Peka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 willofGG varken horde = undead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 troll'ler oyunda yazdigina gore murloclarin gazabindan kurtulmak icin ve yok olmaktan kurutlmak icin thrall'a siginmi$lardir...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tam olarak şudur troller str vale de ve biyerde daha vardı. murlocların saldırısına uğruyolar savaş çok kayıplı geçiyo thrall troll lere yardım ediyo onlarda orgrimmar a geçiyo çünkü toprakları yağlamalanmış halde. bunu da str vale e giderseniz her yerin Ruins of XX halde oldugunu görebilirsiniz[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birgun gelecek alacaz isallah oralari geri :)[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Güzel bir troll village var ama şuanda yasak bir bölge hack yapmadan giremiyorsunuz. Birileri yapıpda SS leri attılar foruma sonra o başlık 5 dk içinde silindi muhtemelen yapanlarda ban yemiştir. Böyle halen açık olmayan alanlar var ama ne zaman açıcakları bilinmez tabi... Gnomelerin şehri yok denmiş =p niye yokki gnomeregan işte dikkat ederseniz faction da gnomeregan exiles olarak geçiyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 IF içinde, hiç açılmamış bir alanda vardı.. Brazier üstünde ölüp, duvarın arkasında res'leniyordun.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 alliance icin kesinlikle human, horde icin kesinlikle undead rogue uygundur.. humanlarin sword spec gercekten aci bir vurus yuzdesi ve bir parcada crit sansi sagliyor, undead aciyorsanda female acki evis in falan taklali maklali olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 W3 te olan bir ırk,hatta kumanda ettiğin bir ırk.O yuzden var oyunda[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya arkadaşım ayrıca sen sen über karakteri oluşturmalıyım diye düşünme hangi sınıf ve hangi ırk sana eğlenceli geliyorsa onunla oyna. "Oyun" bu biliyorsun...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tamam ben troll actım ve gayetde hos geldi lvl 4 ken lvl 6 wariorla duel yaptım ve aldım sanırım acemiydi :D .Ben memnunum strrecherin dedigi gibi bu oyundur ve troll gayet hos bir ırk bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Troll'ler cok super ya, eğer taurenlere aşık olmasaydım kesin troll oynardım herhalde, ama bi ara kesin troll mage/rogue/warrior acıcam[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Herkes trinket trinket diyoda trinket ne işe yarıyo allah askına yerine daha yararlı seyler takılır ayrıca wotf 20 snye immune veriyo dispel icin basıyosun bidaha 20 snye poly felan yemıosun ki yeterli süre trinket sadece dispelliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Troller harbi süper. =) Her gördüğüm trolle kavga ederim direk hehe. Şimdi bu evsizlerin hikayesi çok kötü. Bunlar önceden Arathi civarlarında oturup mutlu mesut ve mumnun şekilde yaşarken High elf+insanlardan oluşan büyük bir ordu bunları burdan kovuyor. Bu sevgili kambur arkadaşlarımız STV ye gidiyor. Burda kabile arası kavgalar yüzünden Darkspear kabilesi kovuldu. Ardından Kalimdor'a giden Darkspeara ait troller, echo isles a mutlu yaşadılar. İlk önce Murlocların saldırısı sonrada aralarından Zalazane adında birisinin delirmesi sonucunda bu adalarıda kaybettiler. Kıyıda Senjin kasabasını kurdular ve şuan yaşamaya çalışıyorlar. Yani bunlar gnome gibi kendi evlerinden kovulmuş şanssız varlıklardır.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evlerinden murloclar tarafindan kovulmus bir irk -10 karizma penaltisiyla baslar murloc ya... ayip yahu huehuehue murloc tarafindan isgal edilecekse mekanin öl daha iyi :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol cidden öyle ama gnome'lar da trogg'lar tarafından evlerinden kovulmuş ki şu oyunda murloc bir trogg iki hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şu oyunda murloclar kadar antipatik,akıllara zarar bi yaratık var mı yav.özellikle Lakeshire'ın ordaki fazla gelişmişler insanın sinirin bozuyo.[signature][hline]Ellariel NightElf Priest O2H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 w3 founding of durotar'ı oynadıysanız , sen'jin miydi neydi , bir abi vardı trollerin lideri , insanlar saldırıyor bunlara , bunlar da durotar'a geri çekilmek zorunda kalıyor. işte bu yüzden troller orada başlıyor , yoksa adamlar ada halkı[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar