Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 50 küsür mage'imden sıkıldığım için yeni açılan serverlardan birinde shaman açmayı düşünüyorum. Yanlız aklıma takılan bazı sorular var,deneyimli bir shaman oyuncu yardımcı olabilirse süper olur, şimdiden teşekkürler... Solo grinding'i olayı kolay mıdır ? Tabii ki, bir rogue'un hızına yetişemez de , hemen hemen nasıldır ? Partylerde rahat yer bulur mu ? Bir partideki ana görevi nedir ? ne değildir ? Eğlenceli midir ? :P[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 shaman ne de olsa heh tank healer mage her bişi var bence pek takılmazsın solo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bir priest olarak shamanlardan tiksiniyorum =) . Oraya totem buraya totem fıldır fıldır geziyorlar bi de giymişler üstlerine arı kovanı gibi setlerini . Putperestler putperest hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Her duruma göre değişik şeyler yapabileceğin için oynarken çok eğlenirsin :) Çok düz bir oynanışın aksine , level aldıkça yeni gelen totemler ve büyülerle değişik kombinasyonlara sahip olucaksın ve oynayışın sürekli değişicek. Solo gayet rahat yaparsın.Tabiki bir rogue olamazsın ama en az mage kadar solo takılabilirsin. Gruplarda asla ilk aranan olmamayı göze alıcaksın. 1)Bunun nedenleri bir grupta shaman olmazsa olmaz deildir. Warior ve priest olmazsa olmazdır horde tarafında... 2)Shaman sayısı en çok bulunan classlardan biri olduğu için gruplarda çok fazla bulunur zaten. Grupdaki roll nedir ? 1) Maraudan princessda 2 shaman healerlık yaparak öldürdüğümüz oldu. İnstanceın o kısmına kadar ben main healerlık yaptım ama birazda şanslıydık :) Sonuç olarak aslen second healer olarak iş yapabilmektedir. 2)Second tank and support , Bu senaryoda tanka yardımcı olarak rockbitter ile addlere tanklık yaparsın. Agro tutmayı tek mob üzerinde eğer ilk sen daldıysan zorlanmadan başarırsın. Ayrıca burdaki görevin totemleri effective kullanmaktır. 3)Damage dealer , Tüm mananı totemlere ve shocklara ayırırsın. Bu durumda 2h ve WF kullanırsın :=) Yani grupdaki diğer elemanlara göre bir sürü rolün olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tahmin ettigim kadariyla paladin kadar efektif olmasa da grup icindeki rolü paladin e benziyor. 1 tane olsa (ama 1 tane) iyi olur denen bir karakter paladinler, shammyler de tahminen öyledir. Solo sorunu yasamazsiniz cünkü oda arkadasim babalar gibi sololuyor, ama grupta ilk aranan adam olmayacaginizi bilin cünkü her seyden az az yapmak pek tercih edilen birsey degil gruplarda.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yok grupda bir warior bir priest oldukdan sonra geri kalanı shamandan oluşabiliyor :) ben 4 shaman 1 priest SM yaptığımızıda biliyorum. Paladinden farklı olarak gruplarda her ne kadar ilk aranan olmasada birden fazlası farklı totemler ve biri shock biri healer olarak kullanarak işe yarar şekilde bulunabiliyorlar :) Hatta çoğu grupda 2 tane bulunuyor , yada bana öle denk geldi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 horde un en ii grubu priest warrior 2x shaman mage..2 shaman anlasip ayri ayri totemler diktiginde ole basit bi hal aliyo ki instance lar priest olarak heal basmadigim oluyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndilDeephallow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 2 Shaman instance da ilki Grace of air ( +42 agi stone skin dieri Strenth ( +30 küsür str ) ve windfurry totem warior rogue kim varsa bu statlar1 gorunce zaten ayri bir seviyolar seni.Priesti korumak icin birebir zaten shaman cok priyi agrodan kurtard1m earth shock sayesinde iyi oynayan bi shaman çok sevilir gruplarda hem heal yapar kritik anda guzel damage verir windfury ile totemler zaten her durum için bi tane var Maradaki princessi shaman1n tremor totemi olmadan kesmek zordur fear olmay1 engeller vs vs vs...[signature][hline]Endil Deephallow - Band of The Hawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 shaman sahsen grubumda olmasini illa isteyecegim bi class degil. disable desen yok, caster silahlarina roll atarlar vs. hic ugrasilcak is degil :p warlock rogue mage warrior priest tir bence instance olayi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paladin gibi şaman da tek bir tane olması istecek bir class değildir sanırım; iki paladin demek iki ayrı aura, (devotion ve redemption) iki ayrı blessing serisi (might ile sanctuary ve wisdom ile salvation) demekse şamanlar da çeşit çeşit totem atabilir sanırım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne totemi ya hehe[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Druid'in yandan yemişi desem szass beni yokeder heralde :p[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sam, 01 Haziran 2005 06:05 tarihinde demiş ki: paladin gibi şaman da tek bir tane olması istecek bir class değildir sanırım; iki paladin demek iki ayrı aura, (devotion ve redemption) iki ayrı blessing serisi (might ile sanctuary ve wisdom ile salvation) demekse şamanlar da çeşit çeşit totem atabilir sanırım.. shamnalar 4 totem acabilir 4 ayrı cesit 1 air 1 water 1 earth 1 fire totem dikebilir[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Cok tatlı class'lar, oyun cart curt'unu geç Shamn questleri inanılmaz zevkli, ork ve troll shamanlar standart WC shamanı tadında "toprakdan guclu olmayı, ateşten yıkımı öğren" diye takılıyo. Tauren shaman'ları "topraktan sabrı, ateşten yıkımın zararını" öğren diye =) olayıda guzeldır zaten. Bu arada her shaman aynı sınıftan bi totem dikebilir, mesela aynı anda hem str bonus ve stoneskin dikemez, daha kötüsü grace of air la windfury dikemez hem o yuden hem res kabiliyeti hem grupta oluşan acıkları doldurma, duruma vaziyete uyma gibi olayları sayesinde group larda tercih edilirsin, ama şuda varki etraf shaman dolu =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Shaman oynaması bence çok zevkli her işi yapabiliryosun ve pvp de alamayacağın adam yok senden 2 level üstünü bile iyi bir oyncuysan yenebilirsin solo takılabilirsin tabiki ama party ile gezmek her zaman en iyisi[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xante Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Özellikle 5-6 Ally'dan WaterWalk atıp ranglerinin dışından kaçınca yada WaterBri çakıp peşlerini bırakana kadar denizin dibine kaçınca baya geyik oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Earthshock attınmı adam dünyasını şaşırıyo bide yanında windfurty oturtdunmu tadından yenmez[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bir shaman öldümü hemen page atıyor bence. Oyunda bir bug duldum diye hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ehehe Abso kıskanma :=P Çalış kas seninde olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 isviçre ordu çakısıdır.. yani benim şaman seçme nedenim daha kültürel.. hem zaten horde oynatacaktım baktım en barış yanlısı ırk tauren eh tauren seçmişken orta asya vari dürtülerim de beni şaman açmaya tetikledi.. ve hiç pişman değilim çok eğleniyorum.. adam öldüm diye giderken reincarnation atıp manasını doldururken kesiyorum :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sam, 01 Haziran 2005 06:05 tarihinde demiş ki: paladin gibi şaman da tek bir tane olması istecek bir class değildir sanırım; iki paladin demek iki ayrı aura, (devotion ve redemption) iki ayrı blessing serisi (might ile sanctuary ve wisdom ile salvation) demekse şamanlar da çeşit çeşit totem atabilir sanırım.. warrior mage ve priest kafadan zaten simdi 2 slot var. pala aldik diyelim bi tane de. Tek dmg dealer mage oldu grupta iste, bir hunter veya rogue almak isleri cok daha kolaylastirir bence, ha ama 2 pala da olur neden olmasin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 e hani warlock eksik o grupta =)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla shamanı gruba almayana şaşarım.geçen ubrs de mage leri üçe katladım damage de.tek rakibim roguelar.ayrıca reinc den dolayı instancelarda wipe kurtarıcısıdır.warlockdan çok daha fazla iş yapar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sparkcaster, 01 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: valla shamanı gruba almayana şaşarım.geçen ubrs de mage leri üçe katladım damage de.tek rakibim roguelar.ayrıca reinc den dolayı instancelarda wipe kurtarıcısıdır.warlockdan çok daha fazla iş yapar biraz desteksiz oldu bu...shaman hem damage de hem heal de ortalarda olan bi class.mage leri gecmesi imkansiz.ayrica hangi instance i bastan sona oynadin sen graul anim kardesim :)[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar