TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 10.000 bu kadar askerin donması enver paşamıydı neydi o itin salaklığının örnegidir ve bir savaş angutu olarak neden idam edilmdi hiç anlamam alman hayranı salak mandem gittin kendinde donup gebericen utanmadan birde dönüyor buda Osmanlı devletınin suçu tabi idam edileceğini bilse dönmez köpeğin kafasını koparıp asıcaktın mızreğın ucuna hakettiğini bulucaktı. Bak ya asabım bozuldu tobe tobe.
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 İyi olmuş hayal perest bir adamın bukadar yükseltilmesi yanlış sonu böyle olur. Osmanlının kendi yapması gerekeni ruslar yapmış
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Tabiki öldürdü sen git rusyayla iş birliği yap Osmanlıya arkadan saldır doğal olarak kendini savunan Osmanlı analarını belliyecek bu kuçular az doğu anadolu güneydoğu anadoludki insanlara işkence etmediler tecavüz,katliyam ne arasan yapmışlar aslında orda bir Türk katliyamı var araştırmak lazım Osmanlı kazanınca bu köpekler ettiklerini bulmuşlar :) hem soykırıma gelince 1,5 milyon ermeni yoktu Osmanlıda [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 May 2003 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Yanlış anlamayın, ben ermeni öldürülmedi derken "Devlet bilgisi ve isteği dahilinde" ve/veya "Savaş/Saldırı/Soykırım" şeklinde öldürülmediğini belirttim. Yoksa oradaki asker de sinirinden ve hırsından veya başka sebeplerden elbette öldürmüş olabilir, hatta Ermeniler fazla abartınca bu yağmalamayı yöre güvenlik güçleriyle aralarındaki çatışmada da öldürülmüş olabilirler...
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bu konuda yazı bulabilen var mı? varsa lütfen yollasın. (ingilizce olsun; eu2 forumlarında tartışacağım da ondan)
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ermeni Soykırımı hakkında bi çok site var ama çoğu ermenilerin. :) Buraya yazmak istemiyorum
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ermeni başkanı var..;-)[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Umarım öyle bir soykırım yapılmıştır.[hline]Est solarus oth mithas!
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Karakurt, 23 May 2003 20:17 tarihinde demiş ki: Umarım öyle bir soykırım yapılmıştır. ???[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 yani adam soykırım falan yok ama hakediyorlar demek istiyor sanırım insaniyet açısından yanlış ama hakettikleri yönü tartışmaya açık.
LeSultanRouge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bizim bizden başka dostumuz yok bunu iyi öğrenelim bence
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 lo biz soykırım yapmadık bunun kanıtları var saçmalama görmeden atıp tutma spec... bilmiyosan sus[hline]Camelot Knight Avalon
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 lo biz soykırım yapmadık bunun kanıtları var saçmalama görmeden atıp tutma spec... bilmiyosan sus[hline]Camelot Knight Avalon
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 spactor bir halt bilmeden atıp tutma bu ermenilerin Türkiyeden toparak ve tazminat almak için yaptığı bir hiledir senin gibi ileriyi sisli gören adamların atlaması için bir tuzak.Böyle bir saçmalık yoktur
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: TheSilver, 26 May 2003 18:18 tarihinde demiş ki: spactor bir halt bilmeden atıp tutma bu ermenilerin Türkiyeden toparak ve tazminat almak için yaptığı bir hiledir... boyle bir sey okumustum ben de bir yerlerde. ama dogruluk payini bilemem tabii.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: TheSilver, 26 May 2003 18:18 tarihinde demiş ki: spactor bir halt bilmeden atıp tutma bu ermenilerin Türkiyeden toparak ve tazminat almak için yaptığı bir hiledir... boyle bir sey okumustum ben de bir yerlerde. ama dogruluk payini bilemem tabii.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Can_adami Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Evet bu birtakım güçlerin toprak vs. aşırmak amacıyla ortaya attıkları luzumsuz iddialardır. Belki benzer bişey olmuştur ama asla soykırım olarak nitelendiremeyiz bize yapılanların yanında... Ayrıca doğuda Ermeni evlerinin harabelerinin bodrumlarında işkence setleri ve cesetler bulunduğu da bir gerçek.......
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 sam sen nediyorsun bu nekadar saçma bir şey ne hitleri seçmes kafayımı sıyırdın aloo hişt olum tarih oku birazda fantazi üretip buraya yazma tüm dünyada ne ingiltere ne ispanya ne faransa .... hiç biri biz yahudileri istemiyoruz dediğinde osmanlı onlara kucak açmış yurdumuzda yaşama hakkı vermiştir ve ayrıca hitler yahudileri yakarken oradaki Türk büyük elçisi bir çok yahudiyi bunlar müslüman diye kurtarıyor. [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 May 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: TheSilver, 26 May 2003 18:43 tarihinde demiş ki: sam sen nediyorsun bu nekadar saçma bir şey ne hitleri seçmes kafayımı sıyırdın aloo hişt olum tarih oku birazda fantazi üretip buraya yazma tüm dünyada ne ingiltere ne ispanya ne faransa .... hiç biri biz yahudileri istemiyoruz dediğinde osmanlı onlara kucak açmış yurdumuzda yaşama hakkı vermiştir ve ayrıca hitler yahudileri yakarken oradaki Türk büyük elçisi bir çok yahudiyi bunlar müslüman diye kurtarıyor. [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 May 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] cevap verdiğim yazıyı ve benim yazımı iyi oku tekrar ve yazdıklarını bir daha düşün..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Can_adami Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ikinizden de özür dilerim dikkatsizlik... :utaniem:
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İnanamadığım çn senin yazını 2 kere okudum nasıl böyle bir iddada bulunursun söylediğin okadar saçmaki inanılır tarafı yok
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 yav öyle desene baba insan bir tırnak içne alır falan yanlış anlaşılıyor akşam akşam boşa kızdım neyse :) tobe
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kusura bakma ben de bira zayıf ifade etmişim şimdi tekrar dikkatli bakınca anladım :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ermeniler evlerinde iskencemi yapiyodu yani turklere ben anlamadim.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
Öne çıkan mesajlar