bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hayatım boyunca izlediğim en fucked up diziydi. kenara koydum yine açıp izliycem bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hbo'nun dizileri türk toplum ve ahlak yapısına çok ters. o yüzden tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu dizi baya iyi bir dizi. ben 3.sezondayım diziyi nasıl övsem diye düşündüm ama bulamadım diyecek bişey. izleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 The Wire'la Breaking Bad'le aynı tierde bu dizi. Her bölümü inanılmaz etkiliyor insanı. Dizi müzikleri konusunda gelmiş geçmiş en iyi olabilir. Şundan daha derin bir intro yok. http://www.youtube.com/watch?v=GD7nRBWeVgM Öyle acayip sekanslar var ki dizide, şu Nate'in televizyon başında uyuyakaldıktan sonra babasıyla rüyası..... ... has*ktir. http://www.youtube.com/watch?v=DVulkMDcsaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 the wire ile breaking bad aynı tier değil. breaking bad vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 finalinden sonra 2 hafta kendime gelemedigim bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tnt şarkıları güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dexter'a ilk burada uyuz olmuştum, sonra da bir daha düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bi haftada sezon finali guzel diye kasinca olmuyormus bu dizi.. Burda gordum finali super yazilmisti onu meraktan kastik ama ne baydi ust uste :( Iyi diziymisde ust uste cekilmedi pek.. Azar azar izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Flassh said: the wire ile breaking bad aynı tier değil. breaking bad vasat The Wire'la kıyaslanabilecek bir dizi yok zaten, aynı tier'e koymayın öyle kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Six Feet Under'ın finalini süper yapan şey süper düşünülmüş, yazılmış bir final olması değil. O karakterlerle finale kadarki yolculuğu yaşamak, 20 sezonluk trajedinin 5 dakikaya sığdırılması ve çözüme ulaşmamızın toplamından oluşan duygu seli. Breaking Bad'e vasat diyen mesajı alıntılayanın bile banlanılması lazım sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ilk sayfada epik spoiler var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Son on dakika claire in yolculugu cok iyi.. Allahtan bakmiyorum bu gibi konulara :) Spo nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar