bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Meşhur pati aşıkları napıoo ? ben çok sefiooorrrummm :=)[signature][hline]tuana...
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 olmazmiii nerde benim askimmmmm :) nese ben askimin yanina gidiyom :P ALESYA NERDESIN GEL KIZIM *!köpegine seslenir*[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mevsimine göre sevmem ben kimseyi. Ama çok seviyorum, o başka![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 abi olmammı deli gibi aşığım ama kız beni arkadas olarak goruyor kafaı yicem yaklasık 3 ay oldu delircem aşkımdan ben bile bazen şaşırıyorum nası boyle oldum diye...of of aşk ne kötü bişeymiş insanı valla deyiştiriyor..[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aaa bahar gelmiş.. ben kendimi bildim bileli aşığım.. :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yok aşk maşk bahara sıgmaz en azından bizimkiler=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gene içim bi hoş oldu. tam da unutmaya başlamıştım :([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Suan tek askim öss :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Aşıkım...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şu sıralar kafa biraz karışık ne yapsam karar veremedim , kendimi yazın kollarınamı bıraksam yoksa fırsat bu fırsat diyip , kalbimi kitleyip bilgisayaramı adasam ... sorular , sorular , sorular ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aşk lzmm acilen :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hepimiz patiye asıgız[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bahar geldi ama ben sevdiğimi unutmayı başarabildim.. İşallah yeni birilerine tutuluruz.. :)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben hala deli gibi meleğime aşıgım..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 benim aşkım bana güvenmiyor napıcam bilmiyorum :)[signature][hline]tuana...
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sonunda bazı arkadaşların yardımıyla nili attım kafamdan. artık Belkıs üzerinde yoğunlaşıyorum. umarım başarabiliriz. *!....beeelooo papucu yarıımm çıkdışarıya oynayalıımm....*[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aşka aşık oldum sufi deli mi divane mi... size hiç bitmeyen bahar versek olur mu? gerçi kalıcı düşünce bozukluklarına yol açabiliyor... çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe tadı kaçar, yavanlaşır. Çıkarıp attığında da birileri gelip sağa sola çekip üstüne yapıştırır. az laf çok iş. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar