Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küfürü Report Etme

Abus

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün başıma şöle bir olay geldi. IF te adamın biri dedi Jade satıyorum 50s dedi. Banada quest için lazımdı. Whisperladım dedim istiyorum. Adamda dedi 1G. Dedim lan daha demin 50s ti ne çabuk 1G oldu demezmi bana fikrimi değiştirdim dedi. Bende Fuck Off dedim. Adam dediki SS aldım seni reportlıcam dedi. Ya bir şey olacağını düşünmedim ama açıkçası yusuf yusuf da oldum. Böle bir durum olabilirmi yani ss alıp report etme.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Küfür etmeni ve diğerlerinin bi nevi göz zevkinin içine etmeni engellemek için zaten belli başlı kelimeleri sansürlemişler.
Ha sen itinayla özene bezene f u c k off yada bunun gibi bişey yazdıysan bilemiyorum da sanmam banleneceğini . Kınarlar falan .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 11 Haziran 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
said:
Enginar, 11 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
haketmişsin ;)

ticaret te kuraldır fiyat ağızdan bir defa çıkar

WoW'da fiş kesmiyorlar arkadşaım sadece bir oyun, sırf sana birisi birşeyi pahalı satıyor veya satmıyor diye küfür etmek zorunda değilsin...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

O kadarcık şey için ban yemezsin. ben gün içerisinde oyunda bolca küfür ediyorum. Hatta geri zekalı birisi tutturmuştu seni report edecem diyede bişi çıkmadı. :) Yani Fuck off yazmanın kimseye bir zararı yok. Zaten Harassment olayıda bu kadar ufak bir küfürle alakalı değil.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Sosyal ağlarda paylaş

ss alıp report etme gibi bir şey yapılabilir, ben direk ticket yolladım bir seferinde, ertesi gün akşama kadar bekledim bir cevap gelmeyince sildim

dikkat etmek lazım bu tip durumlarda, siz şikayet edersiniz bişe olmaz, sizi şikayet ederler şansınıza ilgilenesi tutar adamların ve ceza uygularlar...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrose eğer ticket kısmında harasment a bir bakarsan işte oyuncuların size kötü laf sölemesi filan bu kısma girmemektedir gibi bişi var. yani herifin birini her gördüğünde küfür edecen pisliği eksik etmiycen anca ozaman uygulanır cezası.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 11 Haziran 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
Walla ben her gun birine "YOU FUCKING NOOBIE MORON" diye bagırıyorum. Daha banlanmadıgıma gore banlanmayız.

Delirtiyolar ama ya 150 defa bi adama sapli moba dalma denir mi ulan kafasına mor mor bisi donuyo neden ona saldırıyosun. Aaaa

Belkide ondan dalıyodur ;)[signature][hline]

Go! Godon Onerous

gencfenerbahceliler.com
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Alteric Ruins e gittik.. 3 türk.. biri ben lvl 38 mage biri 39 rouge biri 37 paladin... bir iki elite lvl 39-40 yaratık kestik.. tam bi adama frost attım.. büyü elimden çıktı... bi paladin gitti birini diğer rouge gitti öteki mob u çekti...Haydaa GEELL GURUBA :D neyseki benim sırf sheep kasmamla kazasız atlattık.. ama o olaydan sonra hiç ölmediğimizi söyleyip yalancı duruma düşmicem.. :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 11 Haziran 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
ss almaninizin bir anlamio yok . adam soruyor hangi kanalda hangi saatler arasinda ne dedi. gidip bakiyor loglara varsa buluyor. kufur yuzunden gm lerlee papaz olduum icin biliyorum ve en gech bakilan bolum harrassment. 3-4 gun ticket beklediimi bilirim

e tabi alt+z yapıp SS almayacaksınız :p orda hangi kanalda hangi saatte dediği de olacak ki anlamı olsun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hahah xedon engin'e benzemiş senin olayın

xedon: how much ?

satıcı: 2mil.

xedon: FUCK YOU
xedon: FUCKING NOOB

:p hatırlayan varmı acep ehehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

bugün if de guild den 5 kişi toplandık uldaman'a gidecez.Son gelen arkadaş paladin.bizi kuşçuda bekletti bekletti ve gruptan ayrıldı.w yazdım noluyo dedim.Adam eşyalarım kırmızı olmuş 1.5 g lazım dedi.(bu arada adam lvl 43).ben bu arada lvl 41 im ve kaplansız olarak 30 g param var.Hiçmi yok paran dedim.yok dedi.gruptan bir arkadaş sağolsun oda yeni mount aldı para az ama verdi 2 g bizim pala'ya.Bizimki gitti,gidiş o gidiş.inanın 7 8 dakka bekledik if de adam eşyaları repair edecek diye.Tabi biz bu arada"hadi" çekiyoruz buna.Bu sonunda dediki."60 woolen cloth verin geleyim dedi. Hepimiz şoktayız.baba dedik 2 g verdik.artanından al kendin dedik.artmadı dedi.Acil lazım dedibi quest bitirecem dedi.Ulan dedik herhalde lvl up olacak iyi olur dedik.Buna bizim zavallı arkadaş 1 g daha verdi.gitti gene kayboldu.sonra başladı bağırmaya.bu ne ya ,bu ne biçim xp falan dedi.sonra boşver falan dedik buna .hadi lets go dedik.Ve adam tam yarım saat sonra. i don't wanna come dedi.Ve gruptan çıktı.Ben buna dayadım Küfürleri.Birde baktım pezevenk guild kanalında beni şikayet ediyor atın bunu diye. Ya sabır.Tabi gruptaki diğer guildy'ler hemen müdahale edip rezil ettiler manyağı. Ve herif terketti guildi :)
biz gittik uldamanda takılıyoruz. birde baktık eleman guilde geri girdi. :(
düşük cümlelerden ötürü kusura bakmayın,esasında çok dikkat ederim ama geberingen vaziyetteyim[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...