nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çok korkuyom ahahahahahha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben böyle birşey olursa olmadan hemen önce intihar ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gelsin buyursun, hergün ölmektense bi kerede toptan halloluruz işte fena mı :) bana uyar,ben müsaitim,beklerim.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya abi teknolojimiz var filmlerden alıntı yapıpta görülmez o gezegen demeyin yani! armageddon sanki çok gerçekleri yansıtan bişiymiş gibi destek almışsınız bide! ya ben diyorum ki başka güneş sisteminde gezegen buluyo insanlar siz diyorsunuz ki yaklaşan gezegeni bulacak teknoloji yok. aslında bulsalar bile söylemezler gezegen rın rın yaklaşırken bizim burda yapabilecegimiz bişi yok armageddon gibi üstüne bomba koyup patlatmak pek mümkün deil! bi gezegenin güneş sistemine girmesiyle bütün sistem çöker öyle aman yakınından geçti dokundurdu geçti fln ne olursa olsun böyle birşey(ister dünyanın 2 3 katı olsun, ister jupiterin 2 katı) güneş sistemine girerse sıçtık. biraz güneşten uzaklaşsak donup ölürüz, yakınlaşsak kavruluruz, dünya 2 gün dönmese bi taraftaki herkes ölür, star trek filmlerinde çıkma bi dünya oluruz[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bilim adamının biri çıkıp Marduk kesin çarpar diyecek işte o zaman sıçarız bence. Herşey kaos olur ne düzen kalır ne de başka birşey. İşin kötüsü amerika falan dünyayı kurtaracam diye abidik gubidik icatlar yapıp yörüngemizi kaydırır. Sonra AA pardon der o bilim adamı ve yörünge dışı :) kaldığımızla kalırız. Not: Yeni buttonlarımızı kullanalım, kullanmayanlara kullandırtalım ki adminler daha şevke gelip özellik eklesinler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nerde benim marduk butonum[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Chemical, 13 Haziran 2004 23:23 tarihinde demiş ki: zaten GÖZÜKÜR yani o boyutta birşey gözükür çarpmadan önce güneşten büyük bir cisim size doğru geliyorsa "ananı bunelan hiaa" deriz helalleşicek bolbol vaktimiz olur +1 ... eheh ... * anne gel helalleşelim ... *nooldu yavrum biyere mi gidiyon ? *yok anne hepimiz gidiyoz ... *nereye niye gidiyoz ? *marduk geliyo anne ... *kim ? marduk ... *evi toparlayayım o zaman biraz duzensiz , ne yemek sever bu marduk evladımız ... *ama anne o ... *hadi hadi soyle , nereliymiş ... gibi gibi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: OutTrader, 14 Haziran 2004 23:04 tarihinde demiş ki: rın rın jaws efekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya ben merak ediyorum burda marduk gelsede kurtulsa diyen kisilerin cidden boyle bir olay oldugunda nasil ucbucuk atacaklar bende inanmam rivayetlere hedelere hodolere ama butun dunyada konusuluyorsa bi$i vardir ha carpar mi carpmazmi tegetmi gecer bilemem ama sonu pek iyi gibi gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 mevzu 3 le 3.5 la olacak sey degılkı ... eger gelırse ne olacagı bellı :) ... eee olacak olanlar eger olursa kacınılmaz olduguna gore millet zevk almaya calısıyo ... yoksa oyle bı kutle dunyaya carparsa kımse bısey hıssetmez olay o kadar hızlı gerceklesırkı varlıgını yıtırmen saliselerle ifade edilecek bir surede gercekleşir ki o anı önemsiz kılar buda ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Arkadaşlar sakin olun. Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :)[signature][hline]A.W.A.C.S Airborne Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 uzmeyin kendinizi bize bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Awacs, 15 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sakin olun. Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :) sayıyı 3 banttan alacakmıs ... jupıteri ınce gorup , ordan bıze gobekli gelecek ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya bunlarla ilgili kaynak var mı?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 *!marduk dünyaya yaklaşırken * - aha çektim fotosunu, hemen züleyhaya göndereyim cepten - Züleyha seni bu marduk kadar seviyom gülüm! *!mesaj gönderiliyor * *!bangıır * (bkz: big bang)[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 15 Haziran 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Awacs, 15 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sakin olun. Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :) ya bizim biraderin bi memurluk isi vardi onu da bi sorsana. ricaci olsun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 çarpsa çok kral olur varya ben istiyorum şahsen :)[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. [Bu mesaj Obscura tarafından 16 Haziran 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: unity100, 15 Haziran 2004 15:06 tarihinde demiş ki: said: Awacs, 15 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sakin olun. Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :) ya bizim biraderin bi memurluk isi vardi onu da bi sorsana. ricaci olsun. Sordum. 21 Aralık 2012 Saat 09:30'a randevu verdi sizin biradere. "Jupiteri daha sonra gezeriz o zaman" dedi. :)[signature][hline]A.W.A.C.S Airborne Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 tamam ikametgah ilmuhaberini yaptirip yolliyim ben elemani.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bilmediğimiz konularda fetva vermek günahtır o yüzden gereğini yapak[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 delikanlı adama birşey olmaz,erkekse teker teker gelsin tek tabanca bekliyorum,akıllı olsun,ne öyle gelcem yıkcam orayı,biz burda racon kesmiyorsuz kafa kesiyoruz![signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ne zaman gelecek tam tarih verseniz, ona göre ayrı eve çıkacam.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 allah hepinizi davul etsin bu marduk muhabbeti yüzünden geçen gün öyle bir rüya gördüm ki; rüyamda marduk dünya ya çarptı hele o çarparken gördüümde yaşadığım dehşeti anlatamam bi de çarptığı zaman hissettiğim büyük acı da cabası[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu konu tartışılmaya başlanmış tekrar, up diyim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 marduğada az kaldı bea :) 8 yıl sonra napcak bizim kim bilir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar