Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

sırasıyla aynen sunlari yaptım:

taşındım yeni evimden nefret ettim.hala da pek sevmiorm bişiler eksik.

19 yaşımda ilk defa aşık oldum beni deliler gibi seven ve hiç basımı agrıtmayan bi kızı terkedip aşık oldugum kızla cıktım. sadece filmlerde oldugunu düşündügüm şeylerin başrol oyuncusu oldum

dumurdan dumura koştum

aynı zamanda üniversiteye hazırlandım

kız arkadasımla arkadaslarım kavga etti aralarında seçim yapmam gerekti ve hayata bu kadar yorucu oldugu için isyan edip herşeyin dısında kalmayı tercih ettim. Sonunda hem kız arkadasımdan hem de arkadaslarımdan oldm.

Yıllardır acaip beğendigim bi kızla çiçek pasajında gecenin bi vakti 2miz de zil zurna sahosken tanıstım. Onun da benden hoşlandıgını öğrendim onun da o gün erkek arakdasından ayrıldıgını öğrendim.

Onunla cıktım sonra 2miz de eski sevgililermize döndük sonra gene ayrılıp birbirimize döndük.

Depresyon ve paranoya tedavisi gördüm. İlaç kullanmaktan vazgeçip terapiye gitmeye karar verdim. Terapiden sıkıldm hepsini bıraktım ve sadece zamana ihtiyacım olduguna karar verdim.

Öss'ye girdm. Boğaziçi sosyolojiyi kazandım bu dönem irregular olarak baslıcam.

Öss den sonraki gün çiçekte tanıstıgım kızdan ayrıldm ve bütün yaz konusmadık su an beraberiz.

Başka önemli bişi olmadı bıgaziçinde hazırlık okudum bi dönem sıkıldm sınıfa başlıorm.

Arada alkolik oldum bikaç hafta önce elimde şarapla bebek parkında uyuyakalınca tek başıma içmeyi bıraktım.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 14:36 tarihinde, DeamoN tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dota'da Turkiye sampiyonu takima kaptanlik yaptim.
Algo ve Eco'dan nefret ettim, Management'i sevdim.
RadyoBogazici'ne girdim.
IHCS'de Dota kariyeri yaptim.
Wow'u biraktim.
House MD izledim. `Everybody lies.` diye dolandim ortalikta.
Bir de kari kiz muhabbetlerinde ilginc seyler dondu de kime ne, di mi? =]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncesinde gerekli olduğunu düşündüğüm bi forumda fink attım daha sonra "ben kralım laf söylettirmem asarım keserim" nedeniyle atıldım.
Sosyomat.com da fink attım.
Ultima online oynadım magery kastım 2 hafta sonra sildim.
Gezdim dolaştım oynayacak oyun bulamadım.Önce cdrw bozuldu dvdrw aldım sonra ram yandı ram alamadım ödünç aldım.
bunlarla uğraştım ben !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...