Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadin bariz bir sekilde beni bekliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seni naapsın o kadın ya =)..lezbien o lezbien[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
alah askına su lezbiyen muhabbetine donmeyelim hatırlarsanız saerosun cıktıgı konusundada lezbiyenler ortalıgı sarmıstı hiç hoşnut olmamıstım acıksası[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Şu kadına bitiosunuz ya hayret ediorum.Tmm güzel melez güzeli fln ama bu kdr hayranlık uyandıracak güzellikte deil yaa :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
.....Çünkü Adriana Lima, gelecekte ünlü bir oyuncu olmanın hayalini kuruyor. 12 Haziran 1981de Brezilyada Salvadorda dünyaya gelen güzel manken.....

Bu hatun benimle aynı gün doğmuş sadece 3 yıl önce :lol:

edit1 karakter düzeltememe
edik2 düzelttim (:

[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik

[Bu mesaj sheref tarafından 01 Haziran 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj sheref tarafından 01 Haziran 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
helal olsun adama evlenme noktasına akdar gelmiş :).hehralde evlenelimde işi iice garnatiye alalım düşüncesi vardı prensde :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 01 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
Şu kadına bitiosunuz ya hayret ediorum.Tmm güzel melez güzeli fln ama bu kdr hayranlık uyandıracak güzellikte deil yaa :)

Kıskanma kıskanma =)[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
said:
keyn, 01 Haziran 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
alah askına su lezbiyen muhabbetine donmeyelim hatırlarsanız saerosun cıktıgı konusundada lezbiyenler ortalıgı sarmıstı hiç hoşnut olmamıstım acıksası

hangi konu o aradım bulamadım
Mesaj tarihi:
said:
Molto, 01 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
said:
keyn, 01 Haziran 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
alah askına su lezbiyen muhabbetine donmeyelim hatırlarsanız saerosun cıktıgı konusundada lezbiyenler ortalıgı sarmıstı hiç hoşnut olmamıstım acıksası

hangi konu o aradım bulamadım

Ahanda bu konu[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
tercüme edecek olursak
Böle yılan gibin kıvrak her turlu şekle gelebilen(;)) vede yürümesinin zarafeti aynı bir sambacı şeklinde olan demek istiyor. Yada istetiliyor ehe[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
black:
gazete kafayı yemiş geldi bir an da, sorayım dedim, acaba ortada "Adriana Lima - sambacı gibi yürüyen" olarak mı geçiyor?[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi aynı haberin altına
Adrianayı kucukken garcia isimli anası tek basına buyuttu Adriana ne zorluklarla buralara geldı. Diye yazılan bi haberden nası bı cıddıyet beklersınkı :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
Ya kıskandığımdan diil de güzel diil ben napiim :) Bu arada sambacı yürüyüşü nası bişe???[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

• Yeni Oluştur...