DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 *!Internetten gelen bir mail i sizlere kopyalıyorum cidden cok hoş =o)* Haydi İngilizce öğreniyoruz... Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi : Üç cadı üç Swatch saate bakıyorlar. Hangi cadı hangi saate bakıyor? İngilizce tercümesi: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? Şimdi ileri derece tercüme cümlesi : Üç travesti cadı üç Swatch saatin butonuna bakıyorlar. Hangi cadı hangi Swatch saatin butonuna bakıyor? İngilizce tercümesi: (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!) Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hrrr ve arghhh :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahahah:lol:[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahha kamaştım[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 beynim ambale oldu türkçeyide unuttum[signature][hline]tuana...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 zuzuzuzu hasta olunası, bookmark edilesice süper bir şey, ettim hatta=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Resmen yamuştum. :D[signature][hline]
Slat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol adamı ingilizceden soğutur bu..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 adem madem badem olayı bu heralde hehe. daha türkçesini yapamıyorumki :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 he buna benzer bişey biliyodum bende ögreticem. konserveyi konserve açacaksız açabilirmisiniz ? can u can a can without a can ?[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ama bunda hep aynı kelime olunca dilin şürtüşmüo =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 He şürtüşmemi önemliydi heeha o zaman ögretemicim =P[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 She sells sea shells down by the sea shore, diyerek başlayabilirsiniz.[signature][hline]g3nk.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eheheu supermıs :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla bimem ki lol ben zorlanıorum sölerkene[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol çok hoş birşeymiş :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hahha ikincinin son cümlesinde kriz geldi yA :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sao38azksl amzcöoqa özcvmuh (dilim düğüm oldu da)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 shall we sarısaklasakta mı hidelasak[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 biraz daha uyuzlaştırıyım..ehiehi Three swedish switched witches watch three Swatch watch switches with swedish. Which swedish switched witch watch which Swatch watch switch?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kitlendim kaldım ortada biyerlerde :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol ben kelimelerin anlamlarını bile karıştırır oldum=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o_O[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 daha kolayı var ya how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
Öne çıkan mesajlar