Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetki ALma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önce muhtarlıkdan ikametgah senedi noterden de tasdikli nüfus sureti çıkartıyorsun sonra yanına da 6 adet resim ekleyip kedi ye kedi "eytere" diyinceye kadar dürüm ısmarlıyorsun..

mevzuatımız böylety di değil mi? ben yanlış bilmiyorum?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
Yetki istenmez, alınır.
Bak ben baba title alacağım diye ailecek helak olduk. Garantili olsun diye 2. bebeği bile yaptık.
Gerekirse 3.yü dahi düşünüyoruz yeterki title kalsın. :)

:D asıejıj süper bea :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
işte sevgili ajdar bunu açıklamıştı zamanında , dalga geçti herkes.

alırım senden sonra , tüm yetkimi diyerekten de ne kadar caydırıcı bir unsur olduğunu da belirtti.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
ben adayı yaktım mesela title verdiler sora.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
yönetilen sınıfın haklarını korumak için yöneticilere karşı mücadele etmemen gerekio mesela:-) yetkiyi veren yöneticiler:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
said:
Yetki istenmez, alınır.
Bak ben baba title alacağım diye ailecek helak olduk. Garantili olsun diye 2. bebeği bile yaptık.

Tapıyoruz sana :)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 02 Haziran 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
önce muhtarlıkdan ikametgah senedi noterden de tasdikli nüfus sureti çıkartıyorsun sonra yanına da 6 adet resim ekleyip kedi ye kedi "eytere" diyinceye kadar dürüm ısmarlıyorsun..

mevzuatımız böylety di değil mi? ben yanlış bilmiyorum?

roflmao[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Ya ciddi cevap vermek gerekirse,şap diye alınmıyor sanırım paticikte title,öyle diğer forumlardaki gibi mesaj sayına falanda bağlı değil.Özel bir durumun yoksa,herhangi bir oyun bölümünde çok yardımcı olup,sonra zorluklar ile yalvar yakar modluk isteyip oyun hakkında modluk alabilirsin.Ama diğer türlü,böyle yeni,yakın vakitte balonlu gelipte,diğer ranklardan alan birini görmedim,bilmem gören varmı?
Mesaj tarihi:
said:
Yetki istenmez, alınır.

espri konusnda da babasın babacan babapati absolut :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Mesaj tarihi:
said:
Freya, 02 Haziran 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
Ama diğer türlü,böyle yeni,yakın vakitte balonlu gelipte,diğer ranklardan alan birini görmedim,bilmem gören varmı?

Keremcaaaaan... :) (yani o gönüllerin patisiydi ama yetki alamadı,gönlümüzün yetkisini almayı başardı :) )
Bu arada hazır kimse söylememişken yetki insanın üzerine yakısanı giymesidir ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

• Yeni Oluştur...