Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çay Hakkında.

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

iyi akşamlar paticik dünyası. iş bitti paydoooss...ben kaçanzi...
evet helena kahve kraldır. sütlükahveyi de çok severim ben. türk kahvesi de babadır. :) hoşçakalın...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 17 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
şekersiz çay içenlere hastayım, şekerine 3 tane çay atmayı çok görür ama içine 3,5 su bardağı şeker koyulmuş keki afiyetle yer.

ondan ziyade artık şekersiz çay içenler çayın gerçek tadına varan insanlar :) yoksa şekerinden deel.

aynı zamanda şekerinden diyelim.

keki haftada en fazla 1 kere yersin fakat çayı her zaman bolca içersin.Yani günde 5 bardakdan fazla çay içen insan için her çayına 3 şeker attıgını düşün ayda kaç şeker yapar ve kaç kalori pfff!.. :P[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Çay tiryakisi değil, bağımlısıyım...

En iyi çay bence karma çaylarla oluyor, biraz rize, biraz şu meşhur "kaçak çay" dan, birazda Early Grey (Koku için).

En güzel çayı güneydoğulu bir hocamız yapmıştı bize, nereden neyle yaptı asla söylemedi bize. 9 bardak içmiştim o akşam =)

İkincisi ise elma yapraklarının kurutularak yapılmasıyla elde edilen bir çaydı. Bir lokantada ikram diye getirmişlerdi. Eşsizdi. O lokanta kapandı, bende seneler boyunca aradım durdum o tadı ama bulamadım. Sahi bilen var mı nedir o?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...