Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 horrible kız kesmek ne alaka tecavuz ne alaka onu anlatırsan :) ufakken babanın kız kesme falan işlerini ögretme olyı tamamen normal bişi. ama sen ilerde ona buna tecavuz et die yapmaz hiç bi insan tamamen insanın içinden gelen bi hayvanlık duygusu o.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Uzun lafın kısası bu milletden adam olmaz
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hesapladim bi kere yanlis hesaplamissin fistan,hic matematik görmedim bugün seni... parmak hesabiyla olcak sey diil zaten o =P parmaklarini baska yerde kullan sen, mesela klawyede yazmak gibi fille falo... hehe 1 günde saatte 2448 haftada 17136 yilda 925344 yani 1 milyon yaklasik @cthulhu : zaten burda azinlikta olan türklerin bircogunun bu sekilde davranmasindan ben şahsen utaniyorum. yaa kim utanmazki böyle insanlardan? siz gururmu duyuyosunuz ?[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: AcimasizKemal, 27 Mayıs 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Uzun lafın kısası bu milletden adam olmaz oldu canım.. ya ne milleti kardeşim ya ne diyorsunuz??o adam olmayacak millet lafı seni de kapsar beni de.. banane elalemin öküzünden..ayrıca bunlardan her ülkede var korkmayın..fransa parisin mükemmel sokaklarından oluşmuyoritalya yıkılmak üzere olan pizza(ya da yakın bişi) kulesini konuşmuyor.. Fransada onlarca kişinin olduğu vagonda 7 kişi bir kıza tecavüz ediyor..kimse bişi demiyor bir şey yok gibi davranıyor..E fransızlar kendinden nefret mi etcek şimdi? ya bırakın kendinizi,milletinizi,ülkenizi aşağılamayı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Mayıs 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 zaten onlar duyarsız oldukları icin utanmıyolar kendilerinden[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 1.7dk yı 24*60 la çarparsan o sonucu bulman dogal. ha ha :P 24*60 'i 1.7dk ya bölceksin hihi. çok atik gördüm ayrıca seni bugün. zaten 1 haftada tüm amerikalılar tecavüze ugrar lafınıda unuttum sanma. yılda 1 milyon buldun yanlış hesapnan :D[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 @vanille yoo gurur da duymuyoruz utanmıyoruz da.. yani utanmıyoruz derken bu utancın türk olmasıyla alakası yok..hani bir ayıp varsa ortada bu o kişinin insan görünüşlü olmasından dolayıdır..türklüğündne değil yani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Mayıs 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya onlar utanmaz adamlar.geçen gazetede bi haber vardı okuduysanız.12-13-14 yaşlarında 3 kız.bu 3 kızda hamile kalmış ve doğurmuşlar.hatta 1 tanesi 2 kere cocuk aldırmış falan.okuldaki arkadaşlarından dolayı olmuş bu olay.yani düşün kızın annesiyle yapılan roportajı yazmışlar.kadın dio üzgünüm ama yapacak bişi yok kondom eğitimini iyi veremedik falan dio.ben okuyunca şaşırdım aynı evde kalıolar düşünsenize ufacık kızlarınızdan torununuz var burda öyle bişi oldugunu düşündüm bian baba butun kızları onlara tecavuz edenleri karısını vurur sorada kendisini vururdu herhalde ordada tecavuz var tabiki ama cinselligine doymuş millet onlar.bizim gibi abazalarla dolu degil.o liverpool maçı günü olanlar falan hayvanca tamamen.adam gitti kızın duddagına yapıştı herkesin onunde kameranın onunde kız kaçtı gitti türkiyede tecavuz olayları çok yaşanıo ama bütün millet suçlanamaz tabiki edit:yazım hatası [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 27 Mayıs 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Diablo tarafından 27 Mayıs 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu tecavüz olayı genel insanlık sorunu ama türkiyede olunca olay oluyor bu dışarıdaki bir çok insandan dinledim. türkiye yanlış tanınıyor, aynı olay onlarda olunca "olur böle hayvanlıklar arada" tr de olunca "e onlar zaten hayvan" deniliyor. dışarıda yaşayan bir türk de zorluklarını çekiyor ister istemez[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: vaniLLe, 27 Mayıs 2005 21:23 tarihinde demiş ki: hesapladim bi kere yanlis hesaplamissin fistan,hic matematik görmedim bugün seni... parmak hesabiyla olcak sey diil zaten o =P parmaklarini baska yerde kullan sen, mesela klawyede yazmak gibi fille falo... hehe 1 günde saatte 2448 haftada 17136 yilda 925344 yani 1 milyon yaklasik @cthulhu : zaten burda azinlikta olan türklerin bircogunun bu sekilde davranmasindan ben şahsen utaniyorum. yaa kim utanmazki böyle insanlardan? siz gururmu duyuyosunuz ? olabilir onların yerine bis nie utanıos tecavüzü yapan onlar utanan bis oh ne ala muala bir ırkı karalamak kolaydır yok efnm türkler böyle türkler şöyle eh tabe avrupanın içlerine gelmiş 3 kıtaya hükmetmiş bu türkleri aşağılamak için elinden geleni yapıjaklardır sanki almanlar türk kıslarına tecavüzde hiç bulunmamış[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 utansalar tecavuz ederlermi :).onların yüzünden biz utanıoruz işte[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 @cthulhu :zaten ben onlar türk oldugu icin tecavüz ettiler demedim tecavüz eden insanlar türk oldugu icin utaniyorum dedim[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya şimdi ben yine cinsel tabu meselesine dönücem, bi kere bu tecavüz meselesi her yerde görülebilir, toplumumuza has değildir; sapkın bir cinsel zevktir,yer yer görülür. Oysa ki ülkeye gelen yabancıları potansiyel cinsel partner olarak görme hadisesine ben başka yerde rastlamadım.. bunu da gayet cinsel tabulara bağlarım. O cinsel tabular yok diyen arkadaşa da kız arkadaşıyla ilişkisinin tarışılmaz bir parçası olan seks aşamasına gelmek için deveye hendek atlatırken bir daha bu konuda düşünmesini tavisye ediyorum. [Bu mesaj eldar tarafından 27 Mayıs 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 (bkz: bütün sevgililerim versin ama karım bakire olsun)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gelen turist kızları cinsel partner olarak görme sebebi,cinsellik onlara göre bi ihtiyaçken normal bişiken bizde öyle degil.namus meselesi.o yuzden erkeklerimizde kız arkadaşıyla yaşamaya calısıp yaşayamadıgı şeyleri onlarla yaşamaya calsıo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 27 Mayıs 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi bırakın ya...gelip öyle abuk subuk takılıp bizim kızlarıma yavşamasınıda biliyorlar ama...en iyisini yapmış elemanlar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mandooo, 27 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: abi bırakın ya...gelip öyle abuk subuk takılıp bizim kızlarıma yavşamasınıda biliyorlar ama...en iyisini yapmış elemanlar... !?!? !! ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Cthulhu_, 27 Mayıs 2005 20:27 tarihinde demiş ki:Neden genel eve gideyim ki?sen hiç gitmedin galiba ya da çok şanslıydın cinsel doyuma ulaştın harbiden.. katılmadığın mesajda cinsel ihtiyacını tam olarak gidermekten bahsediyor..böyle bir ortam türkiyede yok olamdı olması da zor.. ben hiç gitmedim masturbasyonla idare ediyom 3dakika 7saniye olayından fazla etkilenmişsin anlaşılan, yetmiyor mu tam olarak ne yani bütün türk kızları verengül mü olcak türk erkekleri cinsel doyuma ulaşsın diye bizim burda bahsettiğimiz olay hayvanlık yapan kendini insan sanan abazan türk gençleri.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hem verengül kız isteyip hemde bakire biriyle evlenmek istemek...öle bişi yok yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Poibra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ne diyim benim için Türkler 2'ye ayrılıyo... Bi grup yaratık... Dier grup insan... İnsan olan Türk'üm diyorum gururla...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mandooo, 27 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: abi bırakın ya...gelip öyle abuk subuk takılıp bizim kızlarıma yavşamasınıda biliyorlar ama...en iyisini yapmış elemanlar... lol[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mandooo, 27 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: abi bırakın ya...gelip öyle abuk subuk takılıp bizim kızlarıma yavşamasınıda biliyorlar ama...en iyisini yapmış elemanlar... eh çok da haksız sayılmaz.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gelip yaninda sevgilisi olan kizin goguslerini ellemiyolar ama[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Diablo, 27 Mayıs 2005 21:10 tarihinde demiş ki: horrible kız kesmek ne alaka tecavuz ne alaka onu anlatırsan :) ufakken babanın kız kesme falan işlerini ögretme olyı tamamen normal bişi. ama sen ilerde ona buna tecavuz et die yapmaz hiç bi insan tamamen insanın içinden gelen bi hayvanlık duygusu o. Tmm biraz abarttım olayı napiim sinirlendim yaa :) Ama sonuçta daha 12 yaşındayken abazalık yapıp millete laf atan 20 yaşına gelincede ruh hastası bi sapık olur alala :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mandooo, 27 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: abi bırakın ya...gelip öyle abuk subuk takılıp bizim kızlarıma yavşamasınıda biliyorlar ama...en iyisini yapmış elemanlar... O_o[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Öne çıkan mesajlar