whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abi benim level 21 rogue um var ve inanınki oynarken hıc zevk alamıom napsam deyıstırsemmı yolun basında ınanınkı 1 gram zevk almıom oynarken hıcbır aktrasyonu yok baskınlar dısında harby cok zevksız olmaya basladı eyer level 60 rogue varsa aramızda bıraz yardımcı olabilirmi napmam lazım zevk almam ıcın?[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 daha o levelda "sıkılıyom, ay püf" demeye başladıysan başka class'a geç. illa tek bir classdan zevk almak zorunda değilsin ki.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rogueden zevk almıyosan bana göre oyunda hiç bi karakterden zevk almazsın yani sorun sende.[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 O niye ya? Ben de rogue'dan çok zevk almıyordum warrior feci zevkli geldi. Ya da kimi priest'ten falan zevk alır. Bence sen başka bir class dene. Bırak rogue'u. Yok ondan da zevk almıyorsan oyunu bırak derim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: kermit_frog, 28 Mayıs 2005 09:52 tarihinde demiş ki: rogueden zevk almıyosan bana göre oyunda hiç bi karakterden zevk almazsın yani sorun sende. Ne alaki Birisi uzaktan savaşması sever birisi heallemeyi biriside uzaktan hide bekleyip beklenmedik anda hamle yapmayı. Rogue ile oynuyorum ama zevk alamıyorum mage kadar mesela tamamen zevk/oynayış tarzı/karakterden beklediklerinle alakalı[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 slayerr keşke oyuna başlamadn önce biraz daha detaylı düşünseydin böyle kötü olmuş. yani tavsiye vermesi çok zor bu durumda..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 halbuki bana göre oynaması en zevkli charlardan biride Rouge'dir.Tabi bu kişiden , kişiye değişebilir.Başkalarının etkisinde kalarak karakter açmaktansa kendin dene zevk alacağın karakteri kendin bul :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: CraftedbyMalibu, 28 Mayıs 2005 10:32 tarihinde demiş ki: Ne alaki Birisi uzaktan savaşması sever birisi heallemeyi biriside uzaktan hide bekleyip beklenmedik anda hamle yapmayı. Rogue ile oynuyorum ama zevk alamıyorum mage kadar mesela tamamen zevk/oynayış tarzı/karakterden beklediklerinle alakalı biraz daha dikkatli oku bence demişim orda bak yazı yazmak için yazma sadece[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hiç olmadı faction değiştir, alliance'ta çoluk çocuk dolu, horde'da daha prolar oynar :P Şaka bir kenara, alliance'tan zevk almayanlar, horde'dan alabilir.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Gangren, 28 Mayıs 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Hiç olmadı faction değiştir, alliance'ta çoluk çocuk dolu, horde'da daha prolar oynar :P Şaka bir kenara, alliance'tan zevk almayanlar, horde'dan alabilir. iyide adam orada ally yada horde oldugunu açıklamamışki belki hordedi!??.. ozaman ally'ê geçsin.lol[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: kermit_frog, 28 Mayıs 2005 12:34 tarihinde demiş ki: biraz daha dikkatli oku bence demişim orda bak yazı yazmak için yazma sadece Walla öle görmemişim bana göre yazısını :) Yazı yazmak için değilde işte dikkatli okumadığımdan öle atladım heralde sabah :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben oyunun en başında hunter açtım süper zevkli diyodum ancak hunter bırakıp priest açtığımda oyun budur zevk bu class dedimin ki hala diyorum bana göre priest aç çok zevkli ama oynaması çok zor yaptığın ufacık ters bi hareketde party dağılabiliyor ama gende zevkli.Bence priest derim. :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şu an lvl 60 rogue'um var(3-4 haftadır lvl 60),tek bir alt kasmadım :),diğer classlar inanılmaz sıkıcı geliyor bana.Roguedaki o adrenalini hiç bir classda bulamadım.Kişisel tercih meselesi.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: slayerrr, 28 Mayıs 2005 06:39 tarihinde demiş ki: abi benim level 21 rogue um var ve inanınki oynarken hıc zevk alamıom napsam deyıstırsemmı yolun basında ınanınkı 1 gram zevk almıom oynarken hıcbır aktrasyonu yok baskınlar dısında harby cok zevksız olmaya basladı eyer level 60 rogue varsa aramızda bıraz yardımcı olabilirmi napmam lazım zevk almam ıcın? HAYIIIR BENDE OYLE DIYORUM SAKIN OYLE BISI YAPMA COK ZEVKLI OLUYOR O LEVELLER COK SIKICI BENDE SIKILDIM OYLE DIYORDUM SV ye gectıgın zaman guzel oluyor quest yaparken hordelar gelıyor senın levelınde onlarla savasıyorsun level 26 cheap shot u aldınmı sını bıtıyorsun adamların zaten devam et sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Warlock ol hayatını yaşa. [hline] Honoured member of warlock lovers' alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sonra bi warrior gelsin tam hayatini yasadigin sirada, 3 tane vursun ol. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gecen gun tanaris te bi orc warior gordum valor setli elinde de blackhand doomsaw vardi..daldi bi tane NE hunter a kesti sora ona dalan dier bi warior u kesti rogue daldi ona dalarken zaten hp ceyrekten daha az 10 tane guard daldigi icin oldu ama ben kaldim ole titredim yani :)..kestigi adamlar tabiki 60 degildi ama olay o degil zaten..o gunden beri warior ruyalarima giriyo..karizmasi altinda ezildim resmen priest im le oynayamaz oldum yani finallerim olmasa daytt diyip acacam bi tane warior kasacam sabah aksam :) rogue cok ayri bi olay catir cutur crit vuruyo tanaris gibi yerlerde birini kesip vanish le kasarsan ya da zevke gore biri xp kasarken gelip arkadan 2 sn de oldurursen falan zevk verebilir :)rogue de dedigin undead olur ama.. tip olarak rogue olmaya cok musait ilerde rogue setlerini tamamlayinca cok karizma oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar