RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Sölenecek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum sizinde görüşlerinizi duymak isterim undyingten daha korkunç bir oyun daha düşünemiyorum Gece satin 4 ü ben ultimaonlinede akşam nightmare mi tame lemiş ve uo dan çıkmıştım undying e girdim bir şato dasınız ve hertaraf peri ve yaratıkla kaynıyor Uzun bir süre dolaştıktan sonra Bir koridor gördüm Yavaş ça ilerledim çok aydınlık bir koridordu diğerlerine nazaran şaşmamak elde değildi biraz ilerledikten sonra yanınızdan bir şeyin hızla geçtiğini hissediyorsunuz ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo bütün ışıklar bi anda kesiliyor ve bir çığlık bi anda etrafınızda bir sürü yaratık uhh tek kelimeyle mükemmel bir oyun sizinde görüşlerinizxi dinlemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Korku oyunundaki korku sıfatını hak eden tek oyun bence.. [Bu mesaj ColdShadow tarafından 08 Nisan 2002 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 2. si cıkmıcak sanırım. ea fazla satıs yapamadıgı icin undying takımını dagıtmıs. adamlar illa 2. yi cıkartıcaz diye kendi firmalarını acarlarmı bilemem tabi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Genelde FPS lerin Single player bölümleriyle aram iyi değildir kolay beğenmem. Undying'i beğenmiştim.Süper atmosfer vardı.Oyun her açıdan güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 undying i bitirdim. oynayışımın ilk yrm saatinde çok korktum. sora atmosfere mi alıştım ne daattım ortalıı. bi yerden sora hiç korkmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 sadece demosunu oynama şansım oldu ama onda bile böyle korkunun üst seviyelerinde gezinmek garip bir duygu evrdi bana demoda çok garip bir sahne vardı şimdi adamımız açık alana çımış demo nun sonlarına gelmiş ama yolu bulamıyor nerden gidicem enreden gidicem derken boşluğa yaklaşıyor ev aniden boşlukta bir basamak çıkıyor o basamağa geçince bu sefer bira daha ötede ikinci absamak çıkyıor ev böyle böyle adam portal a ulaşıyordu çok ilginçti ya[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Şato daki mutfak bölümünde sandalyeden düştüğümü söleyim size merdivenler den aşağı inerken arkamdan gelen koca bir çığlık evde ben tek olmama rağmen başka birilerimi var acaba die şüphelendirdi beni çünki ben ne zaman korksam birisi sanki yusuf die birini çağırıyordu yusufffffffffffffffffffffffffff yusuffffffffffff AAaaaAAaaAAaaa Undying in üstüne oyun tanımam ama size söleyim en korktupğum yer oyunun başlangıcıyydı Oyunda bir ayna gördüm Gittim kendime bakıyordum tam döncekken Arkamda bir hayalet gördüm evin oğlunun Hayaleti inanın şuan bunları yazarken bile çok titriyorum çünki gerçek ten çok mükemmel bir atmosfer vardı oyunda O resimlere bakarken için den çıkan bir yaratık amaninnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Şato daki mutfak bölümünde sandalyeden düştüğümü söleyim size merdivenler den aşağı inerken arkamdan gelen koca bir çığlık evde ben tek olmama rağmen başka birilerimi var acaba die şüphelendirdi beni çünki ben ne zaman korksam birisi sanki yusuf die birini çağırıyordu yusufffffffffffffffffffffffffff yusuffffffffffff AAaaaAAaaAAaaa Undying in üstüne oyun tanımam ama size söleyim en korktupğum yer oyunun başlangıcıyydı Oyunda bir ayna gördüm Gittim kendime bakıyordum tam döncekken Arkamda bir hayalet gördüm evin oğlunun Hayaleti inanın şuan bunları yazarken bile çok titriyorum çünki gerçek ten çok mükemmel bir atmosfer vardı oyunda O resimlere bakarken için den çıkan bir yaratık amaninnnn Bu arada bu anlattığım koridoru biliyorsunuz dimi girince birden ışıklar falan gidiyor yaratıklar çıkıyor Aranızda o bölümde Korkmuyan varsa sölesin [Bu mesaj RedallHoor tarafından 09 Nisan 2002 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 phantasmagoria ayrı bişidi ya ..... direk gerçek olduğu için görüntüler daha bi tırsıodu insan ... 7 cd mi neydi oh ooh olsa da oynasam ya nerde acaba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 eheh ne 2. yaw ea sports dağıttı undying ekibini millet mod filan yapıyor artık sadece[hline]There is only one lord of the ring, only one and he does not share power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 [undying] daha ilk bolumde bi ayna var. direk "tipim nasI acep?" diyerek ko$tum. -ko$maz olaydIm.- aynada birden bi hayalet belirdi, arkamI döndüm yokoldu... gerisini hatIrlamiyorum. :p[hline]Death greets me warm, now I will just say goodbye. ero @ sNIPEr . com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 walla phantasmagoriada bizim şeytan eski büyücünün içindeki zamanlarda aynada gösteriyordu. adamı bağlamış ağzınada huniyi tıkmış bağırsakları ciğerleri dolduruyor adamdan hıkınma lakırtı sesleri filan geliyor sonra bizimki tokmakla huniye bastırıyor filan. abartısız kusmam gelmişti. zaten griptim midem bulanıyordu...[hline]There is only one lord of the ring, only one and he does not share power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Winampda şarkı çalarken az önce rastladım oyunun müziğine. Bir an sanki elimde revolver, çevremde de tonla howler varmış gibi hissettim. Revolverın o tatlı sesini ve howlerların kan kokusunu hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Abi oyun korkunc diyosunuz da olaylarin cogu klise iste aynada arkadna hayalet gormek o yuzden ben herseye aha burdan bu ciakr diyerek bakmistim bi sure sonra beklediklerim cikmayinca kapamistim silmistim :) Orjinal cd si vardir arkadastan haci hehe[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 silent hill 2, psikopat bi oyun bence. denenmeli[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 undying silent hill serisinin yanında çizgi film gibi gelir. gülüp eğlenirsin filan yani.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Doom 3 ü bekleyin , altınıza yapacaksınız hehe[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Slient Hill in üstüne korku tanımam.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 doom3 eğer p2.4 geforce ti4200 512 ddr da çalışırsa oyanayacağım. alphası çalışmadı da.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 p4 1.8 gf2 mx 400 de 1-9 fps arası çalışıyo (9 almak çin 30 dakka boyunca ışıksız ve hiçbişi olmayan yerde yere bakacaksın :P) çalışır sende.. undying de en sevdiğim yer koridor da perdeler uçuşuyor neyse ilreliyoruz fakat birden bises geliyor perdelerden yaraıtklar atlıyo ..gaza geliyosun strafe bilmemne derken temizliyosu nheps sonra heycan gecince "off be ne tırstım" oluyosun :P[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 walla alphası çalışmadı bilemeyecem :-p[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 öff,ssilent hill'de okuldaki penguen benzeri yaratıklardan korkmayan varmıydı?yada dolaptan kedi çıkan sahnede çığlık atmayan,yada o kedinin çıktığı dolabı okulun karanlık yüzünü oynarken açığpta içindekini görünce çığlık atmayan,yetmedimi?okulun karanlık yüzünde saat kulesi? yada silent hill 2'de primit kafaları mankenlerle yaptığını görüp iğrenmeyen(izleyip zevk alan varsa doktorluk vakadır o ayrı:p) silent hill 3'de say say bitmez silent hill serisi gerçek korku oyunudur[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 jadelith belki directx ekrankartı sürücüleri fln dan oluyordur yada ayarlarından (dinamik yap ayarı doom3 oynıcaksan :D..)[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ben suan silent hill 2 de, o duvardan sarkan 3 yaratigi oldurdum, simdi hastahane kirli halinde, berbat durumda. ust katta o titreyen yuzsuz hemsireler var. oyniyim diyorum, sonra vaz geciyorum :D[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Oyundan mı korkuyosunuz lol be b3b3ler sizi..[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar