ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yönetmen: Ridley Scott (Alien, Blade runner, Gladiator, Hannibal, Matchstick Man filmlerinin yönetmeni) Oyuncular: Orlando Bloom Eva Green Liam Neeson Jeremy Irons Edward Norton Eriq Ebouaney Brendan Gleeson Michael Sheen Bilmem bu kadro size nasıl göründü ama benim için direk seyredilecekler listesine kayıt etmek için yeterli geldi. Konusu: 12. yy. da Haçlı seferleri sırasında Kudüsü savunmak üzere şehri örgütleyen genç bir demircinin hikayesinin anlatılıyor. Bütçe: 110 milyon dolar Gösterim Tarihi: Haziran 2005 Filmlerinde Kendi kafasına göre tarihe şekil vermeyi çok seven R. Scott umarım tahmin ettiğim şeyi yapmaz. Yoksa hem bu topicde hem de televizyonlarımızda (özellikle dinci ve ülkü kesimin) çook tartışmalar çıkacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 up film yakında gosterimde . konusu da ilginc . ustelik soundtrack in bir kısmını kardes turkuler adlı bir turk grup yapıyor . adını daha once duymamıstım ama iyi bir grupmus demek ki :D imdb trailer[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sinemada fragmanını görmüştüm.Fragman güzeldi,inşallah film de güzel olur da,alabileceği tepkiler konusunda ghaldszar'a +1[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ağbi film mayıs 2005 de gösterime girecek ama şimdiden tartışma konusu oldu! Filmde doğulu insanları cahil ve hayvası batılıları ise despot olarak gösteriyorlarmış. O yıllarda çok yüksek bir yerde olan Doğu kültürünü aşalayan sahnelerin yer aldığı film ayrıca amerikanın ırak ı işgal ettiği zamanımızda gösterime girmeside tepki çekiyormuş![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ridley scott olması korkutuyor beni acıkcası. sonuçta geçmişteki önemli bi hadisenin içinde yer alan karakterler. glad ında dedigi gibi bi esimin büyük tepkisini alabilir.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 mükemmel bişey olucak heralde yönetmen,oyuncular fln çok güzel şu an trailer a bakıyorum bidakika:)[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Film harbiden asmisti..super bi film tekrar tekrar izlerim bu filmi..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tarafsiz olmasi sasirtti beni bayagi. araplarin fransizlardan cok daha karakterli gosterildigi cok nadir filmlerden olmus. onun disinda basrol cok zayifti, buna ragmen zevkle izledim filmi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tarafsiz olacagiz diye senaryoda tutarlilik birakmamislar . halbuki tarafsiz degil bati ulkelerinin aleyhinde bir film olmasi lazimdi . once kudustekilerin hayatini kurtarmak!!! icin selahaddin le savasiyor genc sonra kimseye bir yapmayacagina soz ver birakalim sehri diyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 filmin sonu komediydi biz kudüsü almaya gidiyoz diye haçlı seferi yapıyolar yine :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Orlando Bloomun oyununu zayıf buldum ben bu sefer...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o.bloom'un oyun zayıf +1 filmide beğenmedim.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Adamı zaten hep aynı rollerde görüyoruz dimi ama...? Orlando Bloom : Kılınçsız çıkmam abi :)[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eline kilic verilecek adamin biraz enine boyuna olmasi lazim . bu ufacik tefecik boyuyla fıt fıt fıt kılınc sallıyor romantık komedi filmlerindeki serseri asik tiplemelerine benziyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 çok doğru bi tespit[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bıkere legolasa yakıştı ya artık oel gider kılıç ok kalkan bizdeki Tarkanın holywood versionu oldu baksana kassz falm:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 filmden önce starwars episode 3 fragmanı izlemişiz gaz olmuşuz falan filmin ikinci sahnesi: "i'm your father" ve borbag yerlerde film ise kalitesizlikte sınır tanımamıştı, verip veriştirecem üşeniyorum. daha sonraya artık[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Orlando Bloom'u ben begendim acikcasi. Troy daki rolune gore bu role daha iyi oturmus. Ayrica oyle cocuk gibide gorunmuyodu bence[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hacca gidip zina yaptı herif.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahahahhaha adamn ne dedı ya:)hiç glcem yoktu:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dandık film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şahsen bende orlando bloom u fazla yetenekli bulmuyorum, filmin sonundaki kuşatmaya kadar tam rolün adamını bulmuşlar diyodum, çünkü filmin ana karakterin zayıf olması gayet mantıklı demircilikten sovalye oluyor cünkü eleman, filmdede anlatılmak istenen adamın hikayesi değil haçlı seferleri, ama kuşatmada öyle gaz verici konuşmalar filan orlando bloom luk değildi bencede[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: -Mix-, 30 Mayıs 2005 00:51 tarihinde demiş ki: hacca gidip zina yaptı herif. lol lol lol lol lol lol lol :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) süperdi[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 filmi izledim ve acayip medieval: total war oynayasım geldi, bence kötü filmde değildi gayet keyifliydi.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yorumum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar