AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 komaya giriyordum valla. siz siz olun cukulat fabrikasina ayak basmayin.[signature][hline]sushi.
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cikolata olsun yeter:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
arina Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bence en güzelleri sutlü olupta çıtır olmayan çikolatalar[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bind, cadbury's, nestle fıstıklı, toblerone ah ulan canım çekti çok pis. sabah sabah gidip çikolata mı yesem acep? :)[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Crunch :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Diablo, 06 Haziran 2005 05:41 tarihinde demiş ki: assasin and the chocolate factory :) O_o[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 coco star ustune tanımam[signature][hline]icq ¶ msn
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ingiltere'de yedigim milkway'lerin hastasiyim.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 didooooo ve elbette kitkatttt(klasik olan) ulan nasıl acıktım adi herifler şöyle başlıklar açmayın !
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gerçi gofret ama çikolatı gofret çok hoşuma gidiyor. tek başına çikolota hoşuma gitmiyor, içinde fındık fıstık, bişeyler olsun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 nestle damak snickers artık üretilmiyor ama milka muzlu gofret (süferdi ya maymun herifler kaldırdılar) magnum un çikolatası nutella[signature][hline]G3NK
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 coco star, m-joy, milkanın böle yarısı beyaz yarısı kahverengi çikolatası :D walla çikolata güzeldir herkesin yemesi gerekir[signature][hline]The circle is now complete...
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: EXAA, 06 Haziran 2005 08:39 tarihinde demiş ki: Crunch :) +1
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Toblerone[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 1- Toblerone 2- Damak 3- Nesquik, Ülker şamfıstıklı, kitkat arasında kararsız kaldım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Çok yaman bi çelişki... :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Bonecrusher, 06 Haziran 2005 07:57 tarihinde demiş ki: bind, cadbury's, nestle fıstıklı, toblerone ah ulan canım çekti çok pis. sabah sabah gidip çikolata mı yesem acep? :) ye abicim ye sık sık kahve ve çikolatayla kahvaltı ediyorum, direk uyanıyorum yani :P ankara da mc dısında şöyle güzel donut satan yer olsa üşenmem her sabah giderim valla[signature][hline]Your Ad Here!
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Şimi Çikiloto sevmiyorsak ne yapıcaz bahanemizde yok :([signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eh kendi kaybın :P çikolata ya alerjisi olan adamlar da var o nası kötü bi olaydır yaa[signature][hline]Your Ad Here!
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: mutos, 06 Haziran 2005 09:29 tarihinde demiş ki: coco star ustune tanımam [signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kesinlikle tobleron (doğru mu yazdım ?? :) ) .Süper bi çikolata yaa muhtesem bişeeee...
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Toblerone[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tmm ya eszmeyin hemen alla alla :)
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sordun cevapladım :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yabancı çiklota olarak toblerone oldukça iyi. twis vs. de iyi ama hmm ülkerde iyi. hepsi iyi yauf :) (edit: yanlış) [Bu mesaj orc_lord tarafından 06 Haziran 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar