Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60 olunca ne olacak?

noface

Öne çıkan mesajlar

simdi bence oyun kısırlasıyor giderek oyunun özunde bir uo dakı pvp de tactik kullana bilme veya yaratıcılık yok hele birde 60 oldugunuz zaman belki bir sure daha aman işte 800g vereyim binegi degiştireyim falan dersiniz ama sonra ne olacak !!!herhalde sonuda buradan sonra geliyor bu oyunun yani item kasabilirsiniz falan ama amacı bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. 60 olalı 2 aydan fazla oldu ve hala oynuyorum demekki yapılacak iş var..
BG geliyor yakında sabır[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

oyun daha çok yeni birde blizzardın ilerleyen zamanlarda oyuna apayrı tadlar getirecek yenilikler yapacağından eminim.şu anki oyun ilk sıfır hali gibi birşey ama her mmorpg öyledirki ilk zamanları pek sadedir sonradan şekillenmeye başlar.[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

60 olalı 2 aydan fazla olmuştu, bıraktım. Demek ki yapılacak çok da şey yok. :p

Molten core, onyxia falan filan, item şu bu. Ne olacak ki? PvP pek de zevkli gelmiyor bana. Capture the flag yapcak olsam gider TF oynarım :p. Nası özledim zaten TF'yi.

Şaka bir ya 60'dan sonra en az bir kaç ay eğlenebilirsiniz. Sonrası BG'nin getireceği zevke bağlı değişir. BG'nin balonu sönmeye başlayınca da expansion pack cart curt gelir. Benim gibi abartı hızlı oynayıp cılkını çıkartmayanlar için 60 sadece bir başlangıç :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

daha 60'a gelmedim ama bence oyunun pvpsi gayet zevkli. ben ahanda bu levelda bile sadece pvp yaparak bayağı uzun oynarım.

Not: uo gibi değil diyen arkadaşı da şiddetle reddediyorum. o sadece "hızlı kasılıyormuş la, hem de uber karakter, hadi rogue olak" diyerek karakter açanların hissettiğiymiş gibime geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 28 Mayıs 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
Molten core, onyxia falan filan, item şu bu. Ne olacak ki? PvP pek de zevkli gelmiyor bana. Capture the flag yapcak olsam gider TF oynarım :p. Nası özledim zaten TF'yi.

ben o yuzden oynuyorum zaten oyunu

spylik yapacam oh :P[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

60 olunca instancelarla karakterinin mavi setini dizersin once. Sonra Molten Core questini bitirip MC den seti duzersin tamamen. Her hafta MC ye giden bi guildde oldugunu dusunursek bu yaklasik senin 4-5 ayini alir minimum. Ondan sonrasini daha bende bilmiyorum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...