December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 uln pati kapancak kimse görmiycek dedik hehe tam anlamıyla ettik =p[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benim 490 oldu yine yaptilar yapacaklarini :hrr:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ne 490 oldu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 http://speedtest.ttnet.net.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 2mbit oldu benim 256k, hayırlı uğurlu olsun Türk milletine.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ah be 480 de kaldım bende 32 daha lzm[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben 512'idim halende 512 duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benim upload 2mbit oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 yaa emule sapıttı deli down yapıyorum ya netlmiiter 46 mb derken emule da 150mb çektim nası oldu bu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 telekomun speedtest'i 27kb/s verdi, 221kbps'ye denk düşüyormuş.. bodrum'dayım ve daha bişi yok bende yani.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 kablolama yapmışken isveçten buraya ceksinler kablo isveç üzerinden cıkalım dünyaya köylere bile 10mbit gitsin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1 nisan şakası çıktı :) yalan oldu 512[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 512ye ocakta şubatta da geçilecek diyolardı, sonra mayıs dediler tık yok :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Dur ama bu charda res yok Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu konunun hemen kilitlenip 512 konusunun yasaklanması gerekiyor, donanımhaberde aylarca insanlar delirdi, resmi gerçek bir açıklama ciddi olarak hiç ama hiç olmadı.. moral bozmaktan başka hiçbirşeye yaramıyor..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 birkaç forumda da rastladım bu habere. neredeyse herkes adsl'i genç olduğundan sevindiler beklediler felan. bakıyorum 1 martta 1 nisan dediler, 1 nisanda 1 mayıs dediler, 1 mayısta onlar da sustu hevesleri kursaklarında kaldı. kimse de çıkıp "böyle birşey olmaz" felan dememişti ama adsl'cileri sevindiren bir haber sonuçta. aslında mevcut hızın alt sınırını yukarı çekmek yerine, verilen hizmeti arttırıp internetin (buna kablo internet ve dial-up da dahil) ücretini azaltsalar, daha hızlı internet servislerini de sunsalar, çok daha gosu birşey olur ama aman bana ne ya..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bakan söledi tv de biz napalım.kandırdı bizi alçak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bakan en son temmuz başı (sonu da olabilir hatırlamıyorum) sinyalleri verdi. bekleyip görücez bakalım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bakan, 512 olacağını ve bunun en önemli sebebinin AB kriterleri falan olduğunı söylemiş. böyleyse kesin olur yani.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 öh bu konu hala up mu :) nisan yaıyo biz hazirana gircez :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2006 nisan demek istemiştir. a.k.a çevir kazı yanmasın[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 13:28 tarihinde demiş ki: 2006 nisan demek istemiştir. a.k.a çevir kazı yanmasın hahaha yaalncının...?? :-p[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hazirana mı ne ertelenmişti o iş. Bakalım hayırlısı[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[Z-K]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Alliance of Rangers Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Beyler ümitlerinizi kırıcam ama o işin hazirana vb de ertelendigi yok... BEn çanakkalede oturuorum türk telekom Çanakkale genel müdürü babamın arkadaşıdır geçen gün Yalı hnda(çanakkaleliler bilir) kendisiyle karşılaştık ve bu mevzuyu sordum kendisi bana Bütün adsl lerin 512 kbit olacagını ve bu işlemlerin yapıldıgını ancak bunun uygulamasına ne zaman geçilecegine dair kesin bir tarih olmadıgını ve bütün bu haberlerin asparagas oldugunu yineledi... bakın bu ne kıytırık bi haber sitesi neden başka bişiy Çanakkale Telekom Genel Müdürü nün kendi sözleri o yüzden boşuna ümitlenmeyin... ps: bu sonuna kadar büyük ihtimalle olacagınıda soyledi...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaşın dediği gibi kesin bir açıklama yok. Ancak yapılacak olan ihaleler ile türkiyenin yurtdışı çıkışı arttıkça bu kullanıcılara indirim değilde hız artışı olarak yansıyacağı söyleniyor. 2 yıllık hedef içinde min 2Mbit olacağı söyleniyor (Avrupa Birliği kriteleri olsa gerek)[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 palavraaaa[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar