Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 orda dıyorkı ıkı musluman ulke bırbırıyle savaşıcak ve muslumanlar yahudılerı katledıcek yanı hıtler degıl bu[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 sorry musluman savasıcak a dıkkat etmemi$im..[signature][hline]|Forever Alone| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 vala daha önce bisürü, bir sürü, bi sürü ayrıntılı yazdım bida yazamıcam hepsini ama topikleri buldum eski, orda yazıo hepsi, gidin okuyun :) topik 1 topidik 2 *!esner*[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hepimiz ölecezzzz *parmaklarıyla dudaklarına vurarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 vay anasını jupiterden büyükmüş . e olm o zaman osursa veya kendi yüzeyinde bir volkan patlasa biz yörüngeden çıkarız ne zahmet ediyorki o kadar yol gelip bizi yörüngeden çıkarmaya ayıp ya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: BombaciMulayim, 13 Haziran 2004 23:31 tarihinde demiş ki: yahu 2017'de, bir meteor gelecek diyorlardı. yani gökbilimciler görmüştü bunu, ve çok küçük bir ihtimalle dünya'nın yörüngesinden geçebileceğini söylüyorlardı, ki bu meteor bahsedilen marduk'tan çok daha küçüktür. e peki aynı gökbilimciler devasa boyutlardaki marduk'u göremiyorlar mı? marduk birden mi varolacak, nedir yani? e abi adam camından teleskopla bakıpta görmyor ya , bunun hesabı var kitabı var , belki heriflerin elindeki aletler cisim çok uzakta olduğu için yetmiyor , daha yakında olan göktaşlarını haber veriyorlar , belkide o kadar uzaktaki cismi en iyi izleyebilen NASA diğer gökbilimciler ellerindeki imkanlarla ancak bir kısım bilgilere sahipler ... Belkide hepsi kolpa yapıyor , bekleyelim 2012 yi görelim salla[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 valla gunes aydan ne kadar buyuk biliyorsunuz gene de ay dunyadan daha buyuk gozukuyo hatta en buyugu dunya bize gore :D uzaklik onemli sey tabi[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Jupiter'den büyük değil, dünyanın 3 katı büyüklüğünde. Eğer daha önce dünyanın yanından geçtiyse şimdide yanından geçecektir yani periyodik bir rotaya sahipse, -ki öyledir. Geçiş sonrası olası durumlar; - İklim değişimi, - Atlas okyanusu kıyısında ciddi boyutlarda tsunami tehlikesi; Muhtemelen Amerika'nın doğusu, Hollanda, İspanya, Fas, İngiltere ve Atlas okyanusuna kıyı bir çok yerleşim yerinin haritadan silinmesi veya geçici olarak su altında kalması. ( Drag&Drop etkisi :) ) - Depremler; artacaktır, beklemedeki depremler aktifleşecektir. Eğer 2012'de geçiş olursa ve o vakte kadar İstanbul'da deprem olmazsa o vakit büyük ihtimalle olur. Çünkü fayların hareketleri ile evrensel çekim yasası arasında teorik olarak bir bağıntı mevcuttur. Şüphesiz Allah en doğrusunu bilendir.[signature][hline]A.W.A.C.S Airborne Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 milletin içini karartma evladım..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yav hani 2065'te ölücektim ben? death clock'a kafam girsin.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu sadece sümerlilerin bi rivayetimi yoksa marduk diye bir gezegen varmı harbiden? varsa şu anda napıyo :) dünyaya çarpacağıyla yada yakınından geçeceğiyle ilgili hiç bilimsel bulgu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 meteorlarin, ya da en son bulunan su yeni gezegenin ne mardukla ne planet x le alakasi yok. azcik neti arastirin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 su zamanlarda dunya o kadar it kopukla doldu ki... bi bıcakla yada silahla, araba kazasıyla olmektense adam gıbı bısıle oleyım daha iyi :-p mutlu ölücem[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 @Eternal; Eğer bilimsel konuşuyorsak bunları konuşmak gerekiyor. Konuşmanın başlangıcı bu tadı bıraktığı için bilimsel olarak sürdürdüm. Yok kahvehane muhabbeti yapıyorsak, tamam, içinizi kararttığım için özür dilerim. Sözlerimi geri aldım. :)[signature][hline]A.W.A.C.S Airborne Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Marduk gezegeni, Güneş Sistemimizin 10. gezegeni olarak kabul edilir. Yani bu topic altında birilerinin yok o kadar yıldızdan bilmemneden fln geçip dünyayamı gelicek demiş. Marduk gezegeni, hep dediğiniz gibi bi çok eski kalıntılarda bahsedilmiştir. Ayrıca Bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre, Güneş sistemindeki Dengenin, Yani Güneşin Dünyanın jupiter in fln yörüngesinin oluşması için, güneş sistemindeki toplam kütlenin yetersiz olduğunu, yani mutlaka başka bir güç daha gerektiğini belirtmişlerdir. Bu eksik kalan gücü açıklayabilmek için Görünmeyen bi gezegen olan Marduk Teorisi ortaya atılmıştır. Eğer marduk Dünyaya çarpıcaksa, önceden farkedemelerinin nedeni, Görünmemesidir. ( Tabi bu bilim adamlarına göre.. Belkide güneş sistemindeki kütle başka bişey, marduk ise bildiğimiz bi gezegen başka bi yerden gelen..) Bilim adamları Marduğun çarpmasından çok, varlığını kanıtlamaya çalışmaktadırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Chemical, 13 Haziran 2004 23:21 tarihinde demiş ki: bayadır varız absolut baksana dünyanın içine şimdiden zıctık binlerce türü yokettik neblim orman bırakmadık kutuplar ha eridi eriyecek balta girmemiş yer bırakmadık heryere ev kurduk binlerfce olduk eaööh kıyamet gelmiyecekte uzatmalarımı oynucaz Cehennem tasviri yapmışsın, ancak hala dünya süper güzelliklerle dolu bir yer. Ha sen kağıt böcek yakmaktan dünyayı izlemiyorsundur. Ama hala çiçekler açıyor, hala bebekler doğuyor, hala ağaçlar meyve veriyor. Hala kar yağıyor, hala güneş açıyor. Hala gece olup yıldızlar çıkıyor. Ayrıca bakınız imzam:[signature][hline] Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Absolut, 13 Haziran 2004 23:20 tarihinde demiş ki: Kıyamet olacağını sanmıyorum sadece bir felaket, afet. Sonuçta daha kıyamet için erken. Topu topu kaç bin yıldır varız ki? Sodom lular da aynen böyle diyordu :D Neyse bırakın şu X files i aratmayacak komplo türevlerini;yok USA girmiş yazıt toplamış yok bunu yapmış.Adam BOP için oraya girdi yazıtlar sadece zeytin çekirdeği kadar yer kaplar amaclarında neyse.Size tavsiyem fazla Dark Matter ve Cthulhu oynamayın...şunun şurasında ne kadar ömrümüz kaldı ki bırakın eğlenin coşun hayatı yakalayın en güzelide düşünsenize bize çarparken o manzarayı süper birşey... ''Polyanaya destek çıkar''[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben de "kıyametin alametleri" diye bir kitap okumuştum.. kitabı bulsam bir daha okurdum.. ama onda da şunlar yazılıyor: - Aslında kıyamet dediğimiz, ölüm günü değil, akıllanma günü olacak. - Güneş sisteminde başka bir gezegen daha var. - Eskiden Güneş batıdan doğardı, kıyamet gününden sonra yine güneş batıdan doğacak. - Bazı dönemlerde afet olurdu. Yakında yine bi afet olcak. - Afet, güneş hede hödö olayından geçerken olucak. Bu mardukla alakasız birşey, ancak güneşle alakalı. - Afet'ten sonra kıyamet gerçekleşçek. İnsanlar bir anda aydınlancak. - Aydınlanma, insanın kıyametten önceki bilgisi oranında olcak. Bilgili ve aydın olanlar, diğerlerinden daha çok aydınlancak. - Rönesans öncesi, insanlığın çöküş zamanıydı, şimdi ise insanlık gittikçe aydınlanıyor. - Telekinesi gibi şeyler mümkün olacak.. Orda ecüsbecüs müdür nedir, ondan deccal'a karşı herşeyi açıklıyor, ve aydınlanma dönemini anlatıyordu.. Valla ben ne marduka ne afetlere inanıyorum, bana ne ya alagorik inançlardan..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Palin, 14 Haziran 2004 13:37 tarihinde demiş ki: Eğer marduk Dünyaya çarpıcaksa, önceden farkedemelerinin nedeni, Görünmemesidir. ( Tabi bu bilim adamlarına göre.. Belkide güneş sistemindeki kütle başka bişey, marduk ise bildiğimiz bi gezegen başka bi yerden gelen..) benim anlamadığımda bu kocaman gezegen nasıl gözükmüyo yok öyle bişi yalan bu! o kadar kutle nasıl gozukemez![signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tanrı bize fireball mu çekiyor, nedir yani? hani cebrail? hani borusu? kıyamet dediğimiz şey marduk diye kıçıkırık bi gezegenle mi olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kimse düşünemiyo mu belki sümerliler 2012 yılına geldiklerine sıkıldılar ve yazmayı bıraktılar. Veya adamın biri sarayı bastı ne bileyim şehiri ele geçirdi düşman ordusu fln. Sonra bütün burdan yayıldı olaylar aa 2012de bırakmış adamlar takvimi marduk çarpıcak ühühü diye... 3000 küsürlük yılda bir gelen bi gökcisminin son 8 yılda bayağı yakınımıza gelmesi ve etkilerinin görülmeye başlanması lazım. Hani nerde? Yalan bunlar kesin 2050ye fln da bişi bulurlar.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 14 Haziran 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ömer Çelakın'ın kuran-i kerim'in şifresini çözdüm 2014 yilina doğru dünyada milat değişecek vs. demesi marduk'tan kaynaklaniyo demekki :=)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Haziran 2004 16:04 tarihinde demiş ki: hani cebrail? hani borusu? sûr borusunu üfleyecek olan israfil[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 marduk çok üst bir teknolojiye ev sahipliği yapan bir gezegenmiş. 3000 küsür yıl önce dünyaya yaklaştığında gezegen sakinleri dünyayı ziyeret etmişler. mısır ve inka efsanelerindeki gökten inen tanrılar bu ziyaretçilermiş. dünya insanlarına bazı bilimlerde yardımcı olmuşlar, dünyanın tur zamanına göre takvim çıkarıp bir dahaki gelişlerine denk gelecek yıla kadar (2012) hesaplayıp bırakmışlar... mesela yani.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 saol pop, yanlış hatırlamışım, tabii israfil olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar