Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yokmu aşık olan bahar geldi ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi olmammı deli gibi aşığım ama kız beni arkadas olarak goruyor kafaı yicem yaklasık 3 ay oldu delircem aşkımdan ben bile bazen şaşırıyorum nası boyle oldum diye...of of aşk ne kötü bişeymiş insanı valla deyiştiriyor..[signature][hline]anti-depresan
homer kılıklı psikopat insan
Mesaj tarihi:
şu sıralar kafa biraz karışık ne yapsam karar veremedim , kendimi yazın kollarınamı bıraksam yoksa fırsat bu fırsat diyip , kalbimi kitleyip bilgisayaramı adasam ... sorular , sorular , sorular ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hepimiz patiye asıgız[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Bahar geldi ama ben sevdiğimi unutmayı başarabildim..
İşallah yeni birilerine tutuluruz.. :)[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
sonunda bazı arkadaşların yardımıyla nili attım kafamdan. artık Belkıs üzerinde yoğunlaşıyorum. umarım başarabiliriz.

*!....beeelooo papucu yarıımm çıkdışarıya oynayalıımm....*[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all
Mesaj tarihi:
aşka aşık oldum sufi
deli mi divane mi...
size hiç bitmeyen bahar versek olur mu? gerçi kalıcı düşünce bozukluklarına yol açabiliyor...
çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe tadı kaçar, yavanlaşır. Çıkarıp attığında da birileri gelip sağa sola çekip üstüne yapıştırır.
az laf çok iş. L@m3rl3re cevap yok!
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
  • Yeni Oluştur...