Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizzayı çatal ve bıçakla yemek..

Alagar

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 30 Mayıs 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
böle restoran tadında bi yerde isen çatal bıçak, onun dışında ise orc gibi yenir pizza

restoran tadında bir yerde pizza söyleyen adamında aklına şaşarım zaten...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alagar, 30 Mayıs 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
Ya pizzayı önce dilimdilim bıçakla kesip sonrada küçük lokmalar halinde yiğen insanlar var. Nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum arkadaş. Pizzayı elle yiyeceksin elelrin yağlanıcak kirlenicek. Değişik açılardan ısırıcaksın ağzının kenarı pislenecek. sonunda son kısmıda ağğzına atıp diğer parçaya saldırıcaksın. Öle çatal ve bıçakla olmaz bu işler.

Lahmacunuda aynı böle yiyenler var. Hatta gözleme yi bile öle yiyen gördüğümü hatırlıyorum ortaköy'de.. Ne dir bu kibarlık yahu..
Biraz boşverin rahat olun.. eliniz kirlensin ne olcak ki tadını çıkarın..

ya tamamda durumdan duruma değişir erkek erkeğe veya evinde yrkne tabi öle yicen ama karşında bi kız varken işte kibarlık yapıyorlar krolar aklı sıra..ben öle durumda bile peçete ile tutar yerim yani..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım..
Luke: Ya hoca bırak gerilim verme..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744

[Bu mesaj FRP_Master tarafından 30 Mayıs 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz fasitçe olacak ama ben bir pizza dükkanına gittiğimde en çok kızlara dikkat ederim.. alırlar pizzayı gayet kibar bir şekilde . dik durarak bir elinde çatal diğer elinde bıçak cebelleş dur.. bazılarının gücü yetmiyor. onlarda elleri ile tutup bırak ile kesiyor sonra çalat ile yiyorlar .. ALLAHIM ....

Ya ananızın karnından çatal bıçaklamı çıktınız uleyynnn :)

alıcan eline pizzayı gayet sakin bir şekilde giyecen!

Bu arada bu italyan pizzası İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ.....
2 defa yedim ikisindede beyenmedim .. birinde ünlü bir yerde yemiştim 15m girmişti ama ben pizzadan sadece1 ısırık almıştım. sonra arkadaşlar yedikten sonra yandaki pizzacıcdan amerikan pizzası yedim doydum .. ne bu ya incecik pizza mı olur .. yapıcan şöyle kalın kalın .. yiyecen şapur şupur![signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

italyan pizzası nerde yediğine de bakar biraz.
berlinde lüks (ama ucuz) bir italyan restoranında hayatımda yemediğim kadar güzel bir pizza yemiştim. adamların sıcakkanlılığı bir yana, babam bira içtiği bardağı satın almak istediğinde gülerek alın hediyemiz olsun dediler:)
ayrıca üstte dendiği gibi italyan pizzası elle yemek için uygun değil pek. benim yediğim uygun değildi en azından:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...