dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 adolf hitler sizce bir sadist katliamcımı yoksa disiplinlimi bir diktatormu sizce hangisi :-?????
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 keşke tarihe açsaydın ...[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tarih de baya tartı$ılmı$tı bu konu bnm bildiğim kadarıyla.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 "If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Adolf Hitler [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 faşo.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bi yerde duymuştum heralde başka bir topic altında hitler şöyle söylemiş:dökülen bu kanlar kanın soyluluğunun kaybetmesinden kaynaklanıyor. gibi bişeydi sanırım.[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:)
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 kardeşim hastası kendisinin ama ben sadece zekasını taktir ediyorum kardeşim yaptıklarını :D her halukarda taktir edilebilek bir manyak faşist köpek ama akıllı şerefsiz :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 zekilik dışında günümüzdede var böle tipler.mesela amerikada:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Doğrudur...ama hitleri severim. :):)[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 tanır mısın ? :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 alman halkının arzularını çok iyi anlayıp en derindeki isteklerini yüzeye çıakarabilip onarlı cevaplayabilmiş,bunlarıa cözüm vadetmiş,halkı alman ırkı propaganadsı yada kolluk kuvvetrlinin gücüyle organize etmiş,yıkılmış bir develti kısacık bir sürede baştan yaratmışıtr,gençliğin ve bie hedef aryan inanara nerfret tohumalrı ekerek bir sürü hedef vermiştir, bir üleknin gençliğni harcamıştır asker ve svil çok insanın ölümümnden sorumludur yahudiler olsun sovyetler olsun,hayalperest ve egoist benliğiyle komik hayaller peşinde vatanının evlatlarını hacamıştır,savaşın son yılınjda hem vücud hmde zihnin sağlıksız,yorgun ve yalnız bir insandı yaptkalrıyla başına gelebilecek her cezayı haketti yeterince,ne acırım o adama,nede severim[signature][hline]akışına bıarkmak istiorum hayatımı bir süre...
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bıyığı çok çirkin.[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Eraq, 30 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Bıyığı çok çirkin. aahha aynen abi birde tipsiz in teki[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 sen de öle kes bıyıklarını :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
_painkiller Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ohoho lol yanlıslıkla kermitin $eeyi ile msg attım kayıtlıymıs lol[signature][hline]if u have a pain you must ask me !
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: DoGMeaT, 30 Eylül 2004 23:03 tarihinde demiş ki: alman halkının arzularını çok iyi anlayıp en derindeki isteklerini yüzeye çıakarabilip onarlı cevaplayabilmiş,bunlarıa cözüm vadetmiş,halkı alman ırkı propaganadsı yada kolluk kuvvetrlinin gücüyle organize etmiş,yıkılmış bir develti kısacık bir sürede baştan yaratmışıtr,gençliğin ve bie hedef aryan inanara nerfret tohumalrı ekerek bir sürü hedef vermiştir, bir üleknin gençliğni harcamıştır asker ve svil çok insanın ölümümnden sorumludur yahudiler olsun sovyetler olsun,hayalperest ve egoist benliğiyle komik hayaller peşinde vatanının evlatlarını hacamıştır,savaşın son yılınjda hem vücud hmde zihnin sağlıksız,yorgun ve yalnız bir insandı yaptkalrıyla başına gelebilecek her cezayı haketti yeterince,ne acırım o adama,nede severim çok doğru ancak o kısa sürede alman ırkını toparlayıp,dünya savaşı başlatması ve avrupada öyle bir başarı alması hayret verici.Alman bilimadamlarına hayranım....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Zekasına ve düşünme tarzına hastayım ama oda hastaymış ehem[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
maral Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 enerjisini daa insancıl yönde kullansaymış keşke..faşist bi diktatör daha kötüsü ne olabilir ki?[signature][hline]budur..
screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Daha kötüsü Bush oluyor sanırsam en azından Hitler salak değildi ![signature][hline]Lil'Alur for Shar
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ewt katılıyorum.Almanya eğer II.WW'u başlatmasa şuan süper güç olabilirdi.Ve şu anki teknolojinin 10 katı bir teknoloji olabilirdi.Çok şey deişirdi...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: screamer, 02 Ekim 2004 20:53 tarihinde demiş ki: Daha kötüsü Bush oluyor sanırsam en azından Hitler salak değildi ! +1[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bu iki kelimeyi kullanan Hitler ve Nazi lehine laf söyleyen legolas773 az kalsın dövüyordum ama zaten müdür yardımcısıyla kanka gibi olduk her ders oraya gönderiliyorum o yüzden g.tüm yemedi ama bir daha Hitler lafını veya Nazi lafını ağzına alsın dövmessem neyim ulan[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Maedhros_Laorx, 02 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Çok şey deişirdi... tabi. "dasizda unde wondeh hayg" diye konuşurduk mesela.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Şerefsiz.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Zeki Adam Ama Bir sözünü Bİliyorum ''Bir Dikdatör'e İçkiyle Ölmek Yakışmaz'' Demişti Kendisi Intihar Ederek Öldü Acaba Çokmu Yakıştı ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 02 Ekim 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar