mrproblem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: rockncoke, 30 Mayıs 2005 16:52 tarihinde demiş ki: az önce gelen : The turkish ip range ban was an accident and will be fixed today i'm the diez gm benim bildiim diez deki mod3m turk ve adeksten baglanıo,hasmez gerci daha ii bilir bu konuda belki yanlısım olablir ama oradan oynayan bir modem war ama ne modem onu tam hatırlamıorm??[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Kuisatz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Oyunda Türk oyuncuları kaybetmeleri onlara çok büyük zarar getirir düşünemiyor salaklar. Kimbilir aramızda kaç premium user vardır. Adamlar neyine güveniyor anlamadım ki!!!![signature][hline]Bir zamanlar ARES'ti Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Merhaba. Arkada$lar bu yapilan bir hata değil. Kasten yapilmi$ bir olay. Fakat bu kendini bilmez insanlar bu yaptıklarını ho$ saydılar. En basit gerekceleri ve guvenceleri isede Turklerin bu olaydan sonra hic tepki vermezler cekip giderler bizde 2 gun sonra acariz dusunceleri idi. Ama istedikleri gibi olmadi , tahmin etmeyecekleri kadar tepki geldi. Yaklasık olarak 7800 adet mail gonderilmiş. Bunun yalnıs bilmiyorsam 3000 'i premium uyelerden olu$makta. Mail'i yollayan ulkeler Turkiye başta olmak üzere Yunanistan , Almanya ve Ingilteredeki kullanicilar ve arkada$ları. Bu olaydan sonra irc serverindaki olaylar herkez tarafindan biliniyor. gene o kendini bilmez adamlar hicbir yetkisi olmadigi halde sanki Gm 'miş gibi kendilerini tanitip TURK ALL BURN ( türkleri yakın gibi..) saygızıca laflar etmis bulunmakta. Ama sunun sebebide budur ; - Turk arkadaslar Ks - Kufur - Flood - dupe - cheeting vs.. yapmakta bu butun hepimizi lekelemekte. Artık acılacagindan emin değilim sanirim acilmicak. Bu arkadaslar hala yaptıklarından geri kalmayarak irc serverindada bizi rezil ettiler dediklerinden genede geri kalmadilar. Hala odanin ortasinda kufur etmeye devam ediyorlar ( bazi Turk arkadaslar ) Lutfen buna bir son verelim bende ho$lanmadim kimsenin ho$lanmadigi gibi ama biraz daha iyi bir izlenim bırakmakta yarar var. Simdide bu adamlarin sabah soyledikleri ile suanda soyledikleri arasinda bir benzerlik kuramadim. Sabah herkez all turk banned IP diyordu , simdi denilen ise yanlı$lıkla oldu duzelicek falan filan. Isin dogrusu $u her agizdan bir ses cıkıyor bu tepki yarın sona erecek herkez sabah kalkicak oyuna girmeyi deniycek gene ayni yazi ile karşılaşıcak vede '' sanirim acilmayacak kasmanin bir anlami yok diyerek '' oyunu Pc'lerinden Un-install edecek.. Başka diyecegim yok saygılarımla söz sizin[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Jade_Real seni gerçekten severim ve sayarım. Ne kadar Türk olduğunuda bilirim. Ama biraz sakin olmak lazım. İnsan her zaman herşeyi yazamıyor, açıklayamıyor. Lütfen biraz sakin olun...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Zatoichi_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Schweppes Valla yazdıklarında pek çok bölüme katılıyorum.. Küfür ve Dupe bölümlerine özellikle..[signature][hline]OTTOMAN_EMPIRE LVL: 5x KARUS
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ares açılacak, herkes kaldığı yerden devam edecek, sadece bazı kişiler charlarını kullanamayacak, yeni server açılacak ama GM leride Türk olacak. İsteyen areste oynayabilecek.. Ama tüm charlar yeni servera aktarılacak...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Any Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mod3m : My current understanding is that the turkish ip range ban wasn't supposed to happen. It will be removed later today. The current idea on the table is "A turkish only server where we would transfer items/chars from the other servers to this one." If you don't understand why they're trying to move the turks away from the rest of our users then you obviously haven't looked at the banlist. Almost overy other name has _tr, or speaks turkish or had turkey in his address info. Almost all of the players who hack accounts are turkish. The majority of the dupes come from a player named ISO who was also turkish. Most of K2's problems have been from turkish users. I know it sucks to play ko for 8 months and all of a sudden have your ip blocked. By the way stop bugging me about this, I can't do anything about it. Ambiate/mod3m - Jonathan Drouillard[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons:mirage+8/80 Shard+7/70 armors :chittin +8/15 (helmet-boots and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless/amulet of dex dual kekuri rings
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dünkü mod3m de adam oldu. üstlerinden laf alıp bize taşıyor..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Zatoichi_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Fatih hocam bişeyler biliyorsan, açıkla lütfen bilmek bizim de hakkımız..[signature][hline]OTTOMAN_EMPIRE LVL: 5x KARUS
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bildiğimi yazdım işte...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ne anlamı kalacak Türk Serverının İlgi "0" olacak.Yazık ya...Adamların 1 dedıklerı bir dedıklerını tutmuyor az evel bir topic attılar kanala "ADMIN SAYS TURK IP RANGES WILL BE UNBANNED LATER TODAY" peki ne oldu ardından değişti size yenı server acılacak dendi.Bazısı acılamayacak dıyor. ADAM GİBİ BİR SEY SOLESIN OLACAK BİRSEY!!![signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ooof offfff... Birazda gerçekleri kabul edin ya. Ben şu oyunda ne kadar Türk tanıosam %95 i dupeci, ksci, küfürbaz, hacker vs.vs. O dupecilerin yüzünden zaten bu hale gelmedikmi. Ben ecnebileri savunmuyorum ama ecnebi olsam belkide bende nefret ederdim Türklerden.. dip : kimseyi savunmuyorum yada kötülemiyorum. abuk subuk tepki göstermeyin bana...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 30 Mayıs 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya bırakın abi alla aşkına sadece türtklermi yabıyor banliste bi bakın ya[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
__witch__ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şu IRC kanalına Mırc ten nasıl girebilirm?????
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Amaclari birde şu ; Sabah gelen tepkiden sonra #knightonline irc odasindan soyle bir laf cıktı.. Premium member olanlarin uyelikleri acilacak! Bu neye yaradi bir suru insanin premium olmaya kalkmasina eminimki bir sürü kisi bugun premium icin basvurdu. Ne oldu kazanc artti. Yani bence olayin butunuyle maddiyatla alakasi var Turkler oyunun kazancinin %2.2 'sini karsılıyormu$. Onlarin gorusleri bu! Sanirim istediklerine vardılar. bir cok insan oyundan sogudu ( mesela ben ) bir cogu umidini kesti ve baska serverda kasmaya başlamistir bile..[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fatihkaraca, 30 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki: ooof offfff... Birazda gerçekleri kabul edin ya. Ben şu oyunda ne kadar Türk tanıosam %95 i dupeci, ksci, küfürbaz, hacker vs.vs. O dupecilerin yüzünden zaten bu hale gelmedikmi. +1[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D [Bu mesaj Wise tarafından 30 Mayıs 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben sadece Türkler yapıyor demiyorum. Türklerin büyük bir kısmı yapıyor diyorum.. Aradaki farkı anlayıverin...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fatihkaraca, 30 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki: ooof offfff... Birazda gerçekleri kabul edin ya. Ben şu oyunda ne kadar Türk tanıosam %95 i dupeci, ksci, küfürbaz, hacker vs.vs. O dupecilerin yüzünden zaten bu hale gelmedikmi. Ben ecnebileri savunmuyorum ama ecnebi olsam belkide bende nefret ederdim Türklerden.. dip : kimseyi savunmuyorum yada kötülemiyorum. abuk subuk tepki göstermeyin bana... Şimdide sen abartıyorsun fatih....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya ben savaşa girerken Normal ve Shout chati blocklamak zorundamıyım? Orada konuşanların %99 u Türk ve hepside küfrediyor. Atın şu at gözlüğünü. Önce kendinize bir çeki düzen verin... Sonra ecnebilerin karşısına çıkın... :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya benim Turk oldugumu nerden bılıyor.Sacmalık Nıckım Yabancı.Kullanıcım adımda oyle IP yE bakarakmı soyluyor.%2.2 muhabbetını MODEM ile Necroboy cıkardı.ONLAR KIM YA!!![signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 neyi abartıyorum faruk ? haksızmıyım ya ? biz seninle beraber yaşamıyormuyuz bunları? Bana burada yüzlerce nick saydırma !!![signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Zatoichi_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Abicim kscilere karşı zamanında bişey yapamadık oyunun gelip gelip içine ettiler.. Yine ederler. Aslında geçenlerde bu ban olayından önce aklımdaydı..Bir banlist sayfası yapılsa burdaki adamlar alınmasa partilere filan diye.. Ama geçti tabi. Bi çözüm üretmek zor zaten bu meselelerde.. Yapılacak tek çözüm Gm arttırılacaktı oyunda.. Harpy'nin oraya DTS ye koyacaksın GM bak oluyomu ks filan.. Oyunda Gm Gm bağırıyoduk.. Ne oluyodu hiç.. K2 networkunun suçu bu.[signature][hline]OTTOMAN_EMPIRE LVL: 5x KARUS
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 %98 fatih %98 bu abartı bi rakkam %80 de eyvallah :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fatihkaraca, 30 Mayıs 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Ben sadece Türkler yapıyor demiyorum. Türklerin büyük bir kısmı yapıyor diyorum.. Aradaki farkı anlayıverin... Adam haklı bilader.. Ben cz deyim bir Turk arkadasin bana dediğini yazicam size ; ( + ben ) ( marodonda gecti pardon ) '' -Selam lam + a.selam - bana bak sana 10m vercem + Eee? - Sen cz 'de parti kuracaksin nooblardan + Eee? - Eeesi yok yanima getircen ben kesicem - uhahahaha - Baba istersen abys dupelerim sana + kusura bakma olmaz baskasina git - Senin gibi Turkun a.q ----------------- Buyrun bu adam Turk! Benim yerimde olsaniz ne cvp verirdiniz ?[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x [Bu mesaj Schweppes tarafından 30 Mayıs 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 SAVASA GIDICEZ HUMANLARDA "AYAGIMA BASMA LAN" YOK "KICIMA PANDIK ATMA LANNN" "SSS KAMIL NAPION" "SSS A.Q IPNESI NAPION" "YURU NP YAPACAS YATACAZ KRISTALIN ALTINDA OH A.Q" GIBI BIRBIRINDEN SACMA KELIMELER BIKTIM KAFAMI MONITORE VURACAK DERECEYE GELDIM... OYUNDA O KADAR TURK VARKI LVL I KAC OLURSA OLSUN INSANLIK DISI HAREKETLER KONUSMALAR.EN BASIT KS YAPMA DIOSUN SENIN VARYA ANANI BABANI .... GIBI KELIMELER. YABANCIYA DIOSUN OK SORRY DIO GIDIO.BIZIMKILER SANANE LAN SEN YAPMADIN MI SANKI. SIZCE NE DIYIM NE DIYELIM.BUNLARIN YUZUNDEN OLAN BIZE OLDU.BUNLARA YARDIM MI EDICEKSINIZ BUNLAR ESAS IRK DUSMANI ADAMLAR DIIL.SENIN BENIM ONLARIN EXPLERINI NP LERINI HAKLARINI CALDI BU DEDIGIM SAHSIYETSIZ ADAMLAR. FATIH SANA KATILIYORUM.DUPE,KS VE HILE NERDEN CIKIYOR.HER SEYDE OLDUGU GIBI BIZIM TURKLERDEN. ILLALLAH ARTIK YETER.......ACILMASIN YADA PREMIUM OLSUN.YADA 55+ SOKSUNLAR SU OYUNA BIR SEKILDE COZUM BULUNSUN.. BEN BIKTIM ACIKCASI..PELERIN ALMIS ADAM SANANE LAN BENDE PELERIN VAR DALLAMALIK YAPMA GİBİ KELIMELER. O PELERIN ALAN CLANLARADA SOZUM VAR SURAYA 55- ADAM ALMAYIN YADA KENDI BILMEZ ADAM SOKMAYIN SU CLANLARA VE OYUNLARA. YETER ARTIK..[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Öne çıkan mesajlar