RRa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 harika hikayeymiş kedi benimde sabah sabah neşem yerine geldi hey gidi uo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ultima neydi abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 neydi ne oldu bu hale getirenler utansın lan bu oyunu. hatta allah belalarını versin. şu dünyada bıkmadan eğlendiğim nadir şeylerden birine sıçıp attılar! herkesin bu kadar epic olmasa da süpersonik hikayeleri var bu oyundan ama bitti işte! tebrik ederim oh be bütün öfkemi nefretimi çıkarttım. öfkem geçtikten sonra ben de şunu yaziim: zamanının meşhur serverlarından birinde goat'ı shrinkleyince unicorn'a benziyodu hayvan gibi para yapmıştım. uo'dan zerre anlamayan abim yanıma oturup 3 saat izlemişti. sonunda da "senden çok korkuyorum pis herif ama bi o kadar da bu oyunu takdir ediyorum" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 uoyu değiştirmede değil suç, eskiyor oyunlar bi süre sora, malesef böyle yani, oyuncu kalitesi sürekli düşer oyunların ilk başlangıcından sonra, server değiştirerek bunu geciktirebilirsin (uo bence bu yüzden biraz daha uzun ömürlü oldu diğer mmolara göre, başka servera geçiyorsun, oyunun tadını bozan insanlar sürekli arkada kalıyor) ama eninde sonunda eylenceli insanlar başka oyunlara gidiyor, başka şeyler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya öyle tabi ama şu an bi t2a sunucuda oynuyorum. o eskilik gerçekten biraz simüle etti. ama adamlar da farkına varmış asıl olayın community olduğunu onu korumaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 teşekkürler ömrümde hiçbir topiği yahut uo anısını böyle bir zevkle okumadım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 2013 olsun yine güzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Valla sene 2014 .. hala guzel :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bu olay yaşandığı sırada doğan kızlar evlenecek yaşa geldi monaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 utandım yeni okuduğuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 2015 halen güzel. okurken yaşadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 OoOoO 2015 ;-) burası ultimayı anma bölümü gibi oldu her sene buraya mesaj atmazsam o yıl iyi geçmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 unutulmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ilk kez uzun yıllar önce okumuştum belki 10 yıl önce ikinci olarak bugün okudum müthiş bir anı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 unutma, unutturma. Roman gibi okutuyor namussuz ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Karakedi gelip 15 yıldan sonra iki kelam yazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yıl 2016 hala efsane lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Yine okudum yine beğendim. Demek ki yıllar bazı şeyleri değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 2050 yılında okunsa da güzel olacak. ultima online'ın yerine geçebilen bi oyun kitlesiyle, mekaniğiyle icat olmadı. internetin ilklerine denk geldiği için olsa gerek, yeri çok ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar