Milamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bu film çıktımı çıkmadımı nette fragmanını gördüm epeydirde beklitorum sarah mic. geller la rosewelldeki max i canladıran herif oynuyor korkunç olacak die umuyordum umarım öle olur[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hasretle beklıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 walla filmden daha yeni çıktım.. elim ayağım hala titriyor.. resmen sinirlerim bozuldu.. filmin son 10 dakkası saten titredim bööle yerimde :D film için tek diyebileceğim: Japonlar Yapmış Abi Ps: Tavsiye ederim..[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ee burdan sitenin teknik adamlarina bir onerim olacak . bari ayni basliklar acilamasin . desinki oyle bir baslik var . 3 topic asagıda da garez yaziyor dedim lan gene mi cok ictim cif gormeye basladim eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bugün gittim. VE kesin gidin harika bir korku filmi, film boyunca eziyet çektim lan, sırf stress oldum tik başlıcaktı bi ara =) Korkma garantisi veriyorum[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Esas topice attım msjı burası daha sonra açılmış. [Bu mesaj Freak tarafından 20 Aralık 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Oy oy.. Penthesilea seni dinleyip 3 yıldan sora ilk kez korku filmine gitcem bakalım harbi hoplatcakmı :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hadi bakalım =) Ama garanti veriyorum, filme gittikten sonra web sitesinde hayatta gezemezsin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Lanet olsun ya dün ben de onu gördüm filmden önce bi bakmıştım çok anlamsız gelmişti. Filme girdikten sonra sesleri açıp tekrar gireyim dedim sitesine direk alt+f4.:) Çok piskopat bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Gayet başarılı bir filim . Arkadaslarımla gittim saolsun yanımdaki arkadasım fiziksel korku efektleriyle korkma katsayımı 2 ye katladı filimde :) :) Birde ust kattaki balkonlardan güm diye ses gelince iyice tırs oldum . Heralde biri bayıldı :) :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 "ne garezin var bana mına goduuum" diye tepkilere maruz kalacak olan bir eser[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 puaahah babacum alemsin :pP[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: BabacumMostors, 20 Aralık 2004 15:05 tarihinde demiş ki: "ne garezin var bana mına goduuum" diye tepkilere maruz kalacak olan bir eser ahlakımızı bozmaya ne hakkın var?? :-) =)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 berbat[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Filme gitmeyin sitesini gezin yeter[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Korkmadım, ürkmedim. Ancak evde yalnız kalıyorsanız ve elektrikler falan kesilirse belki bir anlık sırtınız ürperir o kadar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 absolut sen baba oldun sende ne duygu kalmış ne bişii duygusuz insan... bozuldun sen bozuldun[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: _Dalamar_, 20 Aralık 2004 04:59 tarihinde demiş ki: Oy oy.. Penthesilea seni dinleyip 3 yıldan sora ilk kez korku filmine gitcem bakalım harbi hoplatcakmı :P Dalamar fılm benı hoplattı... :) ınan fazla strss lı bır fılım.. ozellıkle kedı, kedı sesı, ve ufak cocuklardan pek bır tiskindirik ve korkunduruk şeettiriyor filim insani[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla [Bu mesaj Rottweiler tarafından 20 Aralık 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Beğenenler çok beğeniyor, beğenmeyenler yerin dibine sokuyor. Merak ettim valla... Anlayamadım yani neden böyle...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Diablo, 20 Aralık 2004 16:38 tarihinde demiş ki: berbat bence direk çat die yapıştırma lafı emeğe saygı:yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yarın gitmeyi düşünüyorum, fakat bayağı bi korkunç duruyor.. *!korkar*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 97) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 açıkçası halka'nın gölgesinde olmuş film korkutuyor doğru ama bence vasat bir film dediğim gibi halka'nın gölgesinde bi filmdi özgün olmalıydı konu yönünden belki farklıydı ama ince detaylardan anlaşılıyordu halkayla olan benzerlikleri,film sonuç olarak bence vasattı [hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 20 Aralık 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 20 Aralık 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 20 Aralık 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Halkayla benzerliğine bakarsan filmden tam verim alamazsınızki filmi ayrı olarak düşünün . Konseptte biraz benzerlik olabilir ama bence film amacına son derece ulaşmış. [Bu mesaj Freak tarafından 20 Aralık 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bakmıyorumda ister istemez belli ediyor kendini film,saw 2'yi bekliyorum ya hemen gelse keşke efsane film[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya ben sawı ızlemedım konusu neydı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar