kara-anarchy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nedır bu rezıllık 234234234 tane tm guardı allyı ss e kadar kovalıyor ss dekı guardlar horde saldırdıgı zaman kılını bıle oynatmıyor horde olsaymısım keske bıkere vur gerı cekıl zaten guardın o adamı kesecek ohhh gelsın puanlar[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 allah belasını versın o tmdekı guardların[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hordelar ss e hiç gitmiyo o yüzden.ben hep ally ler tm de görüyorum bu bir.ikincisi ise o pvp ortamında 1 civil çıkıp bağırsa 50-60 guard spawnı geliyo,sık sık karşılaşılan pvp buglar ise cabası.bu nedenle 70 tm guardını ss görme imkanımız oluyo. :D[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkalarından konuşma !! =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gelıyo horde ss e wallada bıllada ss guardların umrunda deıl oturmushlar ınn de muhabbet edıyolar utanmasalar ss guardları tm guardlarına buyrun sızde oturun yıyın ıcın dıcekler[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yürü be kesersin sen aoe yap bişeyler yap[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam [Bu mesaj Pirvan tarafından 29 Mayıs 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bizim ss guardlarinin maaslarini duysan hak verirsin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ss geliyolar bide inn e girip taa yatak odasına kadar çıkıyolar :D bknz resim; [img=http://img212.echo.cx/img212/1323/guards1nl.th.jpg][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 allianceın aptallıgı o ta gidip tarren millin icine giripte civilianlara saldırısan 5631642 guard spawn olur tabi.halbuki bekleseler kulenin orda eninde sonunda gelecekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 valla ss içine girdiği oluyor horde'un ama hiç öyle tm'ye kadar kovalayan ss guardı görmedim. ud guardları denize kadar kovalıyor hatta ss guardları da dokunmuyor onlara, daha bir kere görmedim ss guardlarının tm'ye kadar gittiğini, istisnasını görecek miyim bakalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Horde ol görürsün :) Kazara chain lightiningle civille birlikte guarda vur :=P o zaman ölene kadar kovalıyolar. ahh tabe genelde biz shield açıp koşamadığımızdan şehre kadar kaçamıyoruz ;=)) belkide ondandır :=P Happy shields :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yanlış yere yazdım hehe [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 29 Mayıs 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahah şimdide tm guardlarına geldi sıra, ayıptır günaytır utanmazlıktır daha ne diim :) abi bizde spawn olan 50 guardla bile hala ally sayısı 2 katı fazla oluyo her pvp de. çıkan 2 sümüklü guard a laf ediyonusz şimdide hehe. valla ally rouge lardan tm de inn e bile girilmiyo öle diim sizin suçunuz tamamen biraz dinlenim die inn e girip oturuyosun 5 tane rouge arkanda çıkıp stun stun dun misali yatırıyo direk yada kuştan inmişin bilgisayarın kasılması bitecek bekliyosun arkadan 2 rouge kesiyo ama honor monur hikaye bişi kazandıkları yok laf ola beri gele işte.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 rinen abi nasil becerdin bu isi :P[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tm guardlarına nerf lazım zamanında taa ss'e kadar gelmişlerdi lol nasıl bir hırs yapmışlarsa guard vs guard olmuş sanırım sste :) (ben goremedim şansıma)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Guard vs guard hep oluyor SS de,ama onun nedeni bazı insanların gidip civilianlara saldırması.Zaten TM de savaşmak saçma ve anlamsız :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bugün bi ss guardla tm guard kapışıyodu tm guard kesiyodu nerf isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bugün ss alacaktım böyle tm ve ss guardı yanyana duruyor ss kuşçusunun yanında. şehrin meydanına girdi 15 tane filan ud guard. daha hiç ss guardının tower yakınına bile gittiğini göremedim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Skroce, 29 Mayıs 2005 16:06 tarihinde demiş ki: rinen abi nasil becerdin bu isi :P eheh bi kere heal yaptım tm de 20-25 tane başıma üşüştü. sonra yolda bi kaç tanesini ektim, heallene heallene ss e kadar koştum :). belki inn e girmezler dedim ama utanmazlar koşsam if ye kadar gelecekler :) bu arada ipucu; tm nin yakınındaki göle girerseniz guardlar peşinizi bırakır ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Shield rules =P Dediğim gibi ss guardları o kadar gelemiyo çünkü biz oraya kadar guardlar takip ederken koşamıyoruz :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 szass'cım dikkat ettiysen zaten shield açınca guardlar peşini bırakıyor o kişinin, hani bir espri yaptın da havada kaldı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Açıkcası TM guardları bence gayet normal sadece bizim ALLY oyuncuları geri zekalı. Girmeyin şehrin içine, Civilianlara ateş etmeyin ne guard gelir ne de birşey ama anlamıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok abi benim partimde hayatından sorumlu olduğumu bir mage var. o yakınlarımdaysa ölürüm ama gene açmam shield :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Sam, 29 Mayıs 2005 18:19 tarihinde demiş ki: zaten shield açınca guardlar peşini bırakıyor o kişinin onlar bile sıkılıp bırakıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hayır shaman çagırmak için geri dönüyorlar bone[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar