Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bilmiyorum daha önce biri "düşündü mü". ama böyle garip düşüncelere geldi aklıma geçen yolda yürürken. evet paticik açılalı tam 5 yıl oldu. Koskoca bir 5 yıl boru değil. Bunca zamanda kimbilir kaç kişi geldi (ben) kaç kişi gitti. birsürü şey değişti heralde. düşündüm acaba bir 5 yıl sonra ne olacak? paticik ne kadar değişecek? kimler kalacak? kimler gidecek? kimler niye veya nasıl gidecek? ben ne olucam? adminler ne olacak? kimler evlenecek? kimler değişecek? ve bu gibi bazılarına saçma gelebilecek şeyler. valla yaklaşık 2 yıldır buradayım çoğu kişi gibi şu "teen" denen yaşlardayım ve eski postlarımı okuyunca çok büyük ölçüde değiştiğimi görüyorum. acaba paticik ne kadar değişecek?? sizde düşüncelerinizi, teorilerinizi aktarırsanız sevinirim..[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben de düşünüyorum arada. Ama fazla kafa yormadım hiç, yarını düşünüyorum ben sadece. Ödevleri yapmam lazım daha off :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 59 kişi evlenecek, toplam 97 çocuk olacak, 2 düşük olcak, biz çocuklarımız ve torunlarımız bilecek burayı, database 23 TB olacak, 14125199 üyesi olacak çünkü dünyaya açılacak bu bilgilesi aslında vermemem lazım ama size bi kıyak...[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 feyk bu sheref feyk olur mu hiç 300k üyeden 59 kişi mi evlenir sadece bre :P[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yeni sistemde görcez ne kadar değişceğini bizlere gelince; şimdiki kadar boş vaktimiz olcağını sanmıyorum ilerde, belki daha az vakit geçiririz burada[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 öss zamanı dısında hep burda olacaklardan biri benim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben yorunge di$ina kadar buradayim :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 aegean forumdaki sap sayısını hesaplarsan (bakınız örnek:ben) çok bile bence 59 kişi :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Aegean, 06 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: feyk bu sheref feyk olur mu hiç 300k üyeden 59 kişi mi evlenir sadece bre :P bu devirde evlenmek kolay mı??[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Absolut Baba Pati rankini arttırmak için 27. çocuğu yapıcak =) Yarımız banlanıcak. Büyük ihtimal ben banlanırım 1-3 sene içersinde =) Arcane nin madalyaları database i çökertecek. O yüzden Arcanenin post attığı threadlere girmciez ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Aegean, 06 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: feyk bu sheref feyk olur mu hiç 300k üyeden 59 kişi mi evlenir sadece bre :P 300.000 üye olduğu doğru mu?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eh sanırım önümüzdeki 5 sene daha buralardayım, ama kesin değil :) vallahi pati yaşımımızın bir parçası olmuş durumda.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 geçen kedi dediydi topicin birinde[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben ölücem galiba 5 seneye kalmam[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: kermit, 06 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: ben ölücem galiba 5 seneye kalmam Töbede la kermit.. İnşallah şu topici 5 yıl sonra bi uplarız :) [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 06 Haziran 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kermit miss piggy le evlenir.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben uplarsam ölmemişimdir o zmn ^_^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: blackchaos, 06 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Kermit miss piggy le evlenir. aldattı beni ırıspı kalbimi kırdı zor kendime yeni bi piggy bulucam[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tanısabilekmi fekat bem sarı deilem mis pigi gibin?!!![signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Zaten piggy e o yanında dolaşan bi tip vardı ya uzaylı gibi o yazıyordu. Onlamı aldattı ? Abi sende bi evrim geçiremedinki hala kollarında ip var hatun istemez tabi. Bi özgür bırak kendini sal ya. İplerle nereye kadar. sevsen sevemezsin sarsan saramazsın...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Valla ohaaaaaaaa Arcane demek istiyorum blackchaos diyince merak ettim bi bakiiim dedim Arcanenin actıgı tam 640 tane topic var evet dogru duydunuz 640 taneeeee....[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yolda yururken aklina gelecek baska sey mi yok be adam ? ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: blackchaos, 06 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Abi sende bi evrim geçiremedinki hala kollarında ip var hatun istemez tabi. Bi özgür bırak kendini sal ya. İplerle nereye kadar. sevsen sevemezsin sarsan saramazsın... yoğun bakımdaki adamın fişini çekmek gibi bişi bu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Aegean, 06 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: feyk bu sheref feyk olur mu hiç 300k üyeden 59 kişi mi evlenir sadece bre :P gelecek işte adamların neler keşfedeceiii belli olmuyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 heh 3 senedir (hatta 4 sanırım bi ara üye tarihleri sabitlenmişti galiba) buradayım. kamburum çıktı. sanırım bi 10 sene daha burda olurum. sonrasında da eğer şu makinanın başından kalkıp da (reddedilmekten de vazgeçip) kendime eş aramaya başlarsam ve bulursam karımın yüzünden giremem patiye herhalde.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar