kickass Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 butun caddelerde sokaklarda bi reklam görüyorum ufak heryerde war deli oldum. üzerinde orange mania yazıyor www.19haziran.com yazıyor önce girin öncelikli olun fln. Bildiğiniz gibi 19 haziran öss tarihi. Form war sitede bi tane doldurdum bakalım nolcak sitede 10 haziranı bekleyin yazıyo dayanamıycam ya çıldırtıcı bişi istanbulda caddede kadiköyde bostancıda fln. Sitede reklam flnda yok hani girilsinde hit alsın para kazanalım fln. ama baya uğraşılmış belli reklamdan kazanıcağı şeyi kazanamaz. Bi bilgisi olan warsa lütfen anlatsın çıldırdım 15 gün fln war nerden baksan ufff uf :) ne olabilir ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ilk aklımıza gelen arkadaşlarla topluca "öss sorularını mı çaldılar acaba?" oldu :D keşke öyle birşey olsa, 2-3 ay daha uzar.. :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 obaa inşallah sınav uzar şöyle 1 ay olsa yeter.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 10 haziranı bekleyin dedigine göre soruları falan açıklamicaklar.zaten soruları şimdiden çalmalarına olanak vermiyorum[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 soru çalma fln değildir bence 1 numaralı şişe türünde bişiler mi acaba :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ama orange mania diyor demeki fantayla ilgili :-D[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hyr cnm fanta ile ilgisi ne aslında olabilir her dk girip bakmak lazım :) böle bişi warsa ne zaman ne olucağı belli olmaz bakarsın 9da fln açıklarlar kaçırmış oluruz :) ben 3-4 tane form doldurdum 3-4 te arkadaşa tavsiye ettim seçmece fln yapıcaklardır belki kim bilir =) Başka caddelerde fln gören warsa sölesin[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 site öyle ciddi birşey değil, bu öyle bir markaya ait birşey falan değil? sokakta gördüğün nasıl birşeydi yani ciddi bir afiş miydi? kesin bunlar spam için şirketlere satmaya bilgi topluyolar :D vermeyin bilgilerinizi falan email telefon database yapıyo adamlar oh ne güzel..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Benim doğum günümden 1 önceki gün 19 haziran :) Belki bana sürpriz yapacaklardır :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 28 Mayıs 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 fantanın bo. yemesi bu.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 19 haziran için parti bileti yolluyacaklardır belki?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok öle bişiye benzemiyor mail toplama gibi bişi en son gelir aklıma 10 gündemi topluycak ilanları gayet güzelti kartvizitten biraz daha buyuk bütün direkler fln. 19 haziran gecesi için bi party davetiyesi süper olurdu aslında sınırsız iç öss gecesi offf inş. inş. :) hay ağzını öpeyim ağzım sulandı sulu sulu öpeyim :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 orangina diye bi içecek vardı. onunla ilgili olabilirmi?¿[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 falla doldurdum neyse öreniris ayın 10 unda[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 pff tel no vermek istemiyorum ama merakda ediyorum napacaz :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ayrıca whois'den baktım. alanı alırken "sabreden derviş" ismini kullanmışlar, adres yerine "merak etme sabret" yazmışlar, telefon numarasına +1,5555551212 yazmışlar.. ıvır zıvır tek ip ucu 555 gibi turkcell veya telsim ile alakası yok ;) aycell'den yine mi yenilik geliyor yoksa? 1 haziranda aycell öğrenci kampanyası üyeliği son buluyor, 10 haziranda bununla ilgili birşey olabilirmi dersiniz?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 öss ile alkası peki ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 xaty sen dedktiflik bürosu açsana[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: ReD_DoG, 28 Mayıs 2005 23:39 tarihinde demiş ki: xaty sen dedktiflik bürosu açsana yaş tutmuyor :P[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 avea ile ilgisi hmm :) turuncu bişiler böle sanmam gören olmadımı ya?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 turuncu; dikkat çeken renklerden biri. aycell'in gençlik üzerine yaptığı projelerden olabilir. aycell ile alakalı olmasa da gençliği ilgilendiren birşey olduğu kesin[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abi aycell mi kaldı öss günü dikkatini çekerim[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 öss ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 9 gün öncesinde öss ile ilgili ne olabilirki?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Öss de barajı aşanlara parti yapcaklarmış :P [Bu mesaj 10ur tarafından 29 Mayıs 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 öss öncesi rahatlama partisi? ya da iron maiden, opeth, moonspell, blind guardian gibi grupları çağırıp konser vericekler? o da olmadıysa, TRT'nin 80li yıllarda yayınladığı çizgi filmleri tekrar yayınlıyacaklar?[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Mayıs 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar