Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlar artık ayakta işiyecek!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkdaşlar az önce bi arkdaşım söyledi girip baktım hürriyette buldum haberi. Aşadaki ordan alınmış bir yazıdır. Genel olarak şunu söyleyebilirz:

Kadınların ayakta işimesini sağlayan özel bir koni var ve oldukça minikbişi. Cüzdanınzda bile taşıyabilirsiniz diyolar. hatta 3 tanesin iç içe olduğu bir nevi çanta gibimiş hani bozuk para koyulurya öle bişi. Satışa sunulmuş. Bunu deneyenler varmış ve çok beğenmişler.
Hayırlısı olsun.. :D

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~583229,00.asp

Kadınları genel tuvaletlerde klozet kapağına oturamama ıstırabından kurtaran sihirli koniler Türkiyede. Bizzat denedik. Sonuç tek kelimeyle fantastik!

Geçen hafta gazeteye sabah mahmurluğuyla gelmiştim ki, çalışma arkadaşım Savaş Özbey heyecanla gelip, elindeki küçücük paketi Al işte diyerek masama bırakıp gitti. Üzerinde koni şeklinde resim bulunan pakette Magicmate Protector yazıyordu. Protectoru (koruyucu) predictor okuyup, yeni bir hamilelik testi sandım. Ta ki, paketin üzerindeki Bayanların tuvalet ihtiyacına, ayakta pratik hijyenik çözüm yazısını görene kadar.

Yazıyı okur okumaz, Savaşın bu paketi niye benim masama bıraktığını anlayıp yaşasın diye çığlık attım. Yıllardır, Niçin kadınlar da erkekler gibi ayakta çiş yapamıyor diye homurdanıp duruyorum. Erkeklerle aşık atmak değildi hevesim, sadece oturulması imkánsız tuvaletlerde neler yaşadığımızı çeken bilirdi. Ya da bir tahlil laboratuvarında minicik kutuya nasıl isabet ettireceğiz diye hangi cambazlıklara başvurduğumuzu...

BİR KALELERİ DAHA DÜŞMEK ÜZERE

Arkadaşlar ben ayakta çiş yapmaya gidiyorumdediğimde meraklı arkadaşlar tepeme üşüşüp, elimdeki karton aparatı incelemeye başladı. İlgi gösterenler ne hikmetse, kadınlardan çok erkeklerdi. Ne de olsa, bir kaleleri daha düşmek üzereydi!

Ayakta çiş deneyiminde beni yalnız bırakmak istemeyen Ebru Çapa, Ben de deneyeceğim diyerek katıldı. Ebru ve ben arkadaşlarımız tarafından tuvalete değil de, uzay mekiği ile uzaya gidiyormuşçasına seremoniyle uğurlandık.

Tuvalete girdiğimde okul yıllarındaki erkek arkadaşlarımın çişle yazı yazma, en uzağa işeme gibi yaptıkları eşek muhabbetlerini hatırladım. Eşeklik yapacak halimiz yoktu. Yan kabindeki Ebruya seslendim, Ya ben iyice havaya girdim, klozet kapağını da kaldırsam mı acaba! Ben bunları düşünürken Ebru karton aparatın ergonomisini test etmiş, Kızım valla çok iyiymiş, yanımızda taşıyalım bundan diyordu. Magicmatei denerken ayakta çiş yapmanın dezavantajlarından, bulaşmasından, sıçramasından endişe ediyordum elbette. Ama sonuç son derece fantastikti! Kullan at bir ürün olan magicmatei kullandıktan sonra çöpe atarken, bu işi yine de erkekler kadar pratik yapamadığımızı ve en azından onların yüreklerini ferah tutacak, ellerinde kalan son bir kaleleri daha olduğunu düşünüyordum: Çünkü biz her koşulda pantolonumuzu indirmek zorundayız, onlar için bir fermuar hálá yeterli!

HÜRRİYET PAZARIN HABERİ İLHAM VERDİ

Bundan tam bir yıl önce, arkadaşımız Savaş Özbey ayakta çiş yapamama homurtularımızdan bıkıp, internette bu işin bir çaresi olup olmadığını araştırmaya başlamıştı. Gördüğü bir sitede bu işin karton bir aparatla çözüldüğünü okuyunca da Sihirli koni sayesinde kadınlar ayakta çiş yapabilecek başlığıyla bu haberi Hürriyet Pazara yazmıştı, hatta Ayakta kot elde şişe, kızım erkeksen ayakta işe tekerlemesinin tarih olduğunu hatırlatmıştı.

İşte kadınların ayakta çiş yapmasını sağlayacak karton aparatın Türkiyeye gelme hikayesi bu haberle başladı. Haberi okuyan Burak Gençtan (33) hemen işe koyulmuş: Üniversiteden arkadaşım Erdinç Balık ile Türkiyeye bir marka getirmek istiyorduk. Bir pazar günü bu haberi okuduğumuzda, pazartesiyi zor bekledik. Araştırmalarımız sonucunda kimsenin bu işe el atmadığını görünce, Amerikadaki şirket ile temasa geçtik. Bu arada özellikle büyük şehirlerde bu konuyla ilgili araştırma yaptırdık. 23-25 yaş arasındaki kadınlar mutlaka denemek istediklerini söylediler. Hedefimiz 2 milyon kadının bunu mutlaka denemesi. Hijyeni de bir tarafa bırakın, bu eğlenceli bir ürün. Şimdi üç benzin istasyonu ile proje oluşturuyoruz. Bu ürünün en fazla kullanım alanı olacağını düşündüğümüz yerlerden biri de okul tuvaletleri.

DİYANET: SAKINCALI DEĞİL

Bir kutuda 3 sihirli koni var. Cüzdan içinde rahatlıkla taşınabilir.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Adanada satışa sunuldu.

Magicmatei en fazla kullanan ülkeler Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya ve Japonya.

Süpermarketler, eczaneler, benzin istasyonları, tahlil laboratuvarları gibi yerlerde bulunabiliyor. www.magicmate.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.

Dinen sakıncası olur mu diye düşünüyorsanız, İstanbul Müftülüğü hijyen gibi zorunlu hallerde erkekler gibi kadınların da ayakta işemesinde bir sakınca yok diyor.

ARTIK GÖZÜ AÇIK GİTMEM

Canan Yüksel (21) İstanbul- Öğrenci. Yer: Üniversite Tuvaleti. Çok heyecanlandım ama başardım.

Sevgi Zorbay (44) İstanbul-İşkadını. Yer: Alışveriş Merkezi Tuvaleti. Yeniliklere
Mesaj tarihi:
bune ya ego tatmini resmen

ERKEKLER İŞİYO YÜRÜN LAN BİZDE İŞİOZ gibi bişey ya bu bune biçim egoistliktir[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 29 Mayıs 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
tuvaletleride birleştirelim ozaman

hahaha :D[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
en azından hala yön veremiyorlar 8-)

cep hortumu yapmazlarsa[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
  • Admin
Mesaj tarihi:
erkeklerin tuvaleti temizleyebilme gibi bir lüksü var
kadınlarda o zevk olmaz
birde daha uzaga işeme yarışması onlar için geçerli olmaz
ayrıyetten tepkiler süpermiş :)[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
en azından hala yön veremiyorlar 8-)

cep hortumu yapmazlarsa

ehehehehehe... bunuda yaparlarsa zten erkek olmanın en zevkli halini paylasmıs olruz kızlarla... ki ben istemem yani...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
ne lan bu harbiden sidik yarışı gibi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
yazan kadın için çok önemliymiş sanırsam.
vaktinde ezmişler heralde sen ayakta işeyemiyosun ehueheuehe diye:p[signature][hline]beş hececiler
H.B.E

[Bu mesaj Heffer tarafından 29 Mayıs 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
ben de kadınlar ayakta işeyemiyor diye üzülüyordum

yahu sende ne garip üzülecek şeyler buluyorsun şaşıyorum[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
töbe garip garip şeyler buluolar insanların oturmuş düzenlerini bozuolar.kardeşim ayakta işeyen kadın mı olur ya bırakın yau[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
konunun ne kadar komik ve iğrenc oldugunun farkında olanlar var degil mi?

[Bu mesaj dory tarafından 29 Mayıs 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yakinda kadinlarda sakal filan cikartmaya baslarlar bunlar vay o zaman halimize gay gibi gezeriz sevgililerimizle :/[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.

[Bu mesaj Bellow tarafından 29 Mayıs 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sevgilinle gece yürüyosun " bi sn çişim geldi" gidiyo bi tane duvara işiyo :) lan iğrenç lan harbiden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Alagar, 29 Mayıs 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
ARTIK GÖZÜ AÇIK GİTMEM

Canan Yüksel (21) İstanbul- Öğrenci. Yer: Üniversite Tuvaleti. Çok heyecanlandım ama başardım.

Serpil Kırmızı (22) Ankara-Satış Temsilcisi. Yer: Alışveriş Merkezi Tuvaleti. Çok şaşırtıcı ve huzur verici bir ürün. Hálá inanamıyorum.

Ayşe Hepşen (27) Ankara-İş kadın. Yer: Alışveriş Merkezi. Bunu da yaptım ya bu dünyadan artık gözü açık gitmem.

:lol:[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
  • Yeni Oluştur...