bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya Lotr de Arwen in Aragorn a verdiği kolyeli nerden buluruz acep varmıdır böyle bi kolye ? Deli bişey ya kız arkadaşıma alsam napar acaba :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla bulunur mu bilmem de kız arkadaşlar böyle bir hediyeye deli olurlar bence[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.weaponsarmor.com işine yarar umarım orada görmüştüm .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 01 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bunu buldum[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Çok pahalıymış yauwww bide shiping yok herhalde türkiyeye[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya da şöyle vereyim ben, sen bakarsın =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Harbi bunun fasonu yok mudur illa yurtdışından mı getittirilir bu melet?[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: blackchaos, 01 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Çok pahalıymış yauwww bide shiping yok herhalde türkiyeye ayıp ayıp. pahalıda olsa alcaksın hehe. antalyada ben bi kuyumcuda görmüştüm.turistler kapışıyodu.[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bi gümüşçüye yada kuyumcuya özel olarak yaptır.Gerçi en az bi 2-3 milyar tutar :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kız arkadaşın çok sevinir valla ..eeee şöyle bi sevgilim olamadı be..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Walla $89 aslında değer bir kolye...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehehe arkadaşlar kız arkadaşınıza almanıza gerek yok her türlü hedie kabul ederim doum günüm yaklasıo :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla benimkine de 2 gün kaldı(3 haziran :P) yani verebilirsiniz bana hediye olarak :D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aaaaaaaaaa 3 haziran annemin doğum günü!hiiiii ne alcam ya bak şimdi dank etti.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Benim daha 14 gün var doğumgünüme... :D Haziran 15 bilmem artık :Pp[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ona 89 dolar versem ben takarım, kimseye vermem =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Buda güzelmiş yaw[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kız arkadaşıma alana kadar kendime bunu alırım be offf yüzüğeee bakkkkkk[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kolye, yüzün felan çok fason gözüküyor. kuyumcuya gitseniz çok daha güzellerini bulmanız mümkün. ama tabii popüler olana ilgi olunca hep arwen kolyesi hakkında bahsediliyor..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya popülaritesiyle ilgisi yokki ben zaten böyle şeyleri pek beğenmem etmem ama çok güzel ya arwen nin kolyesi müthiş bişey. Ayrtıca 89$ değer onu almakta açıkcası kıza değmez =) Sonuçta çok sevdiğim biri değil sadece çıktığım biri 110milyon ona vericeğime kendime saat alırım güzel bişii yaaa yaaa[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Fistan, 01 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 01 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Çok pahalıymış yauwww bide shiping yok herhalde türkiyeye ayıp ayıp. pahalıda olsa alcaksın hehe. antalyada ben bi kuyumcuda görmüştüm.turistler kapışıyodu. Alıp kargoyla yollarsan çok makbule geçer =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bakayım yarın..[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Valla popülarite falan değil ben bu yüzüğü kesinlikle ve kesinlikle alacam The Dwarven Ring of Power[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 01 Haziran 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bence muhteşem bir kolye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Fistan, 01 Haziran 2005 16:49 tarihinde demiş ki: bakayım yarın.. fistan bana da bak:)[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar