SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaşlar hangi item nerden düşüyor gibi bilgiler verecek sağlam bir site varmı (thottbot deeyin %10 şansla düşen bir item gösteriyor en az 200 tane kestim elemanlardanda) faq bulamadım daha doğrusu hangi site daha iyi karar veremedim şimdiden saolun (Evet farm yapacam ok alacak param yok :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Belli item belli yerden su kadar mob kestikten sonra duser diye bir olay yok. Tamamen random.. Ama 5000 mob kesersin o itemi dusurdugu gorulen moblardan birinden, herhalde duser :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 işte bende hangisinde düştüğünü bulabilmekl için soruyorum ama yardımın için saol[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 thottbotta itema tikla dustugu moblar sirayla cikar yukarda..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 walla bende go shrek farmda 400 ork kestimm hala epic back çıkacak die.. çıkan bişi yok...giderim 3g veririm stresine değmez. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 thottbottan daha iyisi yok bu konuda çünkü thottbot insanların yazılı feedbackleri ile değil tamamen otomatik olarak upload edilen dataya göre veriyor bilgiyi siz bir seansta ne kesmişseniz, ne düşürmüşseniz onu veritabanına yollayarak o yüzdeleri oluşturuyor, oradaki değerler tamamen gerçek değerler yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ahah blasted land gidipte ilk mobdan epic dagger düşüren kaç adam vardır :P yani olay kısaca bal ^^[signature][hline]WTB Healer -,- [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 14 Haziran 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 en azından düştüğü mobları görürsünüz orada farm falan yaparsınız.illa 10716 mob kestikten sonra çıkacak diye bişey yok 1.dede çıkabilir 100.dede hatta hiç çıkmayabilir bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bana da level 20 razormane den ilk kesişte blackfang çıkmıştı.sonra bütün rogue arkadaşlarım orayı farmladılar ama bi dagger bulamadılar.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 wow.allakhazam.com[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Direk bal. Ben WSde 1 haftaya yakın owlbeast farmladığımı bilirim, 3 tane mavi item buldum sadece. 2 arkadaş everlooktan çıkıp quest yapmaya gitmişler quest yaparken 5 tane kesmişler Myrmidon's Signet düşmüş. 600 küsür golda satıp epic falan aldırlar karı kızla falan yediler =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Epic itemler genelde Random world drop dur , itemin lvl ine gore belli bir lvl in ustundeki npc lerden random olarak düşer.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şuana kadar deli farm yaptığım zamanlar oldu. Ancak o kadar zamanda 1 tek mavi world drop oldu. O da pirvan ile benim red dragonscalelar için farm yaparken direk ninjaladım. Allahtan pirvan bişi demedi sorada 30gluk o silahı 70ga satmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Thottbot'ta Glowing Brightwood Staff commentlerini okuyordum (kim nerden dusurmus gormek icin) Commentlerden biri su sekilde, ne kaar dogru bilemem. Grinded 3 weeks for 4-5 hours a day in plague lands... and this droped * Glowing brithwood staff x3 * Krol blade x1 * Shadowbladex2 * Blood razorx4! * some blues weapons and plates How do i get over 1000 kill in 5 hours? -Mage 60 aoe build -31 arcane 20 fire -Blast wave/Arcane explosion instant/ flmae stikre 2x 1st cast 2nd peace of minded/ MOBS DROPS Superior healing potion! Run mana shielded agro 10-15 mob !! (i have 3.9k life) Forst nova USE +35% talent (arcane) flame strike!(800-1200) peace of mind another flame strike!800-1200) Blastwave DAZED (600-1000dmg)!!!! Arcane explosion(200-400) 2-3 time+cone of ice(400-500) if need (every mobs died) 100% sure TIP:::::: try not to agro Casters thier long ranges screwing this up Have a nice weekend grinding![signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 u yuh diyebiliyorum ancak...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ah priestte aoe olacaktı (holy nova sayılmaz:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: 31 arcane 20 fire 31-20de blast wave alınmıyor yalnız denedim demin (rose söylemişti bu konuyu gaza geldim hafif :P)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol be pop hemende atlamışın , pis grinder =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bende kararliyim ne olursa olsun level 58den sonra o east plague. de stratholme girisinin ordaki moblari grindlicem. En cok dusme olasiligi ordan gibi brightwood staffin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 atlarım tabii baksana adam benim wow hayatım boyunca kazanacagımdan fazla item toplamış 3 haftada :p[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Lvl 60 oluncaya kadar 5 tane epic dusurdum , fakat hic biri işime yarıyan itemler degildi birini sattım 300g a ( skullflame mi neydi lvl 50+ epic kalkan shadow fire resist veren). diger 2 si shaman olan kardeşim aldı ( biri flurry axe dı digeri 50+ two hand mace) diger 2 sini ise guild den arkaşlara verdim ( biri robe of insight digeri stockhalme bilmem bişey warrior shoulder i )elime nemi gecti epic verdigim arkadaslardan biride daha sonra krol blade dusurdu onu bana verdi saolsun :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Okadar oynadım bana bugüne kadar düşen epic sayısı 0 , mavi item bile düşmüyorki , ne şans be O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 EU Burning Legion'da Glowing Brightwood Staff'i EP'deki bir Ghoul'dan düsürmüstüm. Ama o siralarda fazla lvl60 yoktu olanlar da zengin degildir o kadar epic mount kasiyolardir diyerekten Naru nickli gnome mage'e 275g'ye satmistim mal gibi.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Nasip. ( Halvet abimi saygıyla anıyorum)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yalnızca 1 epic düştü o da: lvl 55 idim görev yaparken lvl 56 bi fire elemental saldırdı. kesmicektim yoluma devam edicektim ama sonra "aman kesiyim nolcak" dedim. lifestone düştü hala da satmadım anı olarak saklıyorum :P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar