Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priestler aglarken ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

said:
Lorrotar, 26 Mayıs 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
magede mana biter demeyin işte.abimi magmadar keserken izledim kaç kere,mana bitmiyo.frost arcane talent olana özellikle 2 defa ragnaros kessen bitmez mana.abimin 6k manası bitti magmadarda.önce ruby kullandı.çok doldurmadıından yine bitti.arcane frost olduğu için talentlar,manayı %1500 jenerasyon eden bi spell var arcane de onu kullandı.e daha ne olsun bu yaklaşık olarak 15k mana kullanıyosun.yetmezmi ragnaros u 2 defa kesmeye yeter bence 1.ikincisi pvp diyelim koca 100 kişi raid bile gitsen orda karşına 500 adam gelse zaten kesersen 15 adam kesersin orda.(ölmedin diye düşün)
15-20 adamada 6k bile yeter kesmeye en çok mana harcayan cast fireball mage de normal spellerden.fireball bile atsan 300 mana desek yine 20 tane atarsın.ayrıca 20 fire ball atsan toplam ortalama 500 vuruyo düşünsek 10k vurursun.frostsan
frost 200 mana istiyo desek(fire a oranla epey düşük onu biliyorum)30 tane atarsın onuda ortalama 500 alsak 15k vurursun bu da 4-5 adam kesmeye yeterli.poti veya evocation spellini kullanırsak ne olur bilemem artık katliam olur heralde...:)

1) bildiğim kadarıyla evoc mudur nedir (mana regen %1500 arttıran spell) combatta kullanılamıyo
2) kullanılsa bile hadi totalde 15k mana harcayabilsin mage, mage bunu 10 dakka içinde harcar, ragnaros gibi raid'ler yarım saat civarı sürüyor belki daha fazladır emin diilim.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 26 Mayıs 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
bi ara shadowpriestleri tank yapmaya kalkmışlardı

physical damage %15 düştüğü için
müydü neydi.

51 de uldaman a arkadaslara yardima gittim, boss a kadar shadow form ile tank, shadow büyüleriyle dmg dealerlik ve vampiric embrace ile healerlik yaptim :P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoaCh, 26 Mayıs 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
50-60 ları bilmem ama 30-40 larda priest mage i raat alıo...dotları atıp heal basıorm ztn yuzde 30 a kdr inio sonra at absorbu 1 mind flay 1 mind blast btti...eer pyroblast cast etmeye basladıysa shadow priestlarda silence kullanıo..

- Spriest her zaman alır zaten işini biliosa...
- Pyroyu kimse öyle cast etmez instant atar. Onu yiyecen elin mahkum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 26 Mayıs 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
magede mana biter demeyin işte.abimi magmadar keserken izledim kaç kere,mana bitmiyo.frost arcane talent olana özellikle 2 defa ragnaros kessen bitmez mana.abimin 6k manası bitti magmadarda.önce ruby kullandı.çok doldurmadıından yine bitti.arcane frost olduğu için talentlar,manayı %1500 jenerasyon eden bi spell var arcane de onu kullandı.e daha ne olsun bu yaklaşık olarak 15k mana kullanıyosun.yetmezmi ragnaros u 2 defa kesmeye yeter bence 1.ikincisi pvp diyelim koca 100 kişi raid bile gitsen orda karşına 500 adam gelse zaten kesersen 15 adam kesersin orda.(ölmedin diye düşün)
15-20 adamada 6k bile yeter kesmeye en çok mana harcayan cast fireball mage de normal spellerden.fireball bile atsan 300 mana desek yine 20 tane atarsın.ayrıca 20 fire ball atsan toplam ortalama 500 vuruyo düşünsek 10k vurursun.frostsan
frost 200 mana istiyo desek(fire a oranla epey düşük onu biliyorum)30 tane atarsın onuda ortalama 500 alsak 15k vurursun bu da 4-5 adam kesmeye yeterli.poti veya evocation spellini kullanırsak ne olur bilemem artık katliam olur heralde...:)

iste bilmeden konusmak boyle oluo. otur kendın bi mage oyna gorruz bakalım 15-20 adama 6k mana pool yetıomu..

evoc combat ıcınde kullanılıo ama 10dak cooldownı var..
bi mage sadece fireball atmaz. en basit kestigi classlardan bırı olan warr. icin bile yarım mana pool harcar. egerki magein ztn mana bitme sorunu olmasaydi priest disinda siz diger classlarin hayatta kalma sansi olmazdi...[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]
51 de uldaman a arkadaslara yardima gittim, boss a kadar shadow form ile tank, shadow büyüleriyle dmg dealerlik ve vampiric embrace ile healerlik yaptim :P

hehe vampiric olmassa biz priestler yaşayamazdık allah vampiricten razı olsun hele critleride gelirse daha ne isteyem :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
bok yemiş o priest güçsüz diyen, hatta güç dengesi yazacak olursak (1w1 pvp için)

1) priest
2) mage
3) shaman
4) rogue
5) warlock
6) paladin
7) warrior
8) hunter (ve ben hunter'ım böhühü)

druid bilmiyorum o yüzden sıralamada bir yere koyamadım

Gecen aksam 6 duel yaptım 5 ını kazandım..
Caster clasların yuzde 30 manasını bıtırıyorsun sonra hp lerı az onların scatter shot artı crit aim le yuzde 50 sını alma sansım var.. :)Bır Freeze gırerlerse hp ı tekrar doldurup manası bıtmıs zavallı bı prıest ı petıne kestırmek var..Tabı ısler ters gıderse prıest 1 k 1 k dmg vererek 4 5 sn de benı oldurebılır o da var :)

Duellerde en cok warrıor lar bayıyo benı 6 7 kez trap a almam gerekıyordu talentlerım mark + beast ıken sımdı counterattack a falan verınce 1 freeze 1 scatter 1 ca yetıyo..Tabı warrıorlar arıza bıraz bazen 2 3 k dmg verebılıyolar..

[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 27 Mayıs 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Druid dogru talent puanlariyla ve dogru oynandiginda herkesi alir 1vs1 de. Yalniz shaman ve hunterlar kasar biraz..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 27 Mayıs 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
bu arada priest vs mage fln karşılaştırmayın abi mage i alıyor diye. zaten priest druid shaman mage alamıyorsa kolay bir şekilde birşeyler ters demektir

Ne demek kolayca alamiyosa bisiler ters? Kimse kimse kolayca alamaz iyi oynandiginda..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

dun ilk kez duel yaptim uzun zamandan sonra, equipment i en az benim kadar kotu bi warrior di; ona ragmen zorladi baya trinket olayi. duel in son bolumlerinde dot atip olmesini beklemek zorunda kaldim mana bitti :p

buraya kadari hos, adami da dovduk de soracagim soru: fear da diminishing returns ne kadar zamanda resetlenio ? ilk feari trinketla atlatti genc, 2. yi yedi pasa pasa ama diminishing returns den etkilenmis bi havasi yoktu pek ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 26 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki:

iste bilmeden konusmak boyle oluo. otur kendın bi mage oyna gorruz bakalım 15-20 adama 6k mana pool yetıomu..

bi mage sadece fireball atmaz. en basit kestigi classlardan bırı olan warr. icin bile yarım mana pool harcar. egerki magein ztn mana bitme sorunu olmasaydi priest disinda siz diger classlarin hayatta kalma sansi olmazdi...

tartışma ortamı yaratma ben zaten mage oynuyorum ve kendimide pvp yeteneğimden övüyorum iyiyim.bişey dicek varsa lvl 40-41 olan gelsin duel yapalım veya horde olan bi rogue priestle bi yerde buluşur pvp yaparız.

raist sen bence bilmeden konuşma ben mage im zaten 60 mage abim var.bana kim mage i bilmiyo.kendim oynamasam 24 saat abimi izliyorum bişeyler öğreniyorum.mage bilmiyo diyemezsin bana[signature][hline]Lorrotar
Sosyal ağlarda paylaş

warior normal de de fear yemez berserker rage sayesinde priest in scream cooldown u bitene kadar adam yine o moda gecer yani warior a direk saldiri buyuleriyle dalacan baska sansin yok fear belki 1-2 sn kazandirir flash heal icin..priest uzun savaslarda cok etkisiz kaliyo mana hemen bittigi icin bi de trinket sayesinde isimiz sansa kaldi horde priest yine DP renew falan kurtarabiliyo kendini de olan alliance priestlere oldu :)

bu sunu indiremez bu bole su bole diye yorumlar yapmayin gercekte bole olmadigini duel lerden kurtulup gercek savas alaninda neler oldugunu gorunce anlayacaksiniz ilk saldiran her zaman kazanir bole olmasa zaten oyun oyun olmaktan cikardi. bunun yani sira her class kendine gore ock guzel mage in grup savaslarinda karambol de neler yaptigini cok kotu denilen warrior larin yaninda grup olunca catir cutur adam kestiklerini gordum ben..bunlar bi yana priest in teke tek karakteri oldugunu raidlerde(pvp) sadece yardimci olarak bulundugunu da anladim..char i acarken ne bekledinizi de bilmek lazim cogu kisi priest aciyo ama priest in gucunu bilmiyo dier class lar da ayni sekilde..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir çok druid duel yaptım birkere yenildim bazıları ayı olup dalıyor bazıları panter olup dalıyor hp azalınca normale geçip heal'lıyolar işte orada en güzel işlem başlıyor psychic scream yapıp bağrıyom heal yok diye hali ile korkuyo ve deuli kaybediyor :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 27 Mayıs 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
said:
raistlinthewiz, 26 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki:

bi mage sadece fireball atmaz. en basit kestigi classlardan bırı olan warr. icin bile yarım mana pool harcar. egerki magein ztn mana bitme sorunu olmasaydi priest disinda siz diger classlarin hayatta kalma sansi olmazdi...

tartışma ortamı yaratma ben zaten mage oynuyorum ve kendimide pvp yeteneğimden övüyorum iyiyim.bişey dicek varsa lvl 40-41 olan gelsin duel yapalım veya horde olan bi rogue priestle bi yerde buluşur pvp yaparız.

raist sen bence bilmeden konuşma ben mage im zaten 60 mage abim var.bana kim mage i bilmiyo.kendim oynamasam 24 saat abimi izliyorum bişeyler öğreniyorum.mage bilmiyo diyemezsin bana

benim dememe gerek kalmıo senın dedıklerın bunu soluo zaten. ki bu benım fikrim deil surda oturup senın yazılarını okuyacak her aklı basında oyuncu bu adam mageden anlamıo sıkıo dıyecektir...[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

lol
abidik gubidik adamlarla duel yapip ondan sonra esitte yok eziyoda demeyin.
warrior'a fear atmak en buyuk hatadir, warrior biliyosa adam gibi oynamayi o anda zaten savasi kaybettiniz demek oluyo. ha kaybetmediyseniz bu warrior'in salakligi..
@Lorrotar, izlemekle olacak seyler diil bunlar.

Ayrica baska birisi de yazmisti duel'le pvp ayni sey diil diye. niye inatla duel'lerinizi anlatiyosunuz? Hadi onu gectim, kardesim bi gidin baska konu acin, tum tartismayi bitirdiniz, insanlar gidip priest icin baska konu actilar sayenizde, cus diyorum.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

warriorlar roguelar benim yarım mana poolumu götürmuyor valla(lvl 60) öldürecek kadar dmg okadar mana istemiyor. yok zaten öldüremezsem okadar mana harcayamamısım demektir zaten :)

daha yeni 60 rogue saldırdı savasın ortasında blindla bandaj da kullandı ama ceyrek mana pool fln harcandı. yarım mana pool dedigin crit set giysen bile 3k mana demek nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 27 Mayıs 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Ben bir çok druid duel yaptım birkere yenildim bazıları ayı olup dalıyor bazıları panter olup dalıyor hp azalınca normale geçip heal'lıyolar işte orada en güzel işlem başlıyor psychic scream yapıp bağrıyom heal yok diye hali ile korkuyo ve deuli kaybediyor :)

shattered hand serverında level 60 bir druidim var, şöyle söyleyebilirim level 60 priest ağlatma taktiğimi anlatayım:
duel başladığı anda bear form + feral charge, bu sırada priest manasını harcamaya başlamıştır bir sürü büyüyle, yeterince rage yapınca frenzied regeneration la 2000 kadar hit pointi regenere edip, hakkın düşünce bir adet improved bash çakıp stun edip priesti regrowth+rejuvenation cat form, dps manyağı, priestin manası oldukça azalmıştır hakazalınca tekrar caster form natures swiftness + healing touch = instant 2800 heal, bir kaç moonfire, priestin manası bitmiştir muhtemelen innervatei koy bear form,
gg priest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...