hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 arkadaslar bunları sizlerle paylasmak istdim gece haberlerinde dinledim 2 tane liverpoolu bayan samp. kutalrken taksim meydanında etraflarında en a 20 kisi vardı ve bi tanesi cinsel iliskiye girmek istedi aynı yılbasında oldugu gibi allahtan kadınlar kacmayı becerdiler arkdaslar bunların vicdan denen sleri yokmu ya haberi dinledikten sonra bile bne kendim mahcup oldum bu ulkeden kacıp gitmek istedim turk milleti boyle bi millet deildir baska bi goruntude yine bi barda samp kutlarken malın teki sozde samp. kutluo ama kadının orasını burasını ellio ya insanlar bize dostca yaklasıo biz ise neler yapıoz hemde o olayda erkek arkdasıda yanında konusmada gecıo aralrnda >gazateci : beyfendi yaptıgınz ayıptır turisti ayıp bırakın >o herif : (sırıtarak) ya ne turistti salla ya dierek oalyıan devam edio ve yankesicler bos durumu adamlarla sevionmus gibi yapıp cebinnden parayı alıo adam kacmak istio kacamıo (madur) polislerimz gelıp olaya el koyyu gozaltına (belkde o adam su an serbest) bazen bu haberleri duyunca turk oldugumdan utanıyorm sizin gorusleriniz nelredir[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 niye hemen turk millete atfediyorsunuz ki icip icip kafayi kurtarmis 3-5 dallamanin yaptiklarini onu anlamiyorum ben de . dunyanin her yerinde bu tip yasamamasi gereken adamlar var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu thread'in ozetini yapiyim hemen baslamadan :0) Penth "utaniyorum milletimden" diyecek, sonra birileri "sanki sadece Turkiye'de oluyor, gavuristanda neler yapiyorlar bidirbidir bikbik" diye baslayacak, Osmanli karisicak isin icine 3. sayfada, 2. dunya savasinda olanlar tartisilacak, gidicek de gidicek. Edit: Ah, yetisememisim, lanet olsun. [signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com [Bu mesaj bayat tarafından 27 Mayıs 2005 06:59 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ahahah bunun olmasi gerekiyor bayat biliyorsun . engelleyemezsin[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bayat süper teşhis etmiş. bu konu türkiye'deki hukuk sistemine, oradan türkiye üzerinde oynanan oyunlara, ordan kurtlar vadisinin son bölümüme kadar gider..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yanlız O Gece Herkez İş Başı Yaptı Yazık Memleketime çopçüsüne kadar fazla mesai yaptılar[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Gavurlar gelecek diye çırpınan hizmet sektöründeki insanları nabıcaz?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 insanın en doğal ihtiyaçlarından olan cinselliği bir dizi tabu yüzünden rahatça yaşayamayan bir toplumda gayet normal değil mi bunlar..Eğer ki insanlar utanmadan sıkılmadan cinselliğini doyurabilceği ortam ve koşullara sahip olsaydı, ne iki kişi öpüşürken 20 kişi gözünü dikip bakardı ne de bazı şeyleri aşmış avrupalı dişilere bu gözle bakılırdı.
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi kere bunu yapanlardan sadece bizde yok, milan tarftarları maçtan önce ortaköyde gezdi tozdu. (bu arada iki takımın taraftarları da sabahtan akşama kadar içti) bizim iett otobüsüne binen bi kıza bi italyan harket yaptı, öpücük yolladı falan. yani öküzlüğün milleti yok. ayrıca insanların şuçlarını yasaklara/tabulara bağlamak da bana doğru gelmiyo. sokakta öpüşmek tabu oluyor ise bunları kafasına takan adam nasıl gidip başkasını taciz etsin?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Taksim Mod = ON :) gerçekten yazık bizim bu millete..[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Baba böyle adamları gördüğün zaman eğer dövebileceksen döveceksin çünkü bu elemanlar başka şeyden anlamıyor.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sanmıyorum o da çare değil. eğitim şart[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bir kac dallamanin yaptigi terbiyesizlik ve ahlaksizligi tüm Türkiye'ye yüklemene anlam veremiyorum. Ben Türkiye den degil o insanlardan utaniyorum. Hatta kiniyorum.[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar.
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yuh be cidden millet nereye gidiyo gerce normal bisye ooo biz türküz woaa cok sereflioz öleiz böeiz diolar gerce tabi ya tarla basiyla kadıköyü nisantasini leventi taximi karsilastirmamam lazim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya bunlar hep ecnebi filmler yüzünden bizim abazanlar onlaru izleyip lem bunlar her önüne gelene veriyomuş şeklinde düşünüyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sonucta onlarda insan onlarinda secme hakki var demi :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar.
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 önce insan olmak laazım[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 taczici serefsizler putperester ascaksin bunlari ascak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o zman hata bizim basında medyada sadce bizim yaptıgımız olayları gosteriolar[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Cheester, 27 Mayıs 2005 14:28 tarihinde demiş ki: o zman hata bizim basında medyada sadce bizim yaptıgımız olayları gosteriolar cok haklisin zaten ama bunlar biizm medyamız onlarinda kendi medyasi var onarin medyasida onalrin rezilikleirni gösteriyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O şerefsizlerin çoğu kendisini Türk olarak bile adlandırmıyor. Biz neden onları görüp Türklüğümüzden utanalımki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: eldar, 27 Mayıs 2005 11:07 tarihinde demiş ki: insanın en doğal ihtiyaçlarından olan cinselliği bir dizi tabu yüzünden rahatça yaşayamayan bir toplumda gayet normal değil mi bunlar..Eğer ki insanlar utanmadan sıkılmadan cinselliğini doyurabilceği ortam ve koşullara sahip olsaydı, ne iki kişi öpüşürken 20 kişi gözünü dikip bakardı ne de bazı şeyleri aşmış avrupalı dişilere bu gözle bakılırdı. çok doğru, katılıyorum burda
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: eldar, 27 Mayıs 2005 11:07 tarihinde demiş ki: insanın en doğal ihtiyaçlarından olan cinselliği bir dizi tabu yüzünden rahatça yaşayamayan bir toplumda gayet normal değil mi bunlar..Eğer ki insanlar utanmadan sıkılmadan cinselliğini doyurabilceği ortam ve koşullara sahip olsaydı, ne iki kişi öpüşürken 20 kişi gözünü dikip bakardı ne de bazı şeyleri aşmış avrupalı dişilere bu gözle bakılırdı. +1 süper anlatmışsın[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bizim kadar onlarda suçlu... Warmı ya böle bi açıklama.. "İngilizler şampiyon oldu taşkınlık yapacaklar mazur görün" Oldu efendim çok güzel... Bizde salağız onlar gelip caddede karımıza kızımıza laf atıcaklar bizde "şampiyon oldular ya seviniyolar garibanlar" diyip geçicez... yok öyle yağma !.. Adamlar alkol manyağı içip içip sapıtıyolar.. Ayrıca bizden kimse onlara saldırmadı... Kızlara tacize gelince 2-3 tane DALLAMA'nın yaptğını Türklere mâl etmek ne kadar doğru tabiiki tartışılır!... Neyse organizeyi iyi yaptık pürüz fln çıkmadı... sıra 2012'de.. .... ... .. .[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected]
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 işallaah 2012 olurda su avrupalılar azının payını laır laf atıp duruolar organizasyonla ilgili[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Öne çıkan mesajlar