McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hep merak ederdim neden masa kol bacak demişiz, nerden çıkmış bu? Hadi mesela hapşurmak öksürmek hışırtı falan yansımaları duyup taklit etmişiz ama yoğurt süt vs nerden gelmiş insanlar nasıl uydurmuş? Geçenlerde pazar kahvaltısında sucuk yapıcaktım, doğruyodum falan böle elim baharat yağ karışımı bişey olmuştu. Ordan televizyon kanalını değiştirmem istendi ben de dedim ki: "Elim sıncar, sen değiştir." O anda düşündüm ne dedim ben? Sanki böyle aklıma çalınmıştı(bazen geometri sorularında birinin "lan şurdan dik çek" demesi gibi bişi) o laf.O günden beri sıncar lafını "temiz bişeyler yapamayacak kadar kirli" manasında kullanıyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet anlamışın dili bi yerden sonra halk üretiyor mesela gecekondu[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. .
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende cok arkadaşlarla tartıştım bu konuyu Neden kapıya Kapı demişlerde pencere dememişler dedim? öyle bulmuşlar dedi ark bence uyuyo dedi orda bi koptum ülen denyo Pencere deseler ozaman uygun gelecekti sana eheaeh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ahahahah :D:D elim sıncar ne ya[signature][hline]^Dallas Mavericks^
che Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 güsel uydurmussn bende kullancam artık kimse anlamasada :lol: (bkz: çok sıncarım abi bugün.) (temiz bir iş yapamayacak kadar kirliym :( ) :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel.
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bnde aynı seyi dusunup dururum ama sen yanıtını bulmussun ben hala bulamadım:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Böyle şeyleri fazla düşünmek adamı delirtir..
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Çözmüssün hoca sen olayı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: XaeroFarb, 05 Haziran 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Böyle şeyleri fazla düşünmek adamı delirtir.. Ally McBeal'da vardı bu olay. Kafası çok çalışan adam böyle düşüne düşüne kendini yiodu. Çevresindekiler onu fazla düşünmesin diye meşgul tutmaya çalışıodu.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende arada düşünürümde şimdi fazla üstüne gidince daraltıyo adamı tekme atasım fln geldi ehu dayt[signature][hline]G3NK
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 b@b da k3nk gibi bir dil nası oluştu peki bunu hiç düşündün mü :D[signature][hline]Demon Of The Fall...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Harbiden la :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bence şaşılcak bir şey değil .Bak sen 5 dakikada güzel bir kelime uydurmuşsun ki dil binlerce yıldır olan bir şey hem direk kelime olarak oluşan bir şey değil homurtulardan anlamlı seslere basit kelimelere ve zaman içinde aralarında ses ilgisi olan kelimelere ...Birikimsel bir olay hem neden olmasın[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Dil öyle zırt diye ortaya çıkmaz ki. İlk çağ insanları konuşamıyorlardı hebele hübele yapıp duruyorlardı. Zamanla kelimeler evrimleşti tıpkı canlılar gibi geliştikçe gelişti. Kök harflerden meydana gelip bugunkü durumlarına geldi. Yani kimsenin aklına gelmiyor hadi buna "kapı diyelim şuna masa diyelim"[signature][hline]tuana...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İlk çağ'da espri anlayışı nasıldıki :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Zagg, 05 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki: İlk çağ'da espri anlayışı nasıldıki :D Len katako temel bi gün hebele zadaga hebelü Fadimede tongo çatanga auhahuuah yaf zang abi ne komik adamsın ya[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:06 tarihinde demiş ki: Zamanla kelimeler evrimleşti tıpkı canlılar gibi geliştikçe gelişti. abi iste biz o dilin nası gelisipte smdiki halini aldıını merak ediorz.. yoksa bzde biliorz ole zırt die cıkmadıını:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Zagg, 05 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki: İlk çağ'da espri anlayışı nasıldıki :D espiri anlayışıyla ne alakası var ?[signature][hline]tuana...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Zagg, 05 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki: İlk çağ'da espri anlayışı nasıldıki :D -bu masa var ya, sana girsin. -o masa değil lan sandalye. -aa evet öyleymiş...[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Çok primitif gördüm bugün seni Bon.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bi aralar aparik gibi bir kelimeyi kazandırmıştı bir arkadaşıdmda. kız arkadaşına gidiyor (3-4 yıl önce), baş başa kaldıklarında seviş olayına giriyorlar, sonra kapı çalıyor, kız apariğim geldi apariğim geldi diye bağırmaya başlıyor (ermenicede abi demek) sonra arkadaş Apariiik diyor, ne zaman zor duruma düşse Apariiik diye söylenirdi, bi ara nişantaşının bi bölümünde bu söz kullanılmaya başlandı. Anıyoruz kendini nişantaşı gençliği sami varol :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Voys, 05 Haziran 2005 12:27 tarihinde demiş ki: bende dondurmayı hep merak ederim dondurma? ama zaten donunca adı dondurma oluyor? Anlama[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben de küçükken tünele hammani, büyükbabama da üç dermişim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Darestan, 05 Haziran 2005 11:39 tarihinde demiş ki: b@b da k3nk gibi bir dil nası oluştu peki bunu hiç düşündün mü :D haheauh sufer uaheua :D[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness
Öne çıkan mesajlar