DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Açıldı gibi ama 16 bit per second gibi bir deger görünüyor. (Megabit degil!) Bakınız http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html [Bu mesaj DISintegrated tarafından 14 June 2003 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aa sanırım... uplink sayfasına bakın![hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ama 155liklerin 16mbit'i, 622liğin de 360mbit'i kullanılıyo diye gözüküyor.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hıc bı fark yok hersey aynı[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Megabit olsa iyi. Bit resmen bit. said: Dextra, 14 June 2003 15:51 tarihinde demiş ki: ama 155liklerin 16mbit'i, 622liğin de 360mbit'i kullanılıyo diye gözüküyor.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Goz boyamak icin sanki istatistikler gorunuyor gibi, bir de baglantimizda gorseydik bu degisimi de sevinseydik iyi olacakti.[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aa evet dikkat etmemisim. bit...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet açılmış snrm test için olabilir olley :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Belki bi kısmını yapmışlardır ondan byte dır :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 valla gündüz bu saatte 3-4kb aldım ya :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yok yaw sanki biraz hızlı gibi. Ne biliim bu gün hotmail falan açılıyo gibi arada yine takılıyo ama. Bilmem sanki bişiler yapmaya çalışıyolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Hemen internet servis sağlayıcımı aradım. Bir bilgi geldimi dedim. Adam sanıyorum şu han hata ile ilgili denemeler yapıyolar dedi. TT size herhangi bir süre söyledimi dedim. En geç bu günden itibaren 3-4 daha dedi :) Üzülmelimiyim, sevinmelimi?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Afterdeep, 14 June 2003 16:28 tarihinde demiş ki: En geç bu günden itibaren 3-4 daha dedi :) 3-4 gün olacak[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 AÇILLLLLDIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 (Ehe baya gaz oldum .. :) Her gün 40 kere uplink sayfasına bakmaktan delirmişim de grafiklerde yükselme görünce heyecan oldu :D Yeni okudum konuyu 3 -4 daha hmm neys ya gelsin de bekleriz ..)[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon [Bu mesaj Xasf tarafından 14 June 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Xasf, 14 June 2003 16:33 tarihinde demiş ki: AÇILLLLLDIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Yeminlen ilk bu yazını gördüm görünce bi durdu kalbim 2 saniye falan :) Yapmayın şöle ani şeyler alla aşkına :))[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 O bile 56 kilobit :) Abi pardon ya dediğim gibi grafiği görünce yanda yazan bit midir megabitmidir bakmadan, konuyu da okumadan atladım :D[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 current in ve out'a bakar iseniz 0 ztn paso[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Olsun şemadaki o oynama bile beni umutlandırdı. En azından son 3 hafta içindeki ilk grafiksel hareket. Sevinilecek bişi bence :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bir aydır bekliyoruz 3-4 gün daha bekleriz[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Nazar değmesin aman diyim hotmail tıkır tıkır çalışıyo. Aman ağzımızı hayıra k....mızı bayıra diyelimde nazar değmesin. Valla diyonuzda bir iki gün daha bekleriz diye falan ama beklemeye tahammülü kalmayan işyerleride var bunuda unutmayın. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Asmodeus, 14 June 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Valla diyonuzda bir iki gün daha bekleriz diye falan ama beklemeye tahammülü kalmayan işyerleride var bunuda unutmayın. 8-) Tahammülü kalmayan evlerde var :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Max In: 368.7 Mb/s (31.6%) Average In: 317.3 Mb/s (27.2%) Current In: 360.8 Mb/s (30.9%) Max Out: 75.3 Mb/s (6.5%) Average Out: 68.4 Mb/s (5.9%) Current Out: 74.3 Mb/s (6.4% Dünkinden farkı ne? Daha artış falan yok gibi geldi bana.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yok zaten fark.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 proxy kullanmadan interplay'in sitesini epey hızlı bir şekilde açtım. cookie falan da yoktu. biraz gelişme var gibi. 3 - 4 gün sonra tamamen düzelsin de. yine razıyım.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar