Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Hmmm

pagan uo da oynadım uzun süre
sonra sıkıldım wow a başladım free serverda
sonra oynayacak adam bulamayınca pagan a geri döndüm
safranboluya gittim nisanda
sonra mayısta kapadokya yaptım 4. defa
adsl imdeki kafa kırdırıcı problemi giderdim
her gece sabahlamaktan ötürü okula yastık götürmeye başladım
sanalcafe ya takıldım uzun süre, orada dj lik yapmaya başlamanın sınırına kadar geldim(hala o sınırdayım)
televizyonumu patlattım, 1.5 ay kadar no tv hayat yaşadım
öküz gibi yedim, saat 4.30 da yemek yemenin kiloya nasıl etki yapabileceğini detaylı bir şekilde inceleme şansı buldum
uyudum uyudum uyudum, arada su da içtim[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

Test çözdüm. Yemek yedim. Özel hocaya gittim. Daha da yemek yedim. Okula gittim. Daha çok yemek yedim. Dershaneye gittim. Daha çok yemek yedim. Denemelere girdim. Çıkışta yemek yedim. Test çözdüm. Yemek yedim. Test çözdüm. Yemek yedim. Test... Yemek... 15 kilo aldım. test çözdüm. Yemek yedim. (şu anda profiterol yiyorum.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

fazla foruma girmedim.Bi sürü şeye ihtiyacım oldu pati hakkında hepsini erteledim.
İnsan ihtiyaç duyuyormuş megersem patiye[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

-Önce Öss hazırlanmaya karar verdim sonra salla ne olsa istediğim bölüme elimi kolumu sallayarak girer paşalar gibi okurum dedim vaz geçtim.
-Paticik açışsın diye dua ettim
-Paticik açılmıcak dedim.
-Kendi forumlarımı yaptım (www.lominadze.com/forum) hemde paticik turuncusu kullandım...
-Paticiğin scplerini aradım acaba sızmış mıdır sızmışsa biz atlayalım biz kuralım hesabı :)
-Paticik scplerinin sızmadığını öğrendim.
-içkiyi bıraktım
-ertesü gün bırakmamak üzere yeniden başladım
-Paticik anısına içtim
-geçen gece eurovision'u izledim hayatımda ilk kes (ve son) kes oy atttım (ukranya'ya)
-Asp / php kursuna başladım en azından diplomalı wm olayım diye :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

bayağı macera yaşadım,

mexbrush threepwood kayık seferini görüntüledik (marley & threepwood deniz savaşları , 4 vs 4 , 2 kayık, 4 erkek, 4 kız)

Hollanda'da macera yaşadım döndüm adalarda macera yaşadım gittim taksim de macera yaşadım, akşam gittim sabah geldim.

Duş oldum işe gittim.
İşten uniye gittim, sızdım uykusuzluktan kırıldım günlerce.

Biraz kitap okudum, bir sürü işle uğraştım. Hala dönem nasıl bitti anlamadım.

Hala anlamadığım 15 hazirana bitirme tezi ve 4 projeyi nasıl yetiştireceğim.

Prawler ve Bonecrusher ı gördüm msn de zaman zaman.

Prawler ne zaman gelse abi bak site yaptım dedi bir site attı.

Bone geldi abi makina oldu oleyy dedi
ertesi gün geldi abi gitti 120 gb böhüüü dedi

Gimli ile eu2 üstünde bir mutabakata vardık, haziran sonu dedik yalan olmazsa, hem tarihi gerçek olmayacak Fantasia da Sam bile rahat ve huzurla oynar dedik
Silphatos Ice bir oraya bir buraya sürüklendi.

Mudere katkı sağlamaya çalıştım, red light gezi rehberi hazırladım.

Kom defilesindeki taş hatun ile tanışma fırsatını teptim. Kaderde varsa yüzülmek neye yarar üzülmek dedim.

Şimdi gene bitirme projeme dönüyorum dedim ve hatta

döndüm![signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

ölesine msn geyikleri için nete giriyodum artık!!-okulumuzun forumuna-arkadaşla yaptığımz baya amatörce olan formumuza filan takılıyoduk..harbiden günler geçmedi.. rahat bi nefes alldık ama şimdi...:D:D[signature][hline]hayatı karartmaya yeter sadece bi imza..:P

pesimist unDeRGrounD rapp..aegianstyle..

Dr.Ceza-K..:)
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç ağaca çıktım, ekşi sözlük okudum, müzik dinledim, coupling indirdim, arkadaşlarımla buluştum, gezdim, record of lodoss war indirdim, doğum günümü kutladım, order of the stick'in yeni sayılarını okudum, otobüsün servisini yakalamak için elimde çantalarla koşturdum, kulaklığımı bozdum, kelebek etkisi'ni izledim, yıldız kayıyor dediler ben göremedim ama yine de dilek tuttum, daha çıkmadı. finallere girdim, bitince istanbul'a geldim.
Paticik yokken yapmadığım bişey yapmadım.
kendimi aşıp level up olmak, hemen sonra da level drain olmak hariç. 2 günde düzeldim ama.[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kendımı sokaklara ve içkiye vurdum agladım zırladım ama kımseye bellı etmedım aslında ben kımdın neydım bılmıodum taakı paticik açılıncaya kadar taakı paticik geri donup bıze kucak açıncaya kadar taaki biz burda zırvalayana kadar...
İiki warsınız patiler ve Paticik...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

Arcadia'ya nazaran patide kapandı..
15 gün hayata küstüm...
Sonra yeni bi forum sitesi yaptık
Tutmadı! 1-2 kez hacklendi...Sonra salladık.!
Pagan'da taqıldım..
40ayak die bi server buldum (404 Senle sonra görüşecez!)
ayaklarım ağırdı ordanda caydım!
Avensis Uo Shard'da mutluyum... Patide açıldı...
Final Dershanesi güzel !..

Öss yaklaşıyo...

Böyle işte :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfta kaldım.
kız arkadaşımdan ayrıldım.
aşık oldum.
dua ettim.
cm 03/04 e yeni kadroları yapıp oyun çevirdim, udinese uzay takımı oldu
özledim
adsl kapandı bugun açtırmışlar ve sürpiz oldu güzel oldu[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...