Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkunun ilk adresi Undying

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Sölenecek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum sizinde görüşlerinizi duymak isterim undyingten daha korkunç bir oyun daha düşünemiyorum

Gece satin 4 ü ben ultimaonlinede akşam nightmare mi tame lemiş ve uo dan çıkmıştım

undying e girdim bir şato dasınız ve hertaraf peri ve yaratıkla kaynıyor

Uzun bir süre dolaştıktan sonra Bir koridor gördüm
Yavaş ça ilerledim çok aydınlık bir koridordu diğerlerine nazaran şaşmamak elde değildi biraz ilerledikten sonra yanınızdan bir şeyin hızla geçtiğini hissediyorsunuz ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo bütün ışıklar bi anda kesiliyor ve bir çığlık bi anda etrafınızda bir sürü yaratık uhh tek kelimeyle mükemmel bir oyun sizinde görüşlerinizxi dinlemek isterim
Sosyal ağlarda paylaş

sadece demosunu oynama şansım oldu ama onda bile böyle korkunun üst seviyelerinde gezinmek garip bir duygu evrdi bana

demoda çok garip bir sahne vardı

şimdi adamımız açık alana çımış demo nun sonlarına gelmiş ama yolu bulamıyor nerden gidicem enreden gidicem derken boşluğa yaklaşıyor ev aniden boşlukta bir basamak çıkıyor o basamağa geçince bu sefer bira daha ötede ikinci absamak çıkyıor ev böyle böyle adam portal a ulaşıyordu
çok ilginçti ya[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?...
Bu ağıt nasıl söylenmeli?...
Bu genç yaşta ölen,
En sevdiğim insan için

Sosyal ağlarda paylaş

Şato daki mutfak bölümünde sandalyeden düştüğümü söleyim size merdivenler den aşağı inerken arkamdan gelen koca bir çığlık evde ben tek olmama rağmen başka birilerimi var acaba die şüphelendirdi beni çünki ben ne zaman korksam birisi sanki yusuf die birini çağırıyordu yusufffffffffffffffffffffffffff
yusuffffffffffff AAaaaAAaaAAaaa

Undying in üstüne oyun tanımam ama size söleyim en korktupğum yer oyunun başlangıcıyydı

Oyunda bir ayna gördüm Gittim kendime bakıyordum tam döncekken Arkamda bir hayalet gördüm evin oğlunun Hayaleti inanın şuan bunları yazarken bile çok titriyorum çünki gerçek ten çok mükemmel bir atmosfer vardı oyunda

O resimlere bakarken için den çıkan bir yaratık amaninnnn
Sosyal ağlarda paylaş

Şato daki mutfak bölümünde sandalyeden düştüğümü söleyim size merdivenler den aşağı inerken arkamdan gelen koca bir çığlık evde ben tek olmama rağmen başka birilerimi var acaba die şüphelendirdi beni çünki ben ne zaman korksam birisi sanki yusuf die birini çağırıyordu yusufffffffffffffffffffffffffff
yusuffffffffffff AAaaaAAaaAAaaa

Undying in üstüne oyun tanımam ama size söleyim en korktupğum yer oyunun başlangıcıyydı

Oyunda bir ayna gördüm Gittim kendime bakıyordum tam döncekken Arkamda bir hayalet gördüm evin oğlunun Hayaleti inanın şuan bunları yazarken bile çok titriyorum çünki gerçek ten çok mükemmel bir atmosfer vardı oyunda

O resimlere bakarken için den çıkan bir yaratık amaninnnn

Bu arada bu anlattığım koridoru biliyorsunuz dimi girince birden ışıklar falan gidiyor yaratıklar çıkıyor Aranızda o bölümde Korkmuyan varsa sölesin

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 09 Nisan 2002 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla phantasmagoriada bizim şeytan eski büyücünün içindeki zamanlarda aynada gösteriyordu. adamı bağlamış ağzınada huniyi tıkmış bağırsakları ciğerleri dolduruyor adamdan hıkınma lakırtı sesleri filan geliyor sonra bizimki tokmakla huniye bastırıyor filan.

abartısız kusmam gelmişti. zaten griptim midem bulanıyordu...[hline]There is only one lord of the ring, only one
and he does not share power.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Doom 3 ü bekleyin , altınıza yapacaksınız hehe[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

p4 1.8 gf2 mx 400 de 1-9 fps arası çalışıyo (9 almak çin 30 dakka boyunca ışıksız ve hiçbişi olmayan yerde yere bakacaksın :P)
çalışır sende..
undying de en sevdiğim yer koridor da perdeler uçuşuyor neyse ilreliyoruz fakat birden bises geliyor perdelerden yaraıtklar atlıyo ..gaza geliyosun strafe bilmemne derken temizliyosu nheps sonra heycan gecince "off be ne tırstım" oluyosun :P[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Sosyal ağlarda paylaş

öff,ssilent hill'de okuldaki penguen benzeri yaratıklardan korkmayan varmıydı?yada dolaptan kedi çıkan sahnede çığlık atmayan,yada o kedinin çıktığı dolabı okulun karanlık yüzünü oynarken açığpta içindekini görünce çığlık atmayan,yetmedimi?okulun karanlık yüzünde saat kulesi?
yada silent hill 2'de primit kafaları mankenlerle yaptığını görüp iğrenmeyen(izleyip zevk alan varsa doktorluk vakadır o ayrı:p)
silent hill 3'de say say bitmez
silent hill serisi gerçek korku oyunudur[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...