Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marduk ve Rivayetler

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

gelsin buyursun, hergün ölmektense bi kerede toptan halloluruz işte fena mı :) bana uyar,ben müsaitim,beklerim.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi teknolojimiz var filmlerden alıntı yapıpta görülmez o gezegen demeyin yani! armageddon sanki çok gerçekleri yansıtan bişiymiş gibi destek almışsınız bide! ya ben diyorum ki başka güneş sisteminde gezegen buluyo insanlar siz diyorsunuz ki yaklaşan gezegeni bulacak teknoloji yok. aslında bulsalar bile söylemezler gezegen rın rın yaklaşırken bizim burda yapabilecegimiz bişi yok armageddon gibi üstüne bomba koyup patlatmak pek mümkün deil!
bi gezegenin güneş sistemine girmesiyle bütün sistem çöker öyle aman yakınından geçti dokundurdu geçti fln ne olursa olsun böyle birşey(ister dünyanın 2 3 katı olsun, ister jupiterin 2 katı) güneş sistemine girerse sıçtık. biraz güneşten uzaklaşsak donup ölürüz, yakınlaşsak kavruluruz, dünya 2 gün dönmese bi taraftaki herkes ölür, star trek filmlerinde çıkma bi dünya oluruz[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
Sosyal ağlarda paylaş

Bilim adamının biri çıkıp Marduk kesin çarpar diyecek işte o zaman sıçarız bence. Herşey kaos olur ne düzen kalır ne de başka birşey. İşin kötüsü amerika falan dünyayı kurtaracam diye abidik gubidik icatlar yapıp yörüngemizi kaydırır. Sonra AA pardon der o bilim adamı ve yörünge dışı :) kaldığımızla kalırız.

Not: Yeni buttonlarımızı kullanalım, kullanmayanlara kullandırtalım ki adminler daha şevke gelip özellik eklesinler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 13 Haziran 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
zaten GÖZÜKÜR yani o boyutta birşey gözükür çarpmadan önce güneşten büyük bir cisim size doğru geliyorsa "ananı bunelan hiaa" deriz helalleşicek bolbol vaktimiz olur

+1 ...

eheh ...

* anne gel helalleşelim ...
*nooldu yavrum biyere mi gidiyon ?
*yok anne hepimiz gidiyoz ...
*nereye niye gidiyoz ?
*marduk geliyo anne ...
*kim ?
marduk ...
*evi toparlayayım o zaman biraz duzensiz , ne yemek sever bu marduk evladımız ...
*ama anne o ...
*hadi hadi soyle , nereliymiş ...

gibi gibi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

mevzu 3 le 3.5 la olacak sey degılkı ...
eger gelırse ne olacagı bellı :) ...
eee olacak olanlar eger olursa kacınılmaz olduguna gore millet zevk almaya calısıyo ...
yoksa oyle bı kutle dunyaya carparsa kımse bısey hıssetmez olay o kadar hızlı gerceklesırkı varlıgını yıtırmen saliselerle ifade edilecek bir surede gercekleşir ki o anı önemsiz kılar buda ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Awacs, 15 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sakin olun.

Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :)

sayıyı 3 banttan alacakmıs ...
jupıteri ınce gorup , ordan bıze gobekli gelecek ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Sosyal ağlarda paylaş

*!marduk dünyaya yaklaşırken *
- aha çektim fotosunu, hemen züleyhaya göndereyim cepten
- Züleyha seni bu marduk kadar seviyom gülüm!
*!mesaj gönderiliyor *
*!bangıır *
(bkz: big bang)[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...

[Bu mesaj Saeros tarafından 15 Haziran 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 Haziran 2004 15:06 tarihinde demiş ki:
said:
Awacs, 15 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sakin olun.

Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :)

ya bizim biraderin bi memurluk isi vardi onu da bi sorsana. ricaci olsun.

Sordum.

21 Aralık 2012 Saat 09:30'a randevu verdi sizin biradere.

"Jupiteri daha sonra gezeriz o zaman" dedi.

:)[signature][hline]A.W.A.C.S Airborne Warning And Control System
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
allah hepinizi davul etsin bu marduk muhabbeti yüzünden geçen gün öyle bir rüya gördüm ki;
rüyamda marduk dünya ya çarptı hele o çarparken gördüümde yaşadığım dehşeti anlatamam bi de çarptığı zaman hissettiğim büyük acı da cabası[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
marduğada az kaldı bea :) 8 yıl sonra napcak bizim kim bilir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...