noface Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 simdi bence oyun kısırlasıyor giderek oyunun özunde bir uo dakı pvp de tactik kullana bilme veya yaratıcılık yok hele birde 60 oldugunuz zaman belki bir sure daha aman işte 800g vereyim binegi degiştireyim falan dersiniz ama sonra ne olacak !!!herhalde sonuda buradan sonra geliyor bu oyunun yani item kasabilirsiniz falan ama amacı bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yazmayı unuttum mesela sizden 6-7 lvl yukarda bir oyuncuyu indirme sansiniz yok buda kotu bence :([signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oyun 60 dan sonra baslıyo yaw......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet. 60 olalı 2 aydan fazla oldu ve hala oynuyorum demekki yapılacak iş var.. BG geliyor yakında sabır[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oyun daha çok yeni birde blizzardın ilerleyen zamanlarda oyuna apayrı tadlar getirecek yenilikler yapacağından eminim.şu anki oyun ilk sıfır hali gibi birşey ama her mmorpg öyledirki ilk zamanları pek sadedir sonradan şekillenmeye başlar.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 60 olalı 2 aydan fazla olmuştu, bıraktım. Demek ki yapılacak çok da şey yok. :p Molten core, onyxia falan filan, item şu bu. Ne olacak ki? PvP pek de zevkli gelmiyor bana. Capture the flag yapcak olsam gider TF oynarım :p. Nası özledim zaten TF'yi. Şaka bir ya 60'dan sonra en az bir kaç ay eğlenebilirsiniz. Sonrası BG'nin getireceği zevke bağlı değişir. BG'nin balonu sönmeye başlayınca da expansion pack cart curt gelir. Benim gibi abartı hızlı oynayıp cılkını çıkartmayanlar için 60 sadece bir başlangıç :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 TF deme bana ya ühüüh.. canım çekti birden. okulda oynayan olsa keşke...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 daha 60'a gelmedim ama bence oyunun pvpsi gayet zevkli. ben ahanda bu levelda bile sadece pvp yaparak bayağı uzun oynarım. Not: uo gibi değil diyen arkadaşı da şiddetle reddediyorum. o sadece "hızlı kasılıyormuş la, hem de uber karakter, hadi rogue olak" diyerek karakter açanların hissettiğiymiş gibime geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 2 aydır 60 deilim sıkılmadımda, demekki 60 olana kadarda yapacak pek bişey yok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sağlam bir guildin olunca eğlenicek çok şey var size garanti edebilirim arkadaşlar :) Lvl 60 a kadar kasmak tabiri caizse işin ameleliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mirage, 28 Mayıs 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Molten core, onyxia falan filan, item şu bu. Ne olacak ki? PvP pek de zevkli gelmiyor bana. Capture the flag yapcak olsam gider TF oynarım :p. Nası özledim zaten TF'yi. ben o yuzden oynuyorum zaten oyunu spylik yapacam oh :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cok pis engineer oynarim . oyle bir yere kurarim sentry gun i akliniz gider . netten oynayalim madem talipli cok :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 60 olunca instancelarla karakterinin mavi setini dizersin once. Sonra Molten Core questini bitirip MC den seti duzersin tamamen. Her hafta MC ye giden bi guildde oldugunu dusunursek bu yaklasik senin 4-5 ayini alir minimum. Ondan sonrasini daha bende bilmiyorum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 daha hyjal, northrend filan açılcak durun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar