Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tacizci serefiszler & fırsatcılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bunları sizlerle paylasmak istdim gece haberlerinde dinledim 2 tane liverpoolu bayan samp. kutalrken taksim meydanında etraflarında en a 20 kisi vardı ve bi tanesi cinsel iliskiye girmek istedi aynı yılbasında oldugu gibi allahtan kadınlar kacmayı becerdiler arkdaslar bunların vicdan denen sleri yokmu ya haberi dinledikten sonra bile bne kendim mahcup oldum bu ulkeden kacıp gitmek istedim turk milleti boyle bi millet deildir baska bi goruntude yine bi barda samp kutlarken malın teki sozde samp. kutluo ama kadının orasını burasını ellio ya insanlar bize dostca yaklasıo biz ise neler yapıoz hemde o olayda erkek arkdasıda yanında konusmada gecıo aralrnda

>gazateci : beyfendi yaptıgınz ayıptır turisti ayıp bırakın
>o herif : (sırıtarak) ya ne turistti salla ya dierek oalyıan devam edio

ve yankesicler bos durumu adamlarla sevionmus gibi yapıp cebinnden parayı alıo adam kacmak istio kacamıo (madur) polislerimz gelıp olaya el koyyu gozaltına (belkde o adam su an serbest)
bazen bu haberleri duyunca turk oldugumdan utanıyorm

sizin gorusleriniz nelredir[signature][hline][b]forever pati
parçala behçet
[b]Slash Online
Mesaj tarihi:
niye hemen turk millete atfediyorsunuz ki icip icip kafayi kurtarmis 3-5 dallamanin yaptiklarini onu anlamiyorum ben de . dunyanin her yerinde bu tip yasamamasi gereken adamlar var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Bu thread'in ozetini yapiyim hemen baslamadan :0)

Penth "utaniyorum milletimden" diyecek, sonra birileri "sanki sadece Turkiye'de oluyor, gavuristanda neler yapiyorlar bidirbidir bikbik" diye baslayacak, Osmanli karisicak isin icine 3. sayfada, 2. dunya savasinda olanlar tartisilacak, gidicek de gidicek.

Edit: Ah, yetisememisim, lanet olsun.
[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com

[Bu mesaj bayat tarafından 27 Mayıs 2005 06:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bayat süper teşhis etmiş. bu konu türkiye'deki hukuk sistemine, oradan türkiye üzerinde oynanan oyunlara, ordan kurtlar vadisinin son bölümüme kadar gider..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Mesaj tarihi:
Gavurlar gelecek diye çırpınan hizmet sektöründeki insanları nabıcaz?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
insanın en doğal ihtiyaçlarından olan cinselliği bir dizi tabu yüzünden rahatça yaşayamayan bir toplumda gayet normal değil mi bunlar..Eğer ki insanlar utanmadan sıkılmadan cinselliğini doyurabilceği ortam ve koşullara sahip olsaydı, ne iki kişi öpüşürken 20 kişi gözünü dikip bakardı ne de bazı şeyleri aşmış avrupalı dişilere bu gözle bakılırdı.
Mesaj tarihi:
bi kere bunu yapanlardan sadece bizde yok, milan tarftarları maçtan önce ortaköyde gezdi tozdu. (bu arada iki takımın taraftarları da sabahtan akşama kadar içti) bizim iett otobüsüne binen bi kıza bi italyan harket yaptı, öpücük yolladı falan. yani öküzlüğün milleti yok.
ayrıca insanların şuçlarını yasaklara/tabulara bağlamak da bana doğru gelmiyo. sokakta öpüşmek tabu oluyor ise bunları kafasına takan adam nasıl gidip başkasını taciz etsin?[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
Taksim Mod = ON :)
gerçekten yazık bizim bu millete..[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.
Mesaj tarihi:
Baba böyle adamları gördüğün zaman eğer dövebileceksen döveceksin çünkü bu elemanlar başka şeyden anlamıyor.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
bir kac dallamanin yaptigi terbiyesizlik ve ahlaksizligi tüm Türkiye'ye yüklemene anlam veremiyorum. Ben Türkiye den degil o insanlardan utaniyorum. Hatta kiniyorum.[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
Yuh be cidden millet nereye gidiyo gerce normal bisye ooo biz türküz woaa cok sereflioz öleiz böeiz diolar gerce tabi ya tarla basiyla kadıköyü nisantasini leventi taximi karsilastirmamam lazim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
taczici serefsizler putperester ascaksin bunlari ascak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
Cheester, 27 Mayıs 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
o zman hata bizim basında medyada sadce bizim yaptıgımız olayları gosteriolar

cok haklisin zaten ama bunlar biizm medyamız onlarinda kendi medyasi var onarin medyasida onalrin rezilikleirni gösteriyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
eldar, 27 Mayıs 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
insanın en doğal ihtiyaçlarından olan cinselliği bir dizi tabu yüzünden rahatça yaşayamayan bir toplumda gayet normal değil mi bunlar..Eğer ki insanlar utanmadan sıkılmadan cinselliğini doyurabilceği ortam ve koşullara sahip olsaydı, ne iki kişi öpüşürken 20 kişi gözünü dikip bakardı ne de bazı şeyleri aşmış avrupalı dişilere bu gözle bakılırdı.

çok doğru, katılıyorum burda
Mesaj tarihi:
said:
eldar, 27 Mayıs 2005 11:07 tarihinde demiş ki:

+1
süper anlatmışsın[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Mesaj tarihi:
Bizim kadar onlarda suçlu... Warmı ya böle bi açıklama.. "İngilizler şampiyon oldu taşkınlık yapacaklar mazur görün"

Oldu efendim çok güzel... Bizde salağız onlar gelip caddede karımıza kızımıza laf atıcaklar bizde "şampiyon oldular ya seviniyolar garibanlar" diyip geçicez... yok öyle yağma !..

Adamlar alkol manyağı içip içip sapıtıyolar.. Ayrıca bizden kimse onlara saldırmadı...

Kızlara tacize gelince 2-3 tane DALLAMA'nın yaptğını Türklere mâl etmek ne kadar doğru tabiiki tartışılır!...

Neyse organizeyi iyi yaptık pürüz fln çıkmadı...

sıra 2012'de..
....
...
..
.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
| Mail | :[email protected]
  • Yeni Oluştur...