Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nedir ya cok mrk ettim

kickass

Öne çıkan mesajlar

butun caddelerde sokaklarda bi reklam görüyorum ufak heryerde war deli oldum. üzerinde orange mania yazıyor www.19haziran.com yazıyor önce girin öncelikli olun fln. Bildiğiniz gibi 19 haziran öss tarihi. Form war sitede bi tane doldurdum bakalım nolcak sitede 10 haziranı bekleyin yazıyo dayanamıycam ya çıldırtıcı bişi istanbulda caddede kadiköyde bostancıda fln. Sitede reklam flnda yok hani girilsinde hit alsın para kazanalım fln. ama baya uğraşılmış belli reklamdan kazanıcağı şeyi kazanamaz. Bi bilgisi olan warsa lütfen anlatsın çıldırdım 15 gün fln war nerden baksan ufff uf :) ne olabilir ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

hyr cnm fanta ile ilgisi ne aslında olabilir her dk girip bakmak lazım :) böle bişi warsa ne zaman ne olucağı belli olmaz bakarsın 9da fln açıklarlar kaçırmış oluruz :) ben 3-4 tane form doldurdum 3-4 te arkadaşa tavsiye ettim seçmece fln yapıcaklardır belki kim bilir =)

Başka caddelerde fln gören warsa sölesin[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Sosyal ağlarda paylaş

site öyle ciddi birşey değil, bu öyle bir markaya ait birşey falan değil? sokakta gördüğün nasıl birşeydi yani ciddi bir afiş miydi?

kesin bunlar spam için şirketlere satmaya bilgi topluyolar :D vermeyin bilgilerinizi falan email telefon database yapıyo adamlar oh ne güzel..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

yok öle bişiye benzemiyor mail toplama gibi bişi en son gelir aklıma 10 gündemi topluycak ilanları gayet güzelti kartvizitten biraz daha buyuk bütün direkler fln. 19 haziran gecesi için bi party davetiyesi süper olurdu aslında sınırsız iç öss gecesi offf inş. inş. :) hay ağzını öpeyim ağzım sulandı sulu sulu öpeyim :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca whois'den baktım. alanı alırken "sabreden derviş" ismini kullanmışlar, adres yerine "merak etme sabret" yazmışlar, telefon numarasına +1,5555551212 yazmışlar.. ıvır zıvır
tek ip ucu 555 gibi
turkcell veya telsim ile alakası yok ;)
aycell'den yine mi yenilik geliyor yoksa?
1 haziranda aycell öğrenci kampanyası üyeliği son buluyor, 10 haziranda bununla ilgili birşey olabilirmi dersiniz?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

turuncu; dikkat çeken renklerden biri. aycell'in gençlik üzerine yaptığı projelerden olabilir.
aycell ile alakalı olmasa da gençliği ilgilendiren birşey olduğu kesin[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

öss öncesi rahatlama partisi?

ya da iron maiden, opeth, moonspell, blind guardian gibi grupları çağırıp konser vericekler?

o da olmadıysa, TRT'nin 80li yıllarda yayınladığı çizgi filmleri tekrar yayınlıyacaklar?[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Mayıs 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...