yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 horacegoesskiing said: doom metal yapıyolar. jackson gitarları var.. ehuehueh bu nası bi yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sereglin said: bu başlığı ahmet açmamış. ahmet gözümden düştü bir anda. grup direk benim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gökhan'ın 2004 imzasını gördüğümden beri benim için hayat durdu, Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o zamanlar hep jedi filandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mortis said: valla Emperor ı biliom Blackmetal in öncülerinden çok da sağlamdırlar[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! ben hayatımda böyle aptal post görmedim gökhan, kendin için ne söyleyeceksin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mortis said: eywah evanescence Emperor'ın bu bahsettiğiniz gruplarla bi alakası yoktur allahım ben ne yaptım?? bütün emperor üylerinden ve blackmetalcilerden özür diliyorum..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 12 Mayıs 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] su mesajinda demis biseyler ama ben anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 eywah demiş, subliminal mesajlar vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yahu şu topic hortlamışken sorayım, bu adamların hiç böyle konserleri falan var mı kaydedilmiş oturup baştan sonra izleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XJ_EMw8gipw şunu buldum ama çekimleri filan baya dandik, katlanamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet işte profosyonellerce çekilmiş konserleri yok mu acaba hiç:( hayır herhalde hiçbir zaman dinleyemicem canlı bu grubu o yüzden en azından bi dvdleri falan olaydı da dinleyeydim çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Godspeed olarak görsel pek bi konserleri falan olmadı zaten. A Silver Mt. Zion oluşumu daha konser bazlı. Zaten GY!BE müzigi itibariyle de çok daha studio bir müzik, Mt Zion daha punk ve kıyasla daha göz önünde. Hatta ilk defa klip bile yayınladı ASMT, eskiden asla yapmayacakları birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://exclaim.ca/MusicVideo/ClickHear/godspeed_you_black_emperor-gathering_storm_moya_live_at_atp şunu dene bakalım, nispeten daha iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sene 2004 hepimiz liseliyiz, allahım ne korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hahah çok tatlıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 canıms ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bu topic artık Gökhan hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Görüntü değil de ses dosyaları istiyorsan archive.org'da baya konserleri var. http://www.archive.org/search.php?query=collection%3AGodspeedYouBlackEmperor&sort=-publicdate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Efrim'in solo albümü nete düşmüş bu arada. Tamamını dinleyemedim ama dinlediğim kadarıyla çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Efrim'in niye solo albümü var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dinlemesi zor geliyo bazen bu grup bana yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 O değil, yanında arkadasın falan varken asla dinleyemezsin oturup bunu. Evde yalnız olmak zorndasın falan, setting'i zahmetli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 teşekkürler cevaplar için. zaten bayağı yaladım yuttum elde ne varsa koyduklarınızı da, mrk ediyodum dvd tarzı kaliteli live'ları var mı diye. motherfucker=redeemer'ı çok dinlemek istiyordum aslında şans eseri ekşide buldum bugün. bunca zaman hiç görmemişim. isteyen buyursun: http://www.dailymotion.com/video/xb2e9i_godspeed-you-black-emperor-motherfu_music/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ben neden live dinlemek istedigini anlamadım gerçekten. Çünkü albumlerindeki seslerin hemen hemen hepsi yapay ortamlarda eklenmiş şeyler. Set Fire To Flames yan projeleri var, o buna bi istisna. Onun harici hep otur studioya kaydet kafası o yüzden kalite olarak yerle bir oluveriyorlar her canlı performansta bence. Aynı adamların ASMZ var işte, farklı sound ve vocaller var, çok daha canlı performansa yatkın, onları lurk'le bence, çok daha tatmin olmuş gidersin yataga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 haklısın da varsa adamların 1 saatlik falan bir orjinal prof. kayıtları oturup baştan sona izlemek isterim tabi neden istemiyim yahu. onun için araştıyorum başından beri. bi de nolursa olsun, liveda biraz bile farketse ben şarkıyı ilk defa dinlermişcesine zevk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Anladım, yargılamıyordum zaten sadece baya merak ettim hevesin kaynagını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar