Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman ve Paladin Gerçekleri..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Kesin bunu bir troll çizmiştir. Hepsi beni yemek istiyor zaten =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim paladin dediğin şu oyundaki herşeyi 0 a yakın manaya dispel eden tek insan evladı. Ne slowluyabiliyosun ne dotlayabiliosun ne öldürebiliosun hiçbişe yapamıosun adam yavaş evet ama 5sec stunı var mail armora 900vuran paladinler cirit atıo daha ne istionuz onu anlamamıyorum. Hem paladine, hem shamana nerf.
Ayrıca ağlayan paladin oyunu divine shield-heartstone-lay on hands dışında gram bilmeyen paladindir. Nokta ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

heh ben de paladin olarak güldüm çünkü cidden aoe2'deki teuton knight'lar gibiyiz, ölmek bilmiyoruz ama düşmana yetişmemiz mümkün değil.. :-p gerçi oradaki teuton knight'lar en hayvani infantry dmg'sine sahipti ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...