Promecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yahu forumlarda yetki alma nasıl oluyor?[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Böyle olmuyor mesela...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 önce muhtarlıkdan ikametgah senedi noterden de tasdikli nüfus sureti çıkartıyorsun sonra yanına da 6 adet resim ekleyip kedi ye kedi "eytere" diyinceye kadar dürüm ısmarlıyorsun.. mevzuatımız böylety di değil mi? ben yanlış bilmiyorum?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yetki istenmez, alınır. Bak ben baba title alacağım diye ailecek helak olduk. Garantili olsun diye 2. bebeği bile yaptık. Gerekirse 3.yü dahi düşünüyoruz yeterki title kalsın. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Absolut, 02 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Yetki istenmez, alınır. Bak ben baba title alacağım diye ailecek helak olduk. Garantili olsun diye 2. bebeği bile yaptık. Gerekirse 3.yü dahi düşünüyoruz yeterki title kalsın. :) :D asıejıj süper bea :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 3 ekmek al promecium kahvaltı yapcam.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yetkili ihtiyacı olduğunda yetkili şahıslar yeni yetkilileri yetkilerini vermek suretiyle yetkilendiriyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 işte sevgili ajdar bunu açıklamıştı zamanında , dalga geçti herkes. alırım senden sonra , tüm yetkimi diyerekten de ne kadar caydırıcı bir unsur olduğunu da belirtti.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yetki alınmaz, doğulur. o.O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ekşıncıları almıyorlar repe yapman gerekiyor mlsf.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol babacum la abso yardı valla :lol:[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben adayı yaktım mesela title verdiler sora.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yönetilen sınıfın haklarını korumak için yöneticilere karşı mücadele etmemen gerekio mesela:-) yetkiyi veren yöneticiler:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Absolut, 02 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Yetki istenmez, alınır. Bak ben baba title alacağım diye ailecek helak olduk. Garantili olsun diye 2. bebeği bile yaptık. Gerekirse 3.yü dahi düşünüyoruz yeterki title kalsın. :) Tapıyoruz sana :)[signature][hline]tuana...
Mix Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Duru'nun title ı var mı? "abso jr" gibisinden :-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: BabacumMostors, 02 Haziran 2005 10:37 tarihinde demiş ki: önce muhtarlıkdan ikametgah senedi noterden de tasdikli nüfus sureti çıkartıyorsun sonra yanına da 6 adet resim ekleyip kedi ye kedi "eytere" diyinceye kadar dürüm ısmarlıyorsun.. mevzuatımız böylety di değil mi? ben yanlış bilmiyorum? roflmao[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya ciddi cevap vermek gerekirse,şap diye alınmıyor sanırım paticikte title,öyle diğer forumlardaki gibi mesaj sayına falanda bağlı değil.Özel bir durumun yoksa,herhangi bir oyun bölümünde çok yardımcı olup,sonra zorluklar ile yalvar yakar modluk isteyip oyun hakkında modluk alabilirsin.Ama diğer türlü,böyle yeni,yakın vakitte balonlu gelipte,diğer ranklardan alan birini görmedim,bilmem gören varmı?
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ee yeni gelenlerin aklına gelmiyo rüşveti dürüm olarak ödemek tecrübe,bilgi gerek yani hehe =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yetki ALma[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Absolut, 02 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Yetki istenmez, alınır. Bak ben baba title alacağım diye ailecek helak olduk. Garantili olsun diye 2. bebeği bile yaptık. Gerekirse 3.yü dahi düşünüyoruz yeterki title kalsın. :) espri konusnda da babasın babacan babapati absolut :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Freya, 02 Haziran 2005 15:17 tarihinde demiş ki: Ama diğer türlü,böyle yeni,yakın vakitte balonlu gelipte,diğer ranklardan alan birini görmedim,bilmem gören varmı? Keremcaaaaan... :) (yani o gönüllerin patisiydi ama yetki alamadı,gönlümüzün yetkisini almayı başardı :) ) Bu arada hazır kimse söylememişken yetki insanın üzerine yakısanı giymesidir ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Horrible yeni gordum topici ama tamda ustuen yakisanı giymeasidir yazcaktım... neyse aklin yolu birmiş demek :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ali yetki al..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Babam Bana Yetki Aldı.... Bizim Yetkimiz Var...!![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar