smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gecenin ikbuçugunda iyi guldum allahta senı guldursun kedi[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 waow harbi efsane die de anlatılır bu ya... cok kötü olmuş...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gerçekten çok güzel anlatmışın kedi birebir yaşamış gibi oldum.Şartlandıktan sonra elektriklerin kesilmesi çok kötü oluo.Bende bir ara reflex oldu burda elektrikler kesilince kafa direk monitöre girio.Belkide lord britishin tahtı gerçekten çıkmıştır:P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tek kelime mukemmel. elektrik gitme olayi zaten super. bizim evin onude mesela su an tedas var gerci ama tam elektrik trafolarinin guc kaynagi. saldirirdim direk. olum tehlikesi falan peh[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 haha harbi süper ya 2001 in topic i iyi dayanmış daha da dayanır bu her sene up lanır artık :) Bi de Pack Horse la thief lik olayı süpermişl :) Bu da birincisiymiş :) http://forum.paticik.com/view.php?id=2321&page=1[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun [Bu mesaj bravecik tarafından 24 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gercekten thief olayi super abi zengin olduk :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Okudukça gülüyorum ne hikayeydi bu be...[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bunu Up lıyalım yaws! mukemmel bir hikaye walla karnıma ağrılar girdi gülmekten![signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 efsane başlık tekrar uplanmış. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 patinin en efsane hikayelerinden biridir bu herhalde[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 insanlar okusun güzeldir nadidedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 of uo yu özlemişim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 okudum yine içim felaket oldu vallahi billahi felaket özlemişiz oyunu be..Resmen yaşadım kedinin anlattıklarını şurda film gibi.. hey gidi heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ıyı ıyı bende bı an 2 sene sonra yine tek mesaj atan ben olucam diye korkmuştum saol güncel başlıklar saol nedanko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hahaha T3 muhabbeti var ya resmen. SSDJFSD her 64k ve 56k gencinin hayaliydi t3 bağlandı ashjfasdasdf Harika bi topik, tam nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Oooh sabah sabah böyle eski bir başlıktan daha iyi ne güldürebilirdi ki beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baradrun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ah o eski anılar :) yaşatmak gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kaç kere okudum unuttum ama hala gülüyorum okudukça. UO denilen meret MMORPG falan değildi. Eşi benzeri yok. Olmasın da... İleride çocuklarıma sizin oynadığınız da oyun mu be! UO vardı eskiden diyebileceğim bu oyun sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 uo gerçekten başka bi hayattı, sardıran insan için normal hayatını mutlaka oynadıgı zaman zarfında iptal eden bi epidemic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ehe 936 üye. uo böyle birşeydi işte = gief uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 uff ağlıcam ama gülmekten mi yoksa hüzünden mi bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 teeey... 5+ sene olmus buralara ugramayali, uo oynamayali. bu basligi okudukca sahlandim, okudukca costum. kacari yok, veredicem kendimi bi daha ortamlara su donem biter bitmez... ck...ulan... teeey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Saygılarımla,Ultima Online oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Sabah sabah okudum neşem yerine geldi walla, özlemişim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "Sağda solda gate'ler açılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor." -Karakedi bu duyduğum en komik cümlelerden birisidir herhalde hayatımda ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar