyenler youtubedan izlesinler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: Krusty § 10 Nisan 2007, Salı - 21:25 http://www.youtube.com/watch?v=N3cSwOTalz4 ilk izlediğimde de baya gülmü$tüm.demin bir yerde yine denk geldim izleyince yine yarıldım gece gece haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 family guy yüzünden ceza almış sanırım cnbc e ehheeh ıvrızını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 "gençlerin ve çocukların fiziksel... " bu madde yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 uyarı yapılmıyor muydu zaten girişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 genel izleyici yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 şimdi gülsem ayıp olur o yüzden allah belanı versin RTÜK diyip,susayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Rtükün yaptığı bence de çok yanlış ancak cnbc-e nin genel izleyici altında vermeside pek mantıklı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi bölümden 2 dakikalık bir kesit izlemiştim. bu velet köpeği dövüyo "gimme my money" diyo, sopayla pataklıyo, çıkarıyo silahı dizine falan sıkıyor. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Where is my money: http://youtube.com/watch?v=o7cPLSxa4Fg&mode=related&search= Mom...maaamm.....mamaaa...: http://youtube.com/watch?v=pXRaAr5aG1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 mom. mammmmmm olayına hastayım ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bence +13 olmalı. Ayrıyetten hastasıyım niye her gün yeni bölüm çıkartmıyolar ki :( keşke izlemeseydim bütün sezonları of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bir bölümde star wars kid yer alıyordu 5 saniye falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 filmide wardir 2005 yapimi: the untold story of stewi griffin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ya arkadaşlar geçenlerde bir bölüm yayınlandı cnbcede. stewienin annesi hapse giriyor, sonra bunların evini bok götürüyor falan. hangi bölüm hatırlayanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 where is my money man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Benim en çok güldüğüm şey Stewie'nin anne sütü takıntısı vardı. Onu anlattığı bölüm çok güzeldi :D. -Stewie, you are drunk. -Brian, you are sexy. :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 neredeyse tüm sezonlarını izledim ama en çok Stewie'nin krep-kolik olduğu bölümü sevdim,hele sonda Trainspotting'e yaptığı gönderme ueeauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 geçen hafta mi ne manyak gibi kustuklar bir bölüm vardi =) hangi sezonun hangi bölümü o acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 MrLevie said: ya arkadaşlar geçenlerde bir bölüm yayınlandı cnbcede. stewienin annesi hapse giriyor, sonra bunların evini bok götürüyor falan. hangi bölüm hatırlayanınız var mı?Yeni izledim ben daha, bulursam soylerim Kleptoman oluyo hani o di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abi quagmire da manyak, bu başlık altında ondan da bahsetmeden olmazdı :D :D :D. Penthesilea said: MrLevie said: ya arkadaşlar geçenlerde bir bölüm yayınlandı cnbcede. stewienin annesi hapse giriyor, sonra bunların evini bok götürüyor falan. hangi bölüm hatırlayanınız var mı? Yeni izledim ben daha, bulursam soylerim Kleptoman oluyo hani o di mi? Bu da en sevdiğim videolarından biri :D. Bu da quagmire karmalarından biri. "Al-right" diyişi çok güzel ya :D. http://www.youtube.com/watch?v=kEqu5jkRavo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar