Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: riglous, 30 Mayıs 2005 01:45 tarihinde demiş ki: ...de kardesim, bundan sana ne? Çok güzel bir noktaya değinmiş arkadaşımız.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: arcane, 30 Mayıs 2005 19:34 tarihinde demiş ki: böle restoran tadında bi yerde isen çatal bıçak, onun dışında ise orc gibi yenir pizza restoran tadında bir yerde pizza söyleyen adamında aklına şaşarım zaten...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 İtalyan restoranlarının ana yemeklerindendir bu meret.Bunu da unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Alagar, 30 Mayıs 2005 01:19 tarihinde demiş ki: Ya pizzayı önce dilimdilim bıçakla kesip sonrada küçük lokmalar halinde yiğen insanlar var. Nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum arkadaş. Pizzayı elle yiyeceksin elelrin yağlanıcak kirlenicek. Değişik açılardan ısırıcaksın ağzının kenarı pislenecek. sonunda son kısmıda ağğzına atıp diğer parçaya saldırıcaksın. Öle çatal ve bıçakla olmaz bu işler. Lahmacunuda aynı böle yiyenler var. Hatta gözleme yi bile öle yiyen gördüğümü hatırlıyorum ortaköy'de.. Ne dir bu kibarlık yahu.. Biraz boşverin rahat olun.. eliniz kirlensin ne olcak ki tadını çıkarın.. ya tamamda durumdan duruma değişir erkek erkeğe veya evinde yrkne tabi öle yicen ama karşında bi kız varken işte kibarlık yapıyorlar krolar aklı sıra..ben öle durumda bile peçete ile tutar yerim yani..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 [Bu mesaj FRP_Master tarafından 30 Mayıs 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Biraz fasitçe olacak ama ben bir pizza dükkanına gittiğimde en çok kızlara dikkat ederim.. alırlar pizzayı gayet kibar bir şekilde . dik durarak bir elinde çatal diğer elinde bıçak cebelleş dur.. bazılarının gücü yetmiyor. onlarda elleri ile tutup bırak ile kesiyor sonra çalat ile yiyorlar .. ALLAHIM .... Ya ananızın karnından çatal bıçaklamı çıktınız uleyynnn :) alıcan eline pizzayı gayet sakin bir şekilde giyecen! Bu arada bu italyan pizzası İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ..... 2 defa yedim ikisindede beyenmedim .. birinde ünlü bir yerde yemiştim 15m girmişti ama ben pizzadan sadece1 ısırık almıştım. sonra arkadaşlar yedikten sonra yandaki pizzacıcdan amerikan pizzası yedim doydum .. ne bu ya incecik pizza mı olur .. yapıcan şöyle kalın kalın .. yiyecen şapur şupur![signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 suyuda kaşıkla içer bunlar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 italyan pizzası nerde yediğine de bakar biraz. berlinde lüks (ama ucuz) bir italyan restoranında hayatımda yemediğim kadar güzel bir pizza yemiştim. adamların sıcakkanlılığı bir yana, babam bira içtiği bardağı satın almak istediğinde gülerek alın hediyemiz olsun dediler:) ayrıca üstte dendiği gibi italyan pizzası elle yemek için uygun değil pek. benim yediğim uygun değildi en azından:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bencede pizza elle yemesi daha zevkli bişey. normal bi yemek değildir pizza benim için (: çatal bıçak ikilisiyle yediğimi düşünemiyorum o ketçaplı fasulyeyi yiyen benim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Dışarıda her pizza yiyişimde önce gelen çatal-bıçakla yemeye başlarım, ilk dilim bittikten sonra "Ne yapıyorum lan ben?" diyerek elle dalarım... Unutkanım, evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Evde hazır pizza yaptığım zaman 2 ye katlar ıstıra ıstıra yerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 pizzayı nekadar ellerini bulaştırarak yersem okadar zevk alıyorum .evet ayrıca kasıkta kullanırım ,yerken kutunun icine dökülen mantar sosis sucuk parcacıklarını toplayıp agzıma tıkamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 o bu degilde Dominos pizzada extravaganzza vardir ki anaamm anaamm nasi canim cekti bulundugum yerde yok :( offf evime gitmek istiyorum artik. reklaminida yapiyim COK ONEMLI NOT! : Imkani olan aksam yemegini extravaganzza ile yesin. Piliz. http://www.dominos.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Okumadım da, misal; kız arkadaşınız ve babasıyla yemektesiniz. Oda ne! babası pizza seviyor. Oda ne! pizzaya yemeye gidiyoruz. Oda ne! pizza geldi. Oda ne! çatal bıçakla yiyorsunuz. Kendinizden tiksinmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yeni topic açmadım 1. geleneksel paticik pizzayı elle yeme festivali kimler katılır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 her şey bir yana bir de ; pizza hut da sınırsız olduğu için naylon torbalara pizza doldurmak var.yaptık özür dilerim,ama bi ton aç vardı yurdumuzda,kibar da değildik.fazla asiydik.o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hemen bulusun hemen! tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Açıkcası ben dışarda kız arkadaşım ile yerken elle yemiyorum.Ama evde elımle dalmak ayrı bir şevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 pizzayi catal bicakla yemek, gorgusuzluk ve saygisizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ah bi de kızlar öle dese zaten tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 sizin orda kızlar catal bıcaklamı yiyo? burda girişiyolar, yok onu gectim nasıl yiyolar anlamıyorum bitiriyoar catır cutur kalmıyo bana hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 muhallebici kiz arkasin italyansa catal bicakla yemek ayni etkiyi verebilir :) hatta keccap mayonez filan koyduysan hayatin kaydi demektir :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Pizzaya direk elle girişmek sevaptır :) Bi de çatal bıçağı bilmem de pizzayı ketçap mayonezle yiyenler var ki, işte bu insanlar kafalarına odunla vurulmak suretiyle soyları tüketilmesi gereken insanlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pizzaya en fazla atarsın baharatı yirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pizzaya ketcap mayonez bariz hakaret, gormemisliktir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 cuce malesef fazla baharatta atilmaz pizzaya. en fazla sosuna biberle tuz ustunede bi tutam kekik :) [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 02:11 tarihinde, od3on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar