Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jannisaries of the Horde

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

bu tip oyun ortamlarina yeniyim, wow`a da yeni baslamistim, uzun bir sure ara vermek zorunda kaldim. bilgisayari toparlamaya zaman bulunca yeniden baslarim.

yabanci dille bir sorunum yok, bazen turkce bazen ingilizce nick secerim. uluslararasi ortamlarda turkce secmeye calisirim. wow da bu turkce dusmanligini anlamiyorum. bir yerlerde kesin horde hunters vardir adama horde avcilari koymak istemis bunun nesi komik geliyor ki? bu dusmanligin, koru korune yabanci isim sevdasinin belli bir tarihsel nedeni filan mi var?

lafin bu guildi kuranlara degil, bunu tercih etmisler, basarilar. lafim turkce isimleri komik bulup dalga gecenlere.

[Bu mesaj stainless tarafından 31 Mayıs 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

isim güzel ama insanlar tepkileri düşünüyor.
Şimdi bu guildin adı duyuldu diyelim.
[konuşmaları yabancı dilde düşünün]
-Lem pol Bak jannisary loncası çok sağlam bi yaratık almış
-hee biliom onnarı türk loncası o.
-evet öyle ztn
diyelimki isim farklı bişi oldu
-lem pol xxx çok sağlam bi yaratık almış
-duydum bende onları.Kimmiş bunlar neyin nesiymiş?
-Türk loncasıymış bu
-haasss.omg..Vay bee helal olsun
-------------------
tepkiler bole olur herhalde[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar en başında zaten ben türkçe koymayı düşünmüştüm fakat guild kurarken hem Türkçe karakter sorunu yaşanıyor hemde bu oyun sadece Türklerin oynadığı bir oyun olmadığından kelli bizi gören yabancılarda ne olduğunu anlasın deyu böyle bir isim kullandım yoksa hordların yeniçerileri diye bişi olmaz, Horde'un Türkçedeki manası Güruhtur...[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta
Jannisaries of the Horde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 31 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
said:
Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu.

hatta allience ta olsaydı stormwind'deki kral çocuğu genç osman tadında önce tecavüz edip sonra boğardınız..

ahaha[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadea, 01 Haziran 2005 09:11 tarihinde demiş ki:
said:
StRencher, 31 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
said:
Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu.

hatta allience ta olsaydı stormwind'deki kral çocuğu genç osman tadında önce tecavüz edip sonra boğardınız..

ahaha

Bunu kralın yanındaki lvl 500 lük mob duymasın keser kulanızı.
Sosyal ağlarda paylaş

İsim fena degil ben begendim şahsen.
Da sadece Jannisaries koysayıdınız daha iyi olmaz mi idi ?

yarica bazilari dalga gecmi te guild ismi ile
yabancilara bakin bir.
Slayer of sweden , Attacking Vikings , Horde Killers = Bu Horde Avcilarina ilham kaynagi olmus olabilir :) , ne yani bunlar daha mı bir başka yaratici ? yoksa ingilizce yazildigi icin mi goze hoş geliyor ?
Guild ismi aslinda bir anlamda onemli, ama isteyen istediğini koyar.
Ayrica Devilmanta gayet olgun cevaplar yazmis (ona da ayrica tebrik ) , gerci bizim millet inceden inceden muziplik yapip dalgasini gecmis.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir karışıklık olmasın? Baktığım bir kaç sözlükte horde un karşılığı sürü.

Örn: HORDA; GÖÇEBE YAĞMACI TOPLULUK; KALABALIK; SÜRÜ, GÖÇEBE VE İLKEL YAŞMAK; TOPLANMAK; KALABALIK YAPMAK; İZDİHAM YARATMAK

horde : GÖÇHALİNDEKİAŞİRET

Scourge ise:

KAMÇI; KIRBAÇ; BELÂ; FELÂKET; DERT
V KIRBAÇLAMAK; KAMÇILAMAK; CEZALANDIRMAK; BAŞINA BELÂ OLMAK; ZARAR VERMEK

Güruh bildiğim kadarıyla bela anlamına gelmekte. Siz horde ile scourge u karıştırmış olmayasanız?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Ben karıştırmışım sanırım, özür dilerim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 01 Haziran 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beni asıl sitedeki ocak ağası ile ağa olayları kopardı.

AMA
bence oldukça güzel olmuş.milletin guild ismini türkçeye çevirin.çıkan sonuç ''korkusuz lejyonerler,yokedici kılıç,ingiliz demiryumruk'' tarzı bizim net cafelerde gördüğümüz nicklere benziyolar.(kanunsuz,yokedici,s2ci....)

sonuç bence hepsi türkçe yapılmalı.neden hep biz özenti olalım.bakın burda diyorum.eğer yeniçeri birlikleri ingiltere vb. bi ülkenin askeri birimi olsaydı,adına onlarca film çekilmiş,knight benzeri bişe olurdu.biz kıymetini bilemiyoruz.komşunun tavuğunu kaz görüyoruz.adamlar önünü görmekten aciz demir yığını knight ları çocukluğumuzdan beri kahraman olarak gösteriyor.[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz

[Bu mesaj Cirit tarafından 01 Haziran 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeniçerilerin ismi türkçeye göre bile tip zaten.benim vurgulamak istediğim türkçe kullanılmaktan kaçınılmamalı.millet sokakta birbirine ok,np(bide np yi nepe diyolar)hatta k diolar.yakında inglizcenin bi lehçesi durumuna gelcez.tabi kimseyede hüseyin62,ab-72-do tarzı bişe açın demiyorum.o türkiyenin kanayan yarası olan bi konu.superman72,ali-s2ci puhaha aklıma gelince gülüyorum ya.böyle nickleri arayanlar donanimhaber e girsin.(robinselcuk :D )[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
copperelf, 01 Haziran 2005 09:31 tarihinde demiş ki:
guild ismine takılmanın anlamı yokda ben arkadası su kadar süredir yapılan sataşmalara karsı gösterdiği olgun davranış için tebrik ederim

+1 arkadaşada sanada helal olsun
bu aralar
ekşi sözlük ve zaga gibi bilip bilmeden cahilce ota boka mana bulmak modası yavaş yavaş burayada bulaşıyor.
sinirleniyorum buna ben.
sinirli bi bünyem var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...