Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Tutturmuşlar ermenileri soykırıma uğrattık diye avrupada müthiş bi lobi yapıyolar. Bi kere soykırım diye bişey yok.Daha birinci dönem tarih dersinde uzun uzun araştırdık. Erzurum ve civarlarında ufak tefek ayaklanmalar çıkınca osmanlı bunları durdurmak için bölgeyi bi sarsar.Ermenileri yurttan çıkarma çalışmaları sırasında mevsim kıştır.Bu yüzden yolda telef olmuşlardır.. Soykırım hedesi die bişey yoktur. Bu benim görüşlerim.. Siz ne dersiniz?Soykırım olmuşmu?Olduysa ve aihm de kabul edilirse anlaşmalar gereği turkiye ermenilere toprak vermesi gündemde diyolar..Şu an gündem ırak ama bu ermeniler başımızı ağrıtacağa benzer.. Bu arada ABD nin %14 ü ermeni yönetimde %45 ermeni bu konuya ne diyosunuz?Akıllı insanlarmı ermeniler?Acayip lobi faliyetleri yapıyolar?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 asıl soykırımı yapanlar ermeniler fransızlar vs. topu kuru iftira bunlar ,gerçekten saptırılmış şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bizim soykırım sözcüğünü kullanmamız bile saçmalık. o hale getirmemiz lazım ki bunları, bu heriflerin yaptığının, it havlamasından başka birşey olmaması lazım. Yani Avrupa diycekki, "Ya yine neler saçmalıyorlar bunlar peh?" Ama şu an diyorlar ki, "Aha bak Türkiye nasıl soykırım yapmış, neler neler yapmış" Oysa İngiltere sömürgelerle bu hale geldi, Almanya soykırımlarla bu hale geldi, Fransa desen melek gibi duruyor ama aslında şeytana bile pabucunu ters giydirir. Böyle pis Devletlere Ermeniler yüzünden sakız oluyoruz. Ama ne tarihçiler, ne siyasiler bu konunun üstüne gitmiyor, birşey yapmıyoruz.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ermeniler akıllı değil. Ama çok çalışkan. Bizi parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aslında Avrupa da öyle. Orta Asya'da Çinlilerin bize yaptıklarından ders almamışız, Göktürk kitabelerini felan özümsememişiz, böyle gidersek parçalanmamız an meselesi. Komşu devletlerimizin hep gözlerinde bizim topraklar var. lise 2'de askerlik dersinde inceledik. Yunanistan'ın siyasi amaçları mesela. Adamların gözü bizim topraklarda. Ermeniler de öyle. Misak-i Milli'ye göre bizim sınırlarımız belli. Bu sınırları asla genişletmeyiz, asla da vermeyiz. Komşularımız gibi aç gözlü değiliz yani. Ha, tutar da, AKP, bilmemnenin gözüne girmek için Ermenilere toprak verirse, giderim adamları basarım.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ya biz dalsak amerikadan önce ırak'a ermenistana 3. dünya savaşı çıkarmı?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Zorunlu göç yüzünden bir sürü ermeni suriye yolunda telef olmuştur. Gerek milis türk&kürt güçleri gerekse imkansızlıklardan. İmparatorluğun amacı, Rusya tarafından provoke edilen ermeni çetelerini,Doğu anadoludan sürmekti. Ancak istemeden kontrolsüz bir kıyıma neden olmuşlardır. Ermeni "sivil" leri yurtlarından çıkaran imparatorluk askerleri olsa da, onların direkt ölümüne sebep olanların çok azı askerdir. Şimdi diyecek insanlar, Ermeniler ne yaptı da imparatorluk böyle birşeye başvurdu? E basit orası. Çeteler Rusya ve itilaf devletlerinden aldıkları yardımlarla, kafkasya'da rus gücüne katılıp, savaş sonunda bağımsızlık koparmak amacı güttüler. Ki onlar açısından bakıldığında bu kaçırılmaz bir fırsattır. Bu süreçte, pekçok yağma ve katliam yaptılar. Osmanlı açısından da bakıldığında, onları oralardan zorla sürmekten başka bir çare kalmadı. Etki-Tepki kısacası. Savaşta "suçlu" olur mu bilemiyorum, ama burada karşılıklı bir olay söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 euehe. nokta.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya çok saolda benim ermeni soykırımı hakkında bir ödevim var kaynak falan bulamadımda acaba bildiğiniz yer varmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Arkadaslar hosgoru abidesi osmanli devletine bile osmanli imparatorlugu diyorsunuz. imparatorluk empire kokunden gelen bir sozcuktur empireda somurmek anlamindadir yani bu durumda osmanli somurgeci bir devlet oluyor. oysaki osmanli devleti bu gune kadar hicbiryeri somurmemistir. aldigi topraklarda yasiyan yerli insanlarla sonradan gelen turkleri bile ayirmamistir hatta yerli halka ayricalik bile tanimistir.(Askerlik v.s) LAFLARIMIZA DIKAAT EDELIM[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Bonecrusher, 10 Mart 2003 21:11 tarihinde demiş ki: Ha, tutar da, AKP, bilmemnenin gözüne girmek için Ermenilere toprak verirse, giderim adamları basarım - Deli Cevat yavas bas hem akp kimin gozune girmeye calisiyor. yiyosa savasa hayir de amerikaya yardim etme gor bak neler olucak. ermeniler soykirimi davasini kazanicak toprak vermek zorunda kalicaz.kurtler silahlanicak devlet kuracak.Teror artacak.Imf para vermeyi kesicek ekonomi bombok olucak. tabi siz bunlari dusunmuyorsunuz. Akp dinci parti ya ne yapsa yanlis... chp gibi muhalefete gecip oy toplamak icin savas karsiti gorunmek kolay....[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: fizban, 12 Mart 2003 18:30 tarihinde demiş ki: imparatorluk farklı uluslardan oluşan devlettir. ve osmanlı da farklı uluslardan oluşmuştur. kelimenin kökenine inmeye kalkarsan bu iş bitmez[hline]fighting for peace is like screwing for virginity nedemek bitmez o kelimenin anlami odur zaten cok uluslu devletlerden sadece osmanli somurgecilik yapmamistir.osmanliyada buyuk devlet diye imparatorluk diyorlar ama yanlis osmanli imparatorlugu yerine devlet-i ali demek daha dogru hem turkce bir kelime hemde buyuk, yuce devlet anlamina gelior.[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Nası sömürmedi osmanlı? Osmanlı topraklarına kattığı devletlerden vergi almadı mı? Onların insan gücünü çocuklarını sömürüp devşirme yapmadı mı? Artık tarihte "hoşgörülü, iyi kalpli" bir devlet aramaktan vazgeçmeli insanlar. Şayet bir devlet, bir imparatorluk bir insan değildir, bir insana uyacak sıfatların devletlere yakıştırılmaısnı saçma buluyorum. [Bu mesaj Gimli tarafından 12 Mart 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Pierre: -empire somurmek anlamindadir. Hayır hiç de öyle değildir. İmparatorluk, fetihçi bir anlayışa sahip olan devlet anlamındadır. Sömürgeyle alakası yoktur. -yiyosa savasa hayir de amerikaya yardim etme gor bak neler olucak lütfen benim yazdıklarımı bir daha okur musun? Savaşa hayır dedim mi? Amerikaya yardım etmiyelim dedim mi? -ermeniler soykirimi davasini kazanicak toprak vermek zorunda kalicaz.kurtler silahlanicak devlet kuracak.Teror artacak.Imf para vermeyi kesicek ekonomi bombok olucak anlamıyorum seni Pierre, anlamıyorum. Biraz önce benim dediklerimin tam tersini bana kakaladın, şimdi de benim laflarımı bana satıyorsun. PİERRE ÜSTTE YAZDIKLARIMI İYİ OKU LÜTFEN. -Akp dinci parti ya ne yapsa yanlis... Akp ne yapsa yanlış demiyorum. Ama medyadan bize görünen haliyle, ülkeyi idare etmeyi beceremiyorlar. Halk çok duygusal davranıyor. Ama AKP Türkiye için en iyi olacak şeyi seçmesi lazım. Yok IRAK'da ölecek binlerce kişi için ağlamamız lazım. Heh, ağladık ağladık savaşa hayır dedik, ABD'ye yardım etmedik. Nolcak? Irak tamamen ABD'nin elinde olacak. Bir bakçaz, adamlar yine oraya teröristleri yerleştircek (Tarih tekerrürden ibarettir). Ve bu sefer, yerleştirilecek Terröristler Türkiye'den ölesiye nefret eden Ermeniler ve Kürtleri seçip koyacaklar. İşimiz yamyaş olacak. ABD'nin öfkesi üzerimize yansıycak. Ama ABD'ye yardım edersek, Bize daha güler yüzlü davranır. ABD ne melektir ne şeytan, sadece kendi çıkarlarını düşünür. Biz de öyle yapmalıyız. Melek değiliz biz de. Ayrıca Pierre: Dinci parti çok yanlış bir kelime olur. Dinci yerine gerici daha mantıklı. Müslümanlar niye bu kadar geride kaldı? Dinle alakası yok. Örflerle alakası var. Başlarını kapatıyorlar, o günah bu günah, sadece dinle kafayı bozmuş kişiler. Ama Avrupadakilere bakarsak, Hristiyanlığı o kadar kafaya takmış insanlar değil. Tamam dinlerine sıkı sıkıya bağlı olabilirler, ama hayatları din değil. Teknolojiyle ilgileniyorlar, yenilikleri hep takip ediyorlar. Dinci Parti diye bir kelimenin olması bana göre çok saçma. Müslümanlar şu an modern olmayanlardan da olsa, dinden değil, örf ve adetlerden dolayı geri kaldıklarına inanıyorum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Mart 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Mart 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Artık tarihte "hoşgörülü, iyi kalpli" bir devlet aramaktan vazgeçmeli insanlar. Şayet bir devlet, bir imparatorluk bir insan değildir, bir insana uyacak sıfatların devletlere yakıştırılmaısnı saçma buluyorum. Haklısın valla Gimli, çok doğru söylüyorsun. Ama Osmanlı yönetimi, azınlıklara çok hoşgörülü davranmıştır (en azından Tarih dersinde yansıtılan bu)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: fizban, 12 Mart 2003 18:52 tarihinde demiş ki: türkçe değil, kurduğun cümledeki kelimelerin yarısından çoğu arapça ha bi de bana osmanlı kraldı melek gibiydi çok iyiydik biz felsefesi yapmayın bre[hline]fighting for peace is like screwing for virginity [Bu mesaj fizban tarafından 12 Mart 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] ona bakarsan tukcede 1000lerce arapca ve farsca sozcuk var[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Gimli, 12 Mart 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Nası sömürmedi osmanlı? Osmanlı topraklarına kattığı devletlerden vergi almadı mı? Onların insan gücünü çocuklarını sömürüp devşirme yapmadı mı? Artık tarihte "hoşgörülü, iyi kalpli" bir devlet aramaktan vazgeçmeli insanlar. Şayet bir devlet, bir imparatorluk bir insan değildir, bir insana uyacak sıfatların devletlere yakıştırılmaısnı saçma buluyorum. [Bu mesaj Gimli tarafından 12 Mart 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] allah allah vergiyi tabiki alicak sonucta sen o ulkenin insanini kormuyormusun? vergi almak senin en buyuk hakkin. devlet insan degildir tabiki orda kastedilen osmanli halkinin padisahlarinin yaptigi seydir.[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 birisi adres istemis bu konu ile ilgili; http://www.ermenisorunu.gen.tr/[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 kralsın be wastiee[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ermenilere hicbirsey yapmadık demek yanlış olur bal gibi de yaptık ama başka çare de yoktu hani. ayrıca dünyada h,çb,r devlet de buna hiçbirşey diyememesi lazım onların yediği haltlar bundan çook daha kötü ama türkiyenin sesi mi çıkıyor. adamlar ermeni soykırımı diyor bizimkiler başını eğiyor ne itiraz ediyor ne kabul ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 onların yediği haltlar bundan çook daha kötü ama türkiyenin sesi mi çıkıyor. adamlar ermeni soykırımı diyor bizimkiler başını eğiyor ne itiraz ediyor ne kabul ediyor ben de bunu demeye çalıştım. Ama beceremedim kanımca[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 Mart 2003 18:53 tarihinde demiş ki: Pierre: -empire somurmek anlamindadir. Hayır hiç de öyle değildir. İmparatorluk, fetihçi bir anlayışa sahip olan devlet anlamındadır. Sömürgeyle alakası yoktur. -yiyosa savasa hayir de amerikaya yardim etme gor bak neler olucak lütfen benim yazdıklarımı bir daha okur musun? Savaşa hayır dedim mi? Amerikaya yardım etmiyelim dedim mi? -ermeniler soykirimi davasini kazanicak toprak vermek zorunda kalicaz.kurtler silahlanicak devlet kuracak.Teror artacak.Imf para vermeyi kesicek ekonomi bombok olucak anlamıyorum seni Pierre, anlamıyorum. Biraz önce benim dediklerimin tam tersini bana kakaladın, şimdi de benim laflarımı bana satıyorsun. PİERRE ÜSTTE YAZDIKLARIMI İYİ OKU LÜTFEN. -Akp dinci parti ya ne yapsa yanlis... Akp ne yapsa yanlış demiyorum. Ama medyadan bize görünen haliyle, ülkeyi idare etmeyi beceremiyorlar. Halk çok duygusal davranıyor. Ama AKP Türkiye için en iyi olacak şeyi seçmesi lazım. Yok IRAK'da ölecek binlerce kişi için ağlamamız lazım. Heh, ağladık ağladık savaşa hayır dedik, ABD'ye yardım etmedik. Nolcak? Irak tamamen ABD'nin elinde olacak. Bir bakçaz, adamlar yine oraya teröristleri yerleştircek (Tarih tekerrürden ibarettir). Ve bu sefer, yerleştirilecek Terröristler Türkiye'den ölesiye nefret eden Ermeniler ve Kürtleri seçip koyacaklar. İşimiz yamyaş olacak. ABD'nin öfkesi üzerimize yansıycak. Ama ABD'ye yardım edersek, Bize daha güler yüzlü davranır. ABD ne melektir ne şeytan, sadece kendi çıkarlarını düşünür. Biz de öyle yapmalıyız. Melek değiliz biz de. Ayrıca Pierre: Dinci parti çok yanlış bir kelime olur. Dinci yerine gerici daha mantıklı. Müslümanlar niye bu kadar geride kaldı? Dinle alakası yok. Örflerle alakası var. Başlarını kapatıyorlar, o günah bu günah, sadece dinle kafayı bozmuş kişiler. Ama Avrupadakilere bakarsak, Hristiyanlığı o kadar kafaya takmış insanlar değil. Tamam dinlerine sıkı sıkıya bağlı olabilirler, ama hayatları din değil. Teknolojiyle ilgileniyorlar, yenilikleri hep takip ediyorlar. Dinci Parti diye bir kelimenin olması bana göre çok saçma. Müslümanlar şu an modern olmayanlardan da olsa, dinden değil, örf ve adetlerden dolayı geri kaldıklarına inanıyorum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Mart 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] oncelikle turkiyede medya ne yazikki cok buyuk bir guc ve tehlike. Medya genelde gercekleri yansitmaz.Bilgileri alir calistigi kisilerin cikarlarina gore degistirir yada carpitir ve yansitir. Musluman larin neden geri kaldiklari hakkindaki goruslerine katiliyorum fakat sunu unutmaki hristiyanlik insanlarin rahat yasaya bilecekleri bir sekilde carpitilmistir.Bunu bahane olarak saymioyorum kabul ediorum biz muslumanlar rahata aliskiniz zoru gordugumuz zaman kaciyoruz.zorluklarla yuzlesmiyoruz. muslumanlarin baslarini kapatmalarina hicbirsey diyemezsin saygili olmak zorundasin. senin niye basin acik?[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 1- ben kız değilim erkeğim eheuhe 2- Baş kapatmak, kadınları zorla ezmek anlamı taşır. Kadının dışarda kadınlığını gösterme hakkı yoktur. Erkek istediği gibi danalar gibi dolanıp durabilir. Ancak kadın mutlaka kafasını, vücüdunu heryerini karaçarşafla kapatmak zorundadır. Bu örf, adet haline gelmiş artık. O yörelerde kadınlara hiç hak verirmez. Geri kalmışlıktır. Türban ise şu an siyasi simge haline gelmiştir. Punkçı (sokakta böyle kişileri görseler dinsiz imansız deyyus derler) gibi giyinen, ama kafasına türban takan çok genç kız var. Avrupadaki genç kızlara özeniyorlar anladığım kadarıyla. Ama başlarını kapatıyorlar. İşte bu kızın başını kapattıran kesimden korkuyorum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet_obi Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Bak Bonecrusher senin dediklerin var ya tipik lüzumsuz politikası! Eminim var ya seni ömründe BİR KERE BİLE Osmanlı Devleti ile ilgili birşey okumamış,medyayı takip etmeyen ve İMPARATORLUĞUN ANLAMINI bilmeyen sadece adı konuştu olsun diye klasik "kötülürsem adam yerine koyarlar" mantığıyla düşünüyosundur. O düşüncelerin yarısı da eminim sana değil de kulaktan dolma sözlerdir. yani AKP'yi suçluyorsun. Bak ben HİÇ bir yorum yapmıyacağım ama şunu sormak istiyorum. Bunca senedir başımıza gelenler bizi sömürdü gıkınız çıkmadı da "Dinci" bir parti başa geçip de iyi işler yaptı diyEe çekemeyince mi aslan kesildiniz? Müslümanlar neden geri de asıl sen biliyor musun? İşte senin gibiler yüzünden. Bu Türkiye de senin gibiler yüzünden gelişemiyor! Çünkü sizin tek yaptığınız laf ve sataşma. Ulan dünyada İslam dışında kaç tane (hepsi sallama din ya nese) yeniliğe gelişime bu kadar açık bir din var? Sen gelişmeyi milletin kıçını başını açmasına mı bağlıyorsun? Al sana Türkiye'nin hali. Bir avuç fahişe ile kendini şarkıcı sanan aptal gündemde. hem de TAM senin gelişme mantığınla. Ama Türkiye aynı yerinde sayıyor. EMİNİM ki sen yakında bir vatan haini de olursun. Sizin gibilere inanamıyorum. Kaç tane milletin Osmanlı gibi soylu ve ŞEREFLİ bir geçmişi var. Hangi millet üç kuruş için milleti KATLETMEMİŞ OSMANLI DIŞINDA. Sen hiç birşey bilmeden konuşuyorsun. Eğer gerçekleri bilsen var ya bu aptallıklrı yazıp sana inanacak potansiyel cahillere de kötü düşünler yerleştireceğine AĞLARDIN emin ol. Elin gavuru Hitlerini , katlettikleri kızılderilileri sömürgelerini unutmuş,unutturuyor ve seni gibileri de etkiliyorken Osmanlı'ya laf ediyonuz ya inanmıyorum size. OSMANLI İMPARATORLUK DEĞİL. Sadece seni gibi cahiller der bunu. İmparatorluk işte soykırımı yapan senin gibi düşüncelilerce sömürülmüş devlete denir. Walla Pierre sana helal olsun tanımıyorum seni ama sana sonuna kadar katılıyorum. Daha söylecek ÇOK söz var ama karşımda MANTIKLI bir şekilde bunları dinleyip de AKLIYLA düşlünecek adam göremiyorum. Allah sizin belanızı versin başka bir şey sölemiyorum sizi tarihini bilmez vatan hainleri....................................... NOT: LÜTFEN BUNLARI KİŞİSEL OLARAK (özellikle de Bonecrusher) ALGILAYANLAR KENDİNİ Bİ DÜŞÜNSÜN. HATALI KİM???????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet_obi Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 Mart 2003 19:43 tarihinde demiş ki: 2- Baş kapatmak, kadınları zorla ezmek anlamı taşır. Kadının dışarda kadınlığını gösterme hakkı yoktur. Erkek istediği gibi danalar gibi dolanıp durabilir. Ancak kadın mutlaka kafasını, vücüdunu heryerini karaçarşafla kapatmak zorundadır. Bu örf, adet haline gelmiş artık. O yörelerde kadınlara hiç hak verirmez. Geri kalmışlıktır. Türban ise şu an siyasi simge haline gelmiştir. Punkçı (sokakta böyle kişileri görseler dinsiz imansız deyyus derler) gibi giyinen, ama kafasına türban takan çok genç kız var. Avrupadaki genç kızlara özeniyorlar anladığım kadarıyla. Ama başlarını kapatıyorlar. İşte bu kızın başını kapattıran kesimden korkuyorum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Sana inanmıyorum ya milletin inancına nasıl bişey dersin. Keşke daha önce okusaydım iki mesaj yazacağıma tek yazardım. Ulan sizin "adam" ve özellikle de "gelişmiş" dediğiniz Hristiyanlarda birbiriyle yatmak ırza geçmek filan çok doğaal bişey. Sadece git Pedere 50dolar ver oh affuldu bile. Kim kimi eziyo kardeşim hem de sanane. Başı kapandı diye eziliyo mu? Bak senin cahilliğin bir kere daha ortaya çıkıyor: ERKEKLERDE ÖLE "istediği gibi danalar gibi dolanıp durabilir." mantığı DA YOKTUR BUNU DA BİL. Eminim sen bilmiyosundur ya nese...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar