Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Honor Omen Eğer becerebildiysem çekebileceksiniz. Ayrıca Kolayweb sınırsız süre alan sağlıyor. Kolayweb'in de öyle kolay kolay çökceğini zannetmiyorum, siz keyfinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Thrillus - Honor: said: ianTHEian, 01 October 2002 20:56 tarihinde demiş ki: (Thrillus. Onurunla savaş. Şerefinle öl. Sakın korkma. Sakın.) Neler olur neler biter bilemem Ölüm beni istiyorsa karşı gelemem Korkum yok ama beni sevenler için yaşamam gerekliyse kolay ölemem Hesaplaşma vakti, başka yollar bitti, sıra kılıca geldi, davran hadi Çek kılıcını bütün nefretinle kafamı bedenimden ayırmak için Boynuma doğru salla ama sakın ıskalama ikinci bir şansın olmayacak asla (Sessiz olun, Samwise Duke siz arkasından dolaşın, Absolut sen benle gel. Sessiz olun. Saldır dediğimde beraber saldırıcaz. Hazır. SALDIR !!!) BWAAAAaarggghh Merhametin adaletin sadakatin saygının onurun şerefin bir adı var HorseLords Ezeli düşman, ebedi dostlar neler gördüm gözlerimle katil eşkiyalar Azazel Dark İntikam Eşkiya Amorloth acımadan cana kıyan katiller ve de niceleri Sebep aramaz, sana acımaz tek amacı var onların canını almak Ama korkma HorseLords burada, hep vardı hep de olacak Steel Samwise Duke Absolut onlar ışığı seçen cesur savaşçılar (Bugün onurumuzla savaşıp şerefimizle ölücez Eşkiyalar ordu toplamış üzerimize geliyorlarmış hah ! bunu bekliyordum. Bugün cesaretimizi ispatlamanın günüdür hepiniz hazır olun kardeşler SAVAŞICAZ!!!) Kan, Kan, kan ise Kan Bugün alıcaz can cani eşkiyadan Masum kanı akıtıp yanına kalacakmı ha? Silahsızlara saldırmak kolay saldır bana Ordum hazır saldır hadi korkmuyorsan Benden sana garanti çabuk ölüm durma gel hadi Cani ruhun artık cehennemde Huzur bulursun yanarak belki artık sen de "Rom ! Sıra sende" editledim biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya varya omen'i dinleyince duygulandim cok ozledim eski gunleri cook ..[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 :) Those were the days my friend.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben zaten arada anıları canlı tutmak için Honor u dinlerdim :),cidden süper günlerdi çok eğlenirdi(k)m.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben omen'i bulamamıştım, bu çok iyi oldu bak. Allah razı olsun diyeceğim hatta.. :) Saaaaaaaaaaaaaaaaamwise! bölümü şahane 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tallx5 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi o şarkının bide dark remixi vardı ya bulabilcek varmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 DARK diyerken acayip vurgu yapıyor. ben backgroundda honor çalarken başka bir işle uğraşıyorsam, DARK diyince irkiliyorum "anam noldu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: dark-dr, 29 May 2003 16:49 tarihinde demiş ki: thril in honor da yillarin nefreti ile dark demesi aklimdan cikmaz, yumruk yemis gibi hissetmistim ilk dinledigimde.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 okudum onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Nedir bu şarkı?[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 asıl onu bunu bırakında omenin sarkısını dinledikten sonra su threade bi göz atın http://www.paticik.com/forum/view.php?id=4211 ölüyorum gülmekten ya olmaz böle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Bonecrusher, 08 July 2003 08:01 tarihinde demiş ki: Honor Omen Eğer becerebildiysem çekebileceksiniz. Ayrıca Kolayweb sınırsız süre alan sağlıyor. Kolayweb'in de öyle kolay kolay çökceğini zannetmiyorum, siz keyfinize bakın. bu şarkının dark mixini bulabilecek varmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 verdigim adres onun icindi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 koyduğum linkler hala çalışıo di mi?[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 omen çalışmadı lakin şöyle bişey olabilir : benim makina dandik[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Çalışıyor BoneCrusher Süper 2 şarkıda daha baya bi eskşiden dinlemiştim iyi oldu bu.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kolayweb kapandığından, yukardaki linkler çalışmıyor. şarkıları halen indirememiş, veya kaybetmiş olanlar varsa, bir kıyak geçmiş olayım: http://rapidshare.de/files/2268438/Thrillus_-_Honor.rar.html http://rapidshare.de/files/2268587/Thrillus_-_Omen.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya buna darkın misillemesi vardı o süperdi snn forumlarında.o lazım bana hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şunu mu diyorsun: http://forum.paticik.com/view.php?id=4211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 resimler çıksa dicemde o değildi sanırım ya. omen klanı olmasa +15 leri nerdne lootlıcaz falan filan gibi bişeydi.sözleri aynen alıp değiştirmişti işte direk yazıydı böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hahay.. Thrill, Rom, Duke, Hellmaker. Who will defend sosaria if horselords not... Hey gidi günler hey.. Asis öper hepinizi.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar