slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 mandada idim frpworld e takıldım gene rpcraft sitesinde girdim sık sık wow'u bıraktım içtim zıştım hayatımı yaşadım ama patiyi çooook özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sıkıldım. hoplayana takılayım dedim sarmadı... patiyi özledim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 okula gittim :( hoplayan manda lan partiye gittim, çok eylendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Çok Sıkıldım.. Pure Mage pvp'mi geliştirdim.. Paticikten başka hiç bir forum sitesinde takılmadım (Samimiyetimle Söylüyorum) Paticiği Çok Özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 kediliğe ara verip mandalık yaptık, össye hazırlandık, hazırlanıyoruz. bide üçtrilyonikiyüzyedibinsekkiz defa ösym biyerimiye dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Head seni seviyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 lol xaenin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Canım ^_^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Wendigo ile evlendik =o) Hatta paticikten, UO dan ve WOW dan düğüne gelenler bile oldu =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Düğün harikaydı! Nerden nereye geldik diye de cook düşünmüştüm düğünde :) son 2 sene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 uo da tanısıp, patide arkadaslıkları pekiştirdik... Senle dost olduk Wenle ise karı koca =oP [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 10:32 tarihinde, DiaBLeSSe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 dota oynadım.okula gittim.1.15 ortalama yaptım.ii bok yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 süper :) elektro bugi, enerjayzır davşanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 okula gittim ,bütün muhasebelerden kaldım ,anime izledim ,dizi izledim ,anime izledim ,anime izledim izledim de izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Okula gittim. Wow oynadım. Gitar çaldım. Çok yemek yedim kilo aldım. Okula gittim. Wow oynadım. Gitar çaldım. Çok yemek yedim kilo aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oha özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sırasıyla aynen sunlari yaptım: taşındım yeni evimden nefret ettim.hala da pek sevmiorm bişiler eksik. 19 yaşımda ilk defa aşık oldum beni deliler gibi seven ve hiç basımı agrıtmayan bi kızı terkedip aşık oldugum kızla cıktım. sadece filmlerde oldugunu düşündügüm şeylerin başrol oyuncusu oldum dumurdan dumura koştum aynı zamanda üniversiteye hazırlandım kız arkadasımla arkadaslarım kavga etti aralarında seçim yapmam gerekti ve hayata bu kadar yorucu oldugu için isyan edip herşeyin dısında kalmayı tercih ettim. Sonunda hem kız arkadasımdan hem de arkadaslarımdan oldm. Yıllardır acaip beğendigim bi kızla çiçek pasajında gecenin bi vakti 2miz de zil zurna sahosken tanıstım. Onun da benden hoşlandıgını öğrendim onun da o gün erkek arakdasından ayrıldıgını öğrendim. Onunla cıktım sonra 2miz de eski sevgililermize döndük sonra gene ayrılıp birbirimize döndük. Depresyon ve paranoya tedavisi gördüm. İlaç kullanmaktan vazgeçip terapiye gitmeye karar verdim. Terapiden sıkıldm hepsini bıraktım ve sadece zamana ihtiyacım olduguna karar verdim. Öss'ye girdm. Boğaziçi sosyolojiyi kazandım bu dönem irregular olarak baslıcam. Öss den sonraki gün çiçekte tanıstıgım kızdan ayrıldm ve bütün yaz konusmadık su an beraberiz. Başka önemli bişi olmadı bıgaziçinde hazırlık okudum bi dönem sıkıldm sınıfa başlıorm. Arada alkolik oldum bikaç hafta önce elimde şarapla bebek parkında uyuyakalınca tek başıma içmeyi bıraktım. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 14:36 tarihinde, DeamoN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Top oynadım, acıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 askerliğimi yaptım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Okuodum hala okuyorum. Gerçi dersler bitti. Tezimi tez yapmam lazm mezun olabilmem için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 boşandım ülkeyi terkettim geri döndüm adam oldum şaşırdım kop kop yaptım içtim gezdim toparladım yine dağıttım en son dağınık kaldım ondan sonra işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 pek bişey değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Dota'da Turkiye sampiyonu takima kaptanlik yaptim. Algo ve Eco'dan nefret ettim, Management'i sevdim. RadyoBogazici'ne girdim. IHCS'de Dota kariyeri yaptim. Wow'u biraktim. House MD izledim. `Everybody lies.` diye dolandim ortalikta. Bir de kari kiz muhabbetlerinde ilginc seyler dondu de kime ne, di mi? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 deli gibi anime-mangaya sardım.six feet under gibi bi klasiği izledim.üstüne prison break -24 gibi bilimum dizinin hastası oldum.oyun oynamayı neredeyse tamamen bıraktım.snowboard yaptım vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Öncesinde gerekli olduğunu düşündüğüm bi forumda fink attım daha sonra "ben kralım laf söylettirmem asarım keserim" nedeniyle atıldım. Sosyomat.com da fink attım. Ultima online oynadım magery kastım 2 hafta sonra sildim. Gezdim dolaştım oynayacak oyun bulamadım.Önce cdrw bozuldu dvdrw aldım sonra ram yandı ram alamadım ödünç aldım. bunlarla uğraştım ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar