helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kahve çaydan daha özel bi içecek gibi gelir bana hep, ve her ne kadar çay sevsem de kahve bir numaralı tercihim[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tek ben mi çay sevmiyorum ya :/ yoksa arada yazan vardı da atladım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iyi akşamlar paticik dünyası. iş bitti paydoooss...ben kaçanzi... evet helena kahve kraldır. sütlükahveyi de çok severim ben. türk kahvesi de babadır. :) hoşçakalın...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yemek yanı nesquik ilginç bi tercih :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şekersiz içenler bence 1 tane kıtlama ile içmeyi deneyin fazlasına gerek yok 1 tane yetiyor hiç değilse acı acı çay içmekten iyidir :) ben 1 tane kıtlama kullanıyorum çayımda :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şekersiz çay içenlere hastayım, şekerine 3 tane çay atmayı çok görür ama içine 3,5 su bardağı şeker koyulmuş keki afiyetle yer.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: forgiver, 17 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki: şekersiz çay içenlere hastayım, şekerine 3 tane çay atmayı çok görür ama içine 3,5 su bardağı şeker koyulmuş keki afiyetle yer. ondan ziyade artık şekersiz çay içenler çayın gerçek tadına varan insanlar :) yoksa şekerinden deel. aynı zamanda şekerinden diyelim. keki haftada en fazla 1 kere yersin fakat çayı her zaman bolca içersin.Yani günde 5 bardakdan fazla çay içen insan için her çayına 3 şeker attıgını düşün ayda kaç şeker yapar ve kaç kalori pfff!.. :P[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kaloriyle alakası yok benim şekersiz içmemin, "çayın tadına" varmak onun da dediği gibi.[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gece , gece çay demlenmi$ içiyoruz afiyet olsun :) içenlere servis yapilir :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 buz gibi su. üstüne tanımam :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 caya yarım kup seker atarım bazen hıc atmam.cay ıcmeden duramam. ama cayın guzel bı tadı yok aynen bıra gıbı.iciyoruz iste alıskanlık olmus.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 katiliyorum :) su gibisi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nescafe yapmayı düşünüyordum.. çay yapcaz akşam akşam.. hatta üşenmesem yakınlarda bi yere semaver bile kurabilcek durumdayım :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sıcakta çay içemiyorum, nescafe içmek istedim ama sıcakta onuda içemiyorum, içesim gelmiyo... oyüzden en iyi çözüm nescafe ice şimdi =) çok mu sıkıldım acaba? [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:17 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 işsizsin kuzen napalım.siz ona bakmayın geceleri saçmalar (of yer değiştirdim resmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kıtlama, şeker kıtlığı sırasında yeşil üzüm ve çay ile yapılırmış. babam 1934 doğumlu ve onun yalancısıyım. yani şeker sonradan kıtlamaya dahil edilmiş, asıl kıtlama üzümle yapılırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 çileği toz şekerle seven biriyseniz kıtlamayı çilekle deneyin çok güzel oluyo, banmak yerine bi ondan bi ondan ısırıyosun böyle. buarada teşekkürler üzüm bilgisi için, çileği üzümlede denicem bigün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 çay en güzel sigarayla gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ne demek afiyet olsun =P ben de bu çilek-şeker kombosunu denerim en kısa zamanda. gerçi pudra şekeri-çilek her zaman favorim =) burtonesk +1 [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:31 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Demlik porselen olmalı. Bayılırım çaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 pudra şekeri bulamamak, toz şeker yada kesme şeker bulamamakdan daha büyük bi ihtimal, genelde ben bulamıyorum, oyüzden vücudum normal şeker+çilek kombinasyonunu benimsedi artık =) çay iyidir fakat nescafe ice sıcak bi antalya yaz akşamında daha iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kahve > ice tea > çay =/ [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:46 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Çay tiryakisi değil, bağımlısıyım... En iyi çay bence karma çaylarla oluyor, biraz rize, biraz şu meşhur "kaçak çay" dan, birazda Early Grey (Koku için). En güzel çayı güneydoğulu bir hocamız yapmıştı bize, nereden neyle yaptı asla söylemedi bize. 9 bardak içmiştim o akşam =) İkincisi ise elma yapraklarının kurutularak yapılmasıyla elde edilen bir çaydı. Bir lokantada ikram diye getirmişlerdi. Eşsizdi. O lokanta kapandı, bende seneler boyunca aradım durdum o tadı ama bulamadım. Sahi bilen var mı nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 colayı bıraktım yeni tutkum çay son 1 yıldır.Hertürlü demlemeyi deniyorum bu başlık iyi olmuş +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sevmiyorum ben pek sıcak yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar